eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Bu adamların devasa bir deposu olması lazım, bu depo operasyona hazır hale geldi mi? Hatta böyle bir depo var mı? Zaten oradan anlaşılır ne zaman işe başlayacağı. Yoksa çeviri falan lojistik kısmı yanında fasa fiso. edit: bir depo dediğim de ancak başlangıç için. Almanya'da mesela 9 tane, İngiltere'de 16 tane depoları var. Gerçi İngiltere'yi biraz ABD-Avrupa arası lojistik merkezi olarak da kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 buyuk resmi gorun..reyiz yeni havalimani yapiyor..amazon aportta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 eldar said: Bu adamların devasa bir deposu olması lazım, bu depo operasyona hazır hale geldi mi? Hatta böyle bir depo var mı? Zaten oradan anlaşılır ne zaman işe başlayacağı. Yoksa çeviri falan lojistik kısmı yanında fasa fiso. edit: bir depo dediğim de ancak başlangıç için. Almanya'da mesela 9 tane, İngiltere'de 16 tane depoları var. Gerçi İngiltere'yi biraz ABD-Avrupa arası lojistik merkezi olarak da kullanıyorlar. var. geçen bi iş muhabbeti ortamında konuşuluyordu hatta karşısındaki arsa da satılıkmış amazondan sonra katı 10 katına çıkmış fln diyo konuşuluyordu ama lokasyonun tek kelimesini bile hatırlamıyorum sadece istanbul sınırlarında bir yerdi onu hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Aiko said: eldar said: Bu adamların devasa bir deposu olması lazım, bu depo operasyona hazır hale geldi mi? Hatta böyle bir depo var mı? Zaten oradan anlaşılır ne zaman işe başlayacağı. Yoksa çeviri falan lojistik kısmı yanında fasa fiso. edit: bir depo dediğim de ancak başlangıç için. Almanya'da mesela 9 tane, İngiltere'de 16 tane depoları var. Gerçi İngiltere'yi biraz ABD-Avrupa arası lojistik merkezi olarak da kullanıyorlar. var. geçen bi iş muhabbeti ortamında konuşuluyordu hatta karşısındaki arsa da satılıkmış amazondan sonra katı 10 katına çıkmış fln diyo konuşuluyordu ama lokasyonun tek kelimesini bile hatırlamıyorum sadece istanbul sınırlarında bir yerdi onu hatırlıyorum :D cabuk hatirlamaya caliş,arkadaşına sor tekrar, almamız lazım orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 hepsiburadanın yarısını almışlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 hepsini de alırlar aslında ama rekabet cart curt sorunlarına girmek istememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 hepsini alacaklar zaten. doğan dağılıyor işte patır patır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Amazon’un hepsiburadayi aldığına dair bir link filan var mi ya görmedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 alsinlar ya belki bi iki bisey duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 serjuhan said: Amazon’un hepsiburadayi aldığına dair bir link filan var mi ya görmedim ben? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Adam baya kesin olmuş gibi yazmış, Google 1 result çıkmıyor ahah. Belki insider'dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 reyou said: belki temmuzda acilacagi kismini cevirmistir? ürün çevirilerini kastetmiştim, site çevirisi yirmi yıl önce falan bitti zaten. "temmuzda açılmaz" diye söylemedim zaten, çeviri süreciyle ilgisi yok diye söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 https://framapic.org/h3T4DUuvznqJ/6HDbQVU9W6T6.png 2 tane alsam gelir mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 link verirmisin lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Fazlanuciz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Satıcı amazon, gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 o ilanda sorun var. 1080 diyor ama içeriğinde 1050Ti işaretli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 600 küsür deyor şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 nası 115 lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Banane kardeş sorun beni ilgilendirmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Donanımhaber SSD skandalı yaşanabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paticiğini yapalım bence bu işin sızmaz inşallah... https://www.amazon.de/gp/product/B01MDQS6RJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 bizim otelde epey toplantı yaptılar ya. Herhalde 2 aydır toplantı yapıyorlar hemen hemen her gün. 3 kişiyle tanıştım hep IT kısmı ofisleri de river plazada sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 photographer said: Donanımhaber SSD skandalı yaşanabilir :D o neymis merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Xaero said: Paticiğini yapalım bence bu işin sızmaz inşallah... https://www.amazon.de/gp/product/B01MDQS6RJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Bende 1050 olarak görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar