Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 23. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe 25.02.18 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam arşivlemiş ehah

Maçı izleyemedim, bi 10 dk'dan sonrasında işim çıktı, şimdi de merak ettim Dark'ın wot'undan sonra, Dark'a Şenol Güneş övdürtecek ne oldu maçta diyesi geliyor insanın, namağlup CL grup liderliği bile bunu yapamamıştı. En azından özete bakayım dedim. Bein'in site gömçürmüş heralde, özet gelmiş gösterse de player açılmıyor.
Mesaj tarihi:
niye şükredeyim ya, 22 maç sonunda farklı bir şey deneyip sonunda oyun aldı diye övdük zaten. bunu devam ettirmeyip aynı kansere dönerse haftaya bi fener'i yendi diye mi şükredeyim?

tam küçük takım taraftarı kafası bu sorry.

istikrarlı olsun, kendini rakibe göre adapte etsin zaten eleştirmek yersiz olur. deneyip olmuyor dersin, adamı korursun. tek maç ile hiçbir şey değişmez.

o istikrarı görmedikçe de halen şenor ve şaklaban bunlar bir şey değişmez.
Mesaj tarihi:
tolgay harika oynadı bu arada ikinci yarı 6 numarada, medel yine efsane bir adam hala türkiye'ye düşmesine şaşırıyorum açıkçası

negredo bayağı kaliteli adam ama çift forvet oynamalı takım o varken yoksa anlamı olmuyor pek
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

bu sene bu takım şampiyon olcak

BJK 3. olacak bu sene ilk 2 başşak ve GS kim iyi koşarsa şamp o diğeri ikinci.

ligin gerisi 3 4 ve kümede kalma yarışında ki bence BJK 3.lük için diğer rakiplerinden daha avantajlı.

ben 4. de göztepe olsun istiyorum - bakalım...
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

bu sene bu takım şampiyon olcak, küçük takım kafası değil, canla başla mücadele ediyor adam.

Eleştiri yaparken gölge etmeseniz kafi.

canla başla mücadele mi ediyor asdkjfhsdkajhfasd

adam 22 maçtır aynı taktik, aynı saçma sapan oyun düzeni ile aynı şekilde puan almaya kastı ve sayısız puan bıraktı ama canla başla mı mücadele ediyor askdjfhasdkjfhasd

ayıp valla uğraşayan çabalayan hocalar varken bu ligde bile onlara ayıp.
Mesaj tarihi:
Hakkaten bein adblocker engellemiş.

Özette yanlış görmediysem ilk yarı bir de penaltı var Quaresma'ya yapılan ayağına basılmış, ceza sahasında çaprazda. Tekrar izlemedim.
Mesaj tarihi:
ben bu sene şampiyon olacağımızı sanmıyorum, şampiyonlar ligi sebebiyle ligi sallıyorlardı şimdi lige asılacaklar tezi sadece bir bahane. Bence bu lig bu sıralamayla biter, ha şampiyon olursa tüm dediklerimi yerim :P
Mesaj tarihi:
Çok saçma olcak ama İsmail çıkınca dağıldık resmen sdfs İsla solda olmadı Şener daha hazır değil BJK zaten kanatlardan oynuyor resmen tuz biber oldu sakatlık
  • Yeni Oluştur...