Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Goering said: assignment yapar cikarim. ben tides of war bitirip girmiyorum bile neredeyse, assignment da yapasım gelmiyor zira oynadığım silahları bitirdim gibi bir şey diğerleri ile takılmıyorum gerçekten tükendi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Millet yıllardır cs oynuyor bu oyun nasıl hemen tükenebiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 çünkü cs iyi bir oyun, bfv cilalanmış bir dışkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 yıllardır cs oynayanlar yoksul ve hileyi ayırt edecek seviyede değiller. bfv oyuncuları ise her daim son sistem makinalara ulaşabilen, hayatta başarılı insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 bıçaklarım öyle düşünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 said: During its Q3 fiscal year 2019 call to investors this evening, EA said Battlefield 5 sales were below expectations. According to company COO and CFO Blake Jorgensen, moving Battlefield 5 to a packed calendar, was just one reason it didn’t sell as well as hoped. The combination of the poor start, a longer development cycle, and millions still playing Battlefield 1 and 4 were also contributing factors to the lower than expected sales, said CEO Andrew Wilson. Battlefield 1 currently has nearly four million monthly active users, and Battlefield 4 has nearly two million. For context, Battlefield 5 was designed from the beginning to offer a long-term live service. In August, we determined that we needed some more time for final adjustments to the core gameplay to fully deliver on the potential of the live service, so we moved the ship date to November to accommodate those goals. EA bile BFV den umduğunu bulamamış. Uzun zamana yaymış süreçleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 daha üstünden iki sene geçmeden koşa koşa ful yeni oyun yapacağım dersen, itelemeye çalışırsan, üstüne yetiştiremeyip oyunun çeyreğini anca release'e koyarsan oyuncuyu aptal yerine koyarsan illa ki patlar. şimdi istediğimiz karlılık yok, bize karlılık getirin rakamları yakalayın diye baskı yapıp daha saçma işler yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 şey kafası yaşıyorlar galiba; - abi insanlar paralı dlc, kutu açma olayına artık ifrit oluyor içimizde patlıyor (battlefront 2), biz de oyuna çıkacak tüm DLC'ler beleş olacak diyelim ama fifa gibi her sene yeni fps basalım dürzülere 60 papellerini alalım. mantık direk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Ve yiyor da. İstedikleri rakam 6 milyonmus da 5 milyon satmislar. Yine yi bile rakam brn 1-2 milyon falan gibi dusunmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 insanlara beğenmiyosanız almayın dediler, insanlar beğenmedi ve almadı ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 oynayan var mı atalım beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 haftada 3-4 oynuyorum. görink de oynuyor. ama benim kendi arkadaş grubum salça oluyor hep onlarla diskorda giriyorum. o yüzden patiye gerekli ilgiyi gösteremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 ben de full 3-4 kisilik arkadas squad'iyla giriyordum da ara verdik, kabak tadi verdi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 bana vermiyor abi nedense. bf1 de vermiyordu bu da vermiyor. önümde engel yoksa bir oturuşta 6-8 saat oynadığım çok oldu bu yaşta. yorucu oluyor ama içimdeki otizmi tetikliyor oyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Fifa da 2 maç bfde 1 el yetiyor bana ya. Başka da oyun oynamıyorum. Niyetleniyorum ama olmuyor fjddj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 max gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 oyunun neden BF1'in çıtasının altında kaldığı belli oldu, buna mesai harcamaktan ana içeriğin pırtlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 (düzenlendi) release: 25 mart solo-duo-4squad max 64 players Mart 16, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 On 13.03.2019 at 06:06, Yabgu dedi ki: oyunun neden BF1'in çıtasının altında kaldığı belli oldu, buna mesai harcamaktan ana içeriğin pırtlaması vallahi öyle, bu modu görüp denemek için bfv alacak adam sayısı tüm dünyada 100'ü geçmez herhalde sdf. hele beleş apex dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 9.98 gigo update gelmis. pzts olmasi lazim release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 pazartesi akanzi, bir deneyelim, gerçi "arkadaşla oynasan en rezil oyunun dahi gideri var" modda eğleneceğiz sanırım yoksa apex gibi seri oynana bir battleroyale varken neden bfv yani, ben de soruyorum kendime, olumlu cevap verebilecek miyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 ya bi kere bfv'de sırf normal oyunda çıkıp menüye dönmek otuz saniye sürüyor. bf1'de de öyleydi. o bile oynamama sebebi bf içinde BR modunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Menuye hızlı dönüyor Firestorm'da ama oyuna yavaş giriyor. Bekliyorsun her seferinde. Loot sistemi rezalet bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar