zaferya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Merhaba arkadaşlar acil nakit ihtiyacım olduğundan çok sevdiğim oyun laptopumu satıyorum. 21 Haziran 2017'de İngiltere'den alınmış olup, Türkiye garantisi varmı yokmu bilmiyorum. Tertemizdir, kırık, çizik çatlak hiçbirşeyi yoktur. Faturası mevcuttur. (Uçakta el bagajinda gelmesi gerektigi icin ürünün kutusu yoktur)Ürün budur ve bu siteden alındı ozelliklerine buradan bakabilirsiniz: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01N4JYZ8I/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1Laptop güncel resimleri;Türkiye satış fiyatı: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt73vr-titan-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-32gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1080-w10.htmlFİYAT = 13.000 TL İlgilenenler olursa özel mesajla iletişim kurabilirler. İyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 selam zeynep iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaferya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Zeynep ablam olur, kendisi amazon.co.uk'da çalışıyor, o siteden almamın sebebi budur. Amazon sitesinden onun adresine kargolatıp, daha sonra Türkiye'ye geldiğinde elden teslim aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 buralar karışır vaziyet alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 abi kişisel datanı sil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 4000 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 dürüm ayran ve malbuş endeksi ne durumda ??? teklifimi dürüm olarak yapmak istiyorum. farklı günlerde 3000 dürüm ayran ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 bende yakalagetir.com da çalışıyorum problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 LOL 13.000TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 850bin km'de tüplü doğan slx ile takas olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 20 bin kürt dinarı veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 * Baltalar elimizde * Üff ne kafa ütüler bu oyun oynarken , bir de full hd ekrana artislik olsun diye mi 1080 koymuslar acaba sfdsfds. Ağırlık da 4 küsür kg. Fanları sürekli temizlemek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 100iota veririm 2020 milyarder olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 15 bin tl nin nakit ederi şu ortam da 6000 dir. Satılan notebook dan hariç yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 akirafes dh ölücüsü çıktı. az sonra 3310 takaslamaya kalkacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 öküz alıp hayvancılığa başlayacaktım, bunu alayım kenarda çürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 O diil de 13k ya ne desktop dizilir ha, üzerine de rus(ya)a gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 mezarcilik yok uk'den 9kya aldıgı laptop için tr'de 15k küsür 13kya satıyorum lel çekmiş sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Allah zenginleri korusun,bütün gün zenginler için dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Üstüne biraz daha koyup bedelli yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaferya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 masa said: Üstüne biraz daha koyup bedelli yaparım. Ah bu gençliğin hali. Bedelli yapma vatani gorevini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 üstüne biraz daha koyup vatani görevimi yapmaya giderken yanımda götürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaferya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Xenocide said: üstüne biraz daha koyup vatani görevimi yapmaya giderken yanımda götürürüm. Patlama yolda giderken dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 niye şekerlenip mi gidiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar