ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Fistan said: lewandovski’ye attırmadan bırakmazlar bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 76 gecti gol nerde mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 derken gol oldu som agzimi skeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 5. gol dakika tahmini alalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Hahaha gokhan cok rahat izliyor lan sanki ben mi koscam der gibi sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 fena oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 hep böyle önemli maçlara geldiğinde birinin illa sıçması mı gerekiyor ya. Ya kırmızı olur ya laubalilikten saçma sapan gol vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Fistan said: lewandovski’ye attırmadan bırakmazlar bence kalbin temizmiş küçük sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Terbiyesizler 4-0'lık maça Ribery'i sokuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Darksun said: hep böyle önemli maçlara geldiğinde birinin illa sıçması mı gerekiyor ya. Ya kırmızı olur ya laubalilikten saçma sapan gol vs. 2 senede oynadigimiz tek BUYUK mac bu. zaten adamlar kupayi alacagi icin sikinti yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Sorma ya d.kiev, lyon ve bu maç illa bi b.kluk olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DWgZnuiXkAAargl.jpg bu şey değil mi ya, bayern'in kalecisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 amann dört yemeden elenmiyoruz zaten senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 şu şut sırasında kaleye koşu yapmak o kadar önemli bir içgüdü ki... adamlar 3 kişi kuşatmış fabri'nin çevresini, savunma izliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 cenk tosun gitsin abi noeelcak yea. bu olcak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bayağı komikmiş gerçekten. 10 kişi kalmış gs fb görmek isterdim şahsen şunların karşısında. hatta 10 kişi kalmanıza gerek de yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 kuralar çekildiğinde takım iyiydi aslında ama maça kadar olan sürede ligde de havası kaçtı takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Aynen cenk tosun olsa su mac 0-4 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 yedekten robben ribery giren takima karsi, ya gokhan da izliyo, caner de takiliyo falan demek komik abi. gucun bu kadar zaten amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Bathory said: Aynen cenk tosun olsa su mac 0-4 falan : ) hakket ha cenklik durum yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 11-11ken bile 3 ten asagi bekleyen var miydi ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 cenk-babel uyumu gol yedikten sonra geri donus golleri ne cabuk unuttunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ben 5-1 demiştim ama 5-0 bitecek gibi. bir de cenk'i şu forumda en çok savunan insanlardan biriydim eskiden de yani dalga geçiyorsunuz herhalde. ne yapacaktı olm adam takımda olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Esh said: 11-11ken bile 3 ten asagi bekleyen var miydi ciddi ciddi? gollu beraberlik bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Ben 3 tane kupon yaptim valla. 3-0 3-1 4-1 hepsi yatti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar