Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Adam arşivlemiş ehah Maçı izleyemedim, bi 10 dk'dan sonrasında işim çıktı, şimdi de merak ettim Dark'ın wot'undan sonra, Dark'a Şenol Güneş övdürtecek ne oldu maçta diyesi geliyor insanın, namağlup CL grup liderliği bile bunu yapamamıştı. En azından özete bakayım dedim. Bein'in site gömçürmüş heralde, özet gelmiş gösterse de player açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 özetlik bişi yok ya, 5 posizyon bulduk 3 ü gol oldu, ama oyun olarak dominasyon oldu, fb sadece 70-74 arası pas yapabildi, onun dışında ful otobüs çekmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Fener'in otobüs çekeceği kadrodan belliydi zaten, Valbuena'yı bile yedek oturtmuş adamlar, 2 stoper önüne Souza - Topal ikilisiyle çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Llama said: o sarkiyi cidden statta caislar.mi hfjhahchha ne çalmış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Rewendor said: Bein'in site gömçürmüş heralde, özet gelmiş gösterse de player açılmıyor. adbloku engellemişler kapoatınca açıldı. öncesinde durex reklamı izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bunun perşembesi de var bir de ama bana kalsa kupayı direk verir geçerim. ama tayyib kızıyor atvye para kazandırmıyonuz asılın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 goldbären said: Llama said: o sarkiyi cidden statta caislar.mi hfjhahchha ne çalmış ki mini mini bir kua konmustu aldim omu iceroye cik cik otsu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Şu fener kadikoy de bizi 5 leyecek ya ona yanarim fjdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 dark la elmalıya da kapak oldu :D Şenol ve Quaresma'ya şükredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Red said: Şu fener kadikoy de bizi 5 leyecek ya ona yanarim fjdjd Abi 4 stoper cikar yine o maca aykut. Kontradan irzina gecersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 niye şükredeyim ya, 22 maç sonunda farklı bir şey deneyip sonunda oyun aldı diye övdük zaten. bunu devam ettirmeyip aynı kansere dönerse haftaya bi fener'i yendi diye mi şükredeyim? tam küçük takım taraftarı kafası bu sorry. istikrarlı olsun, kendini rakibe göre adapte etsin zaten eleştirmek yersiz olur. deneyip olmuyor dersin, adamı korursun. tek maç ile hiçbir şey değişmez. o istikrarı görmedikçe de halen şenor ve şaklaban bunlar bir şey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 bu sene bu takım şampiyon olcak, küçük takım kafası değil, canla başla mücadele ediyor adam. Eleştiri yaparken gölge etmeseniz kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 tolgay harika oynadı bu arada ikinci yarı 6 numarada, medel yine efsane bir adam hala türkiye'ye düşmesine şaşırıyorum açıkçası negredo bayağı kaliteli adam ama çift forvet oynamalı takım o varken yoksa anlamı olmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Robert_Poche said: bu sene bu takım şampiyon olcak BJK 3. olacak bu sene ilk 2 başşak ve GS kim iyi koşarsa şamp o diğeri ikinci. ligin gerisi 3 4 ve kümede kalma yarışında ki bence BJK 3.lük için diğer rakiplerinden daha avantajlı. ben 4. de göztepe olsun istiyorum - bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DW5Co2nXUAAPJnX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 vagner love çok kötü değil miydi ya? negredo oynamalı bence tek forvet oynayacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Robert_Poche said: bu sene bu takım şampiyon olcak, küçük takım kafası değil, canla başla mücadele ediyor adam. Eleştiri yaparken gölge etmeseniz kafi. canla başla mücadele mi ediyor asdkjfhsdkajhfasd adam 22 maçtır aynı taktik, aynı saçma sapan oyun düzeni ile aynı şekilde puan almaya kastı ve sayısız puan bıraktı ama canla başla mı mücadele ediyor askdjfhasdkjfhasd ayıp valla uğraşayan çabalayan hocalar varken bu ligde bile onlara ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 özeti izledim quaresma tek başına yenmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Hakkaten bein adblocker engellemiş. Özette yanlış görmediysem ilk yarı bir de penaltı var Quaresma'ya yapılan ayağına basılmış, ceza sahasında çaprazda. Tekrar izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ben bu sene şampiyon olacağımızı sanmıyorum, şampiyonlar ligi sebebiyle ligi sallıyorlardı şimdi lige asılacaklar tezi sadece bir bahane. Bence bu lig bu sıralamayla biter, ha şampiyon olursa tüm dediklerimi yerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Çok saçma olcak ama İsmail çıkınca dağıldık resmen sdfs İsla solda olmadı Şener daha hazır değil BJK zaten kanatlardan oynuyor resmen tuz biber oldu sakatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 adam 40 santimetre yükselmiş lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 40 cm ortalama yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Persembe de kupa da yenersek, feneri ligden de kopartir bu 2 yenilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 güccük boyuyla güzel kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar