Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 groundhog day kötü olduğu için değil, eot efsane-tier olduğu için fersah fersah ötesinde. klasik olması bozulmuş değil, zaten mesajımda onaylamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 olm şunu demek için alzheimer olmak lazım, zira groundhogdayi çocukken izledik hepimiz nası aynı tadı vericek ya. tamama emiiyyi ben de severim de o kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 sam azcık tarştışak lan saçma sapan gel özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Red said: Edge of tomorrow ve oblivion da bence hak ettigi ilgiyi goremeyen filmler. leon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bugün yeterince saçmasapan tartıştım zaten ya youtubeda filan anime trailerlarında, günlük kotamı doldurdum lol. oynadığım oyunun sonundayım onu bitirmeye çalışıyorum, bitirmiştim şimdiye takılmasam böyle zaten. :p bill murray ve özellikle harold ramis çok severim de hayatımı 90lara endekslemedim yani, “konu benzer hadi hepsini silelim” denince ben de o filmlerin aşık atamayacağını söyledim. paradoksal ile kapışın yani benimle işiniz yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ikisi de güzel film tokatlaşmalarına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 loop demişken Los cronocrímenes'i de atlamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 aklima geldigi iyi oldu EOF u tekrar izliyim ya. efsane filmdi. oyunu olsa ne guzel olur aslinda, surekli kendini gelistiriyosun senaryo az biraz degisiyo chapterlar degistikce fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ben aşırı saçma derecede emily blunt hayranı olduğum için abarttığımı düşünürdüm ama başkalarının da EoT'u övdüğünü görmek mutlu etti sdf. 2.si çıksa da izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 İkincisi aynı dadı vermez ya. Bide burda mı okumuştum başka bi yerde mi, Tom Cruise un amerikada popülaritesi düşerken yurtdışında (yani bizde asd) hala eskisi gibiymiş. Sanırım scientology olaylarından cidden etkilenmiş abdliler, biz hala tarafsız gözle deli meli ama iyi film çekiyor falan diyebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 yani benim de 2. filmin daha iyi olması gibi bi bekletim yok ama emily'den dolayı her türlü beğenirim sorun değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 goldbären said: Cokomantis said: ben sevmiyorum heralde bi :P öbür topiklerin birinde "holivut tekeline çomak soktu marvel" gibi bir şey yazmıştın, yani gerçekten bu kadar uzak olamaz bir insan. incel ölürsün inşallah............ tekerine çomak soktu demedim. çr sektörü domine ediyor holivudu dedim. incel ölmek ne demek bilmiyorum. filmlerinden çok sientoloş muhabbetine kılım heralde ne bileyim. ADAMLAR BEBEK YİYORMUŞ KEKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=J47E44dh4WQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ahah başarılı reklam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 adam jesusmuş http://www.milliyet.com.tr/tom-cruise-hakkinda-saskina-ceviren-magazin-2706110/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Çok iyiydi. Aksiyon filmi canı çekenler mutlaka izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 eh fena degil... 3d kesinlikle gitmeyin Not: Sinema ve salon tek 3d oldugu için mecburiyetten gidilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Düzeltme: (Düzeltmekten dilimizde tüy bitti ama): 3D gidecekseniz IMAX gidin, pleb 3D gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Norak said: https://www.youtube.com/watch?v=J47E44dh4WQ This video is not available in your country. Uber bize kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Yine aksiyona doydum (tu) jenerigi yeter bebegimsss <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Sonu sıkıcıydı ne olacağı belli olduğundan, yoksa gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Bence önceki film çok daha doluydu. Geçen tekrar izlemistim o yuzden taze gittim buna. bana baya zorlama geldi. filmin sonu zaten tam bir bitse de gitsek. Tom reise saygimiz sonsuz yine aksiyon sahnelerinde dokturmus ama Bu solomon mevzusunu uzatmasalardi keske. Bomba imha etmenin disinda bir final beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar