Tim Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Loto Gallant'a vurdu, manidar oldu :) edit : kimin nasil secildigini merak edenler icin; SELECT m.user_id, m.author INTO @USER_ID, @USER FROM messages AS m JOIN users AS u ON u.user_id = m.user_id WHERE u.active = 1 AND u.admin = 0 AND m.thread = @THREAD_ID ORDER BY RAND() LIMIT 1; UPDATE users SET active = 0 WHERE user_id = @USER_ID; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 safdasfdadfadfsadf bb gallant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bence şike var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Gallant said: noldu, kim banlandin simdi? soran sdsafa böyle bir şey vardı çocukken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Gallant said: Walla senelerdir yesil tema kullaniyorum ben, turuncu beyle beyle gozunue gozune vuruyor adamin. rip in peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Hic loto kazanmadim. Belki kotu de olsa bir loto kazanirim y. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Cikmaz cikmaz demeyin, sansinizi deneyin Forum piyango! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 bence esh'i şimdiden banla. fasulye olsun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 NE ZAMAN ÇEKİLİYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Cekildi, banlandi next Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 kodda hata var, u.admin = 1 olmaliydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Ciddiymiş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ya insanlar nasıl para kazanıyor? napıyorlar? nasıl para kazanılır? çok bi şey aramıyorum zaten gideri minimum olan birisiyim. kazanıp biriktircem. ama nasıl para yapılır hala bilmiyorum pfff çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 O kadar taunt attım, olmadı. İşte abi, yazılımın dini imanı olmuyor. her türlü adil. ÇAAAATTT diye random gönderiyor sfdgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 random'i nasil olusturuyor acaba alt tarafta, tim'in islemcisinin o anki saat hizinin, tarih ve saat ile carpilip belli bi sabite bolunmesi gibi bir sey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Tarafsız bir bilgisayarda yapılmasını öneriyorum. Malum yanlı bir bilgisayar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Pek mesaj atmam etrafa ama bu konuya atılır bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 HEAAA tamam şimdi çözüldü olay. bu kodu denerken demek kendini banladı tim. şimdi de akıllanıp bizim üzerimizde deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Quel-Thul said: Gallant said: Walla senelerdir yesil tema kullaniyorum ben, turuncu beyle beyle gozunue gozune vuruyor adamin. rip in peace Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ZUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Bugun kendimi sansli hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ben hiç banlanmadım, alırım bi ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar