Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Şu oyuna ısınamadım bi sırf yılların alışkanlığına alicam yani. Yeni çıkan fifa almak gibi. Online olarak oynadığım 2 oyun bunlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 fifa ve bf dışında oyun oynamayan ve her sene aynı oyunu, aynı grafiklerle alanlar sayesinde kodumun eası hala yaşıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Fifa ve bf kötü değil ki ? Battlefield 4 biraz bu dediğine uyuyordu sadece. Hani bana bu iki serinin kendı alanlarında daha iyisinin örneğini veremezsin. Pes mi cod mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 kötü değil çünkü aynı oyunlar. kendin yazmışsın, insanlar sırf güncel olmak için ve mecburen kitle o tarafa kaydığı için yenisini alıyor 1 sene sonra oyunun.1 yılda nesini geliştiriyorlar ki oyunun yenisini çıkarıyorlar abi ? adamlarda 3-4 senelik malzeme var. lokma lokma veriyorlar insanlara. ama asıl problem adamların bu iki oyunda da kutu açtırmanın bokunun suyunu çıkarması. nası bir açgözlülük ise heriflerdeki hem aynı oyunu harita ve kadro güncellemesi ile satıyorlar, üstüne de sattıkları kutuları tekrar satıyorlar. azcık akıllı tüketin sonra bizim de gırtlağımızdan içei kutu sokuyorlar. pes ile cod aynı bokun laciverti zaten. her sene çıkan oyunlar değil mi onlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 nu male ww2 si, ruh yok direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 duydugum en kötü rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Here's how Battlefield 5 looks with Nvidia RTX effects https://www.pcgamer.com/heres-how-battlefield-5-looks-with-nvidia-rtx-effects/ Vay vayy vayyy .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Sonra o para verilmez... Alırlar böyle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 sanki bu kadar parlama çatlama açmayana avantaj sağlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Analyst predicts EA's 'Battlefield V' will be a 'serious disappointment,' says preorders lag 'Call of Duty' by more than 85% Eeee, çekirdek kitlenle inatlaşırsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 ecnebiler origin premier falan da basmış olabilir. sonuçta üyelik preorder sayılmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=JUaUciRJy3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 pattisliborek said: ecnebiler origin premier falan da basmış olabilir. sonuçta üyelik preorder sayılmaz? ben rus origin premier aldim vpn'le, diger konuda yazmistim. almanya vpn ile giriyorum simdi hep, daha ban yemedim. ~320TL civarina gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 çok origin premiumlu vardır hakkaten adamlar tabii ki preorder etmeyecek ama 1 yıllık üyelik almıştır çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 skinny krotos cok ii ya asda edit. predorder flnda cakılmış beter olsunlar pansexuel pedolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 anthem konusu yok mesela bf V'den cok oynanmasa da quake, titanfall, tarkov gibi ayri kitlesi olur primier'e dahil o da FPS oyuncusunun cok secenegi yok ne yazik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 https://www.reddit.com/r/Games/comments/996jca/the_report_of_battlefield_vs_weak_preorder/ The report of Battlefield V's weak pre-order numbers came from a firm that only tracks Amazon's sales chart. Amazon currently does not even have physical copies of Battlefield V open for pre-order. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 aynen, şirket şirketi karalıyor muhtemelen, hisseci yatırımcılara oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 ea her türlü musibeti hak ediyor. aç gözlü p*ştlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 sağır ismet paşa tırsaklık etmeseydi şimdi ne güzel bu oyunda da yabgu paşamız ottoman empire oynayacaktı. lozanda kaybettiklerimizi alıyor olacaktık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 LathspeLL said: Analyst predicts EA's 'Battlefield V' will be a 'serious disappointment,' says preorders lag 'Call of Duty' by more than 85% Eeee, çekirdek kitlenle inatlaşırsan böyle olur. şimdi suçu da settinge atarlar. ww2 bir hataydı falan. sen 1942 kitlesine yönelik davransan nasıl da fırlatacaktım cüzdanı da ah ah. ea'in kapısına dayanıp "siz adammı silkeliyonuz lan bf1'in dokuları değiştirip sürmüşünüz hibineler!" diye bağırasım var. construction özelliğini de zaten kimse kullanmayacak. çok matah bi şeymiş gibi "BAKIN BURAYA KUM TORBASI KOYABİLİYORUM" diye gösteriyorlar. kim uğraşır lan onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Geforce Game Ready Driver 399.07 B V open beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=JUaUciRJy3Y benmı yanlsı anladım classlara yenılık dıye snıper snıperlık yapıcak medıc ıyılestırıcek, support support edecek mı dedı vıdeoda? taşşakmı gecıyolar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ne degisiklik oldugunu soyluyor da orneklemede bir eksiklik var galiba. misal support fortification insa ediyor. fakat oburleri icin ornek vermemis? assault daha cesitli engage edecek, medic daha cesitli heal atacak demis ama ne sekilde oldugunu videodan kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Valla hc serverlarda oynuyorum ztn tek atımlık canın var onda da kimse kum torbası yapayim diye uğraşmaz fjfj Ww2 diye tutturduk ama adamlar bf1 expansion yapmış. Nerde o bf42 günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar