-Deno- Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Selamlar, 2 haftadır Twitch'de yayın yapmaya başladım. Çoğunlukla paticik'ten Xenocide, Zaugna, Jeeztro, Ammoniac, Samaella'nın da dahil olduğu multi oyunlar sırasında yayın yapıyorum. Ufaktan single player oyunlarda da yayın yapıyor olacağım önümüzdeki zamanlar içerisinde. Troll'e açıktır, KANKA O PANEL NE YA, DAHA GAZ OLMALISIN, DAHA ÇOK GÜLDÜRMELİSİN, BOK GİBİ OYNAMIŞSIN comment'leri pek tabi olacaktır, ama işi ciddiye alıyorum. Paticik çok eski zamanlarından beri içinde olduğum bir camia, buradan iyi destek gelir diye umuyorum. Zipzip (Teasy) de sağ olsun epey yardımcı oluyor. Şu an için iştirak olmama çok az kaldı, ortalama izleyici sayımı biraz daha stabil tutabilirsem bu ay içerisinde olucam. Ek özellikler de açılacak böylece. Boş zamanınız olduğunda bir tab'de yayını açık tutarsanız sevinirim. Link de şu; https://www.twitch.tv/denoran Şimdiden teşekkür ettim, * Bir de küçük soru, ayrı başlık olmasın: Superonline 50 mbit Fiber kullanıyorum 2 senedir, epey de memnunum. Download'a 150 GB, Upload'a 50 GB kota var yalnız. Yayınları 3000 bit ve 720p 60 fps veriyorum, o yüzden upload sıkı gidiyor. Dün baktığımda 8 günde 30 gb kullanmıştım bile, 20 gb ile ay sonunu getiremem. Sonra da 1 mbit oluyor upload ay sonuna kadar. Bir tek 5 TL'lik bir Joker upload/download var kotaya takılmadan 100 mbit yapıyor 24 saat, onunla idare edebilirim. Ona da bütçe dayanmaz bir yerden sonra. Twitch işi için önerebileceğiniz tarifeler/paketler varsa da burada yazabilirseniz iyi olur. Duruma göre değiştiricem çünkü mecburen, sanırım uydunet'te upload sınırı yokmuş.
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 bol sans, umarim hevesin kacmaz bi iki haftaya baskalari gibi,,,
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 yuh upload sınırı mı varmış bi de ayrıca? vodafone fiber kullanıyorum ben, bildiğim kadarıyla bi upload limiti yok. ona bi bak istersen
Grego Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ya deno yu yine mino zannettim, hm okusana bir yayında puslu sesinle diyecektim. yolun açık olsun karşim.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 GONDARCENGIZ said: vodafone da var abi, 50gb. download sınırını gösteriyor bende sadece, ama doğrudur
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Deno da yapmaya basladiysa bu is bitmistir.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 bırakın bu işleri coluk cocuk yapsın coluk cocuk izliyo zaten
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 o cocuklardan milyon dolar kazanan var..
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 dafransan kazaniyon. adam daha gecen hafta dunya 1.si oldu overwatchta sdfg
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ya da iki buyuk memen varsa da kazaniyosun. bisi oynamana gerek yok.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 memelere nerf geldi new t OMEGALUL s
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 memeni oynarsan daha cok kazanirsin bence..
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 çoluk çocuk sadece izliyor ya, yapmıyor. Biraz da biz yiyelim ekmeğini anasını satim. Kendi adıma şöyle düşünüyorum; zaten oyun oynuyorum, bari bunu biraz daha şekillendirip ticari hale getireyim. Eppek gelirse ne ala. Gelmezse zaten oynuyorum yani bi kaybım yok.
zipzip Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Çoluk çocuk izliyor muhabbetine bakmayın siz, bomboş. Heves kırmaktan başka bi bok değil. Bakın keyfinize.
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 abi arada 17-18lik kizlar dmden yuruyebilir yani, sakal falan da var. olur bence
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git