yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Adama bildirseydin o zaman başkasına sattığını ve nedenini. Kaldı ki madem dışardaki can ciğere satıcan buraya neden başlık açıyosun. Bir de 3 saat kimse başlığa bakmamış, hani troll olaydı bari demişsin, 2 kişi trolle gelmiş hemen gözyaşı yapmışsın. Büyük dengesizlikler var profilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Boş konuşanı da sevmem boş konuşmayı da İfşa zamanı Ben ne demişim "Yarın akşam devam ederiz" arkadaş kendi kendine gelin güvey olmuş. Bugün içinde de dışarıdan arkadaşla konuştuk o alıcam dedi ve önceliği var. Yanlış yansıtmayalım hiç bir durumu. İyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Holy said: pazar alanı banı gelir bence oh bide mesajları ifşa etmiş. KOMPİLE BAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Dram in the bazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 buralar değerlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 rizorvid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 yarın akşamki devam etme kargo detayları hakkında konuşma ile devam etme şeklinde anlaşılıyor. Draculiablo konuya bir şey yazmadan direk alıcı şeklinde pm atarak gerekeni yapmış. Durum hoş değil. Ben olsam verirdim kartı. Namın yürüsün boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Quixef direkt haklı ya baitlemeyin çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Bunu bana yapsaydın sana özelden küfür ederdim!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Arkadaş istediğini yapmakta özgür. Ben sadece samimi bir şekilde durumu anlattım arkadaş hala pm paylaşıp rencide etme çabasında bunlara gerek yoktu mazereti zaten anlaşılır düzeyde. alana da satana da hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 donanımhaber koktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Quixef haklı yalnız gerçekten itinayla sadece ikinci el için açılmış o hesap galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 iki tarafta haksiz karti firinlayip yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 quixef haklı ama itici. öbür kardeş samimi ama dar gelirli. ikisi de tam tatmin etmiyor : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 sen butun forumu tatmin ettigin icin, bu arkadaslarin yapacagi pek bisi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 pis laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 vasat laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Magnum reklamı gibi. Haz dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 abi gelişine signature gold cevabı yapıştırmalık laf etmiş ama ben tövbe ettim sdfs. LÜTFEN KONUYU KİLİTLEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ben özelden fiyat sordum cevap bile vermedi arkadaş o ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 goldbären said: abi gelişine signature gold cevabı yapıştırmalık laf etmiş ama ben tövbe ettim sdfs. LÜTFEN KONUYU KİLİTLEYİN anne mi vardi o lafin icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 https://i.ytimg.com/vi/Gy_pyrBb1CE/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 mahseer898 said: Ben özelden fiyat sordum cevap bile vermedi arkadaş o ne olacak Olaylar bambaşka bir hal aldı. Gerçekten var mı bu arkadaşın mesajı bence paylaşılsın bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Feamer said: https://i.ytimg.com/vi/Gy_pyrBb1CE/maxresdefault.jpg aa böyle bişi mi varmış? Türkiye'de satılıyorsa almalıyım. vanilya/odun kokusunu severim. parfüm değil oda kokusu olsa bile alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ben parayi gonderdim bana geri donmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar