ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 İlk filmi izledim bugün. Kitabı daha taze okumanın etkisiyle zerre zevk alamadım kdksk. Cidden kitaba baya bağlı kalmış adam. Ama kitabı okumadan izleseydim muhtemelen bir bok anlamazdim filmden beğenmezdim yani. Kitabın klibi gibi olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Abi Ankarada sadece Ankamall de IMAX var değil mi? neden sadece bugün (Ayın 10una kadar) bilet satılıyor? haftalık mı açıyorlar bilet satışlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 tüm cineverselerde bu saçmalık var galiba, ben de dün aynı şeyi düşündüm dedim haftaya bi imax bileti çakayım bi baktım sadece 9-10'u satıyor ve full tabii ki istinyepark imax https://www.paribucineverse.com/sinemalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 bende akasya/hilltown imax da hafta içi yer olurda giderim diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Ankaraya ya 2. bir imax salonu lazım ya da olanın yenilenmesi gerekiyor bu arada ya, mevcudun salonu küçülttüler falan birara suan kalite olarak dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Atakule IMAX için uygun bir yer aslında, halkımıza çok karışmak zorunda kalmayız hem sfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 (düzenlendi) Silphatos, 10.03.2024 14:19 tarihinde dedi ki: tüm cineverselerde bu saçmalık var galiba, ben de dün aynı şeyi düşündüm dedim haftaya bi imax bileti çakayım bi baktım sadece 9-10'u satıyor ve full tabii ki istinyepark imax https://www.paribucineverse.com/sinemalar istinye park sineması bayadır kapalı. yenileniyor sanırım. o yüzden hep full gözüküyo olabilir. bi süre oraya bakma bence. edit: sanırım açılmış geri. aylarca kapalı kalınca bakmayı bırakmışım Mart 11, 2024 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 screen x nedir? hafta içi boşluğum var gündüz seansları boş gözüküyor akasya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 sağ ve sol duvara da projeksiyonla görüntü yansıtılıyor. philips ambilight ın biraz gelişmiş versiyonu gibi oluyor. dandik uygulananda sadece ışık vs gibi olurken iyi uygulamalarda sallıyorum orman ise ağaç vs gibi daha kaliteli doldurma görsel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 bLackcha0s, 11.03.2024 09:37 tarihinde dedi ki: screen x nedir? hafta içi boşluğum var gündüz seansları boş gözüküyor akasya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 df, 11.03.2024 09:16 tarihinde dedi ki: istinye park sineması bayadır kapalı. yenileniyor sanırım. o yüzden hep full gözüküyo olabilir. bi süre oraya bakma bence. edit: sanırım açılmış geri. aylarca kapalı kalınca bakmayı bırakmışım aylardır yoktu aynen ama açılmış, ben de yeni farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2024 imax ta seyrettik. Çok güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 cok begendim ama hizli gidiyor abi. keske daha az konu isleyip daha yavas gitseydi. bir de bilmeyenler cok kismini kaciriyorlar. bayagi suflor olarak olaylar hakkinda mini bilgiler vermek zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 abi bir de ben de stilgar istiyorum hayatimda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2024 Stilgar tam bir hz ebu bekir 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 dune 2 Spoiler beğenmedim ya. teenage aşk işini çok ön plana çıkarmazlar insallah diye dusunuyordum ama bence cıkmıs ve esas konunun önüne geçmiş. Kitabı %100 aktarmalarını beklemiyorum ama 3 saatlik filmin yarısı chaniye ayrılmış, geçirdiği dönüşüm süreci vs. sönük kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 duncan idaho yoktu 2. filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2024 Masticore, 23.03.2024 14:10 tarihinde dedi ki: duncan idaho yoktu 2. filmde henüz ölü çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Şu değerlendirmeyi baya beğendim. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Ses muthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar