Seru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 konusu nasıl açılmamış hala bunun. 9 ve 6 bölüm olarka toplamda 70'er dakikadan iki sezonu var. Hikaye asrın soygununu yapmak isteyen Professor lakaplı birinin işin ehli 8 hırsızı 5 ayda eğitimden geçirerek ispanya kraliyet darphanesinde 2.4 milyar euro basma planı. Dizi, netflixde 13 bölüm olarak bulunuyor. Netflix uluslararası izleyiciye daha rahat olsun diye 70'er dakikalık ilk sezonun 9 bölümü keserek 13 bölüm şeklinde sunmuş. Geri kalan 6 bölüm henüz netflixde yok (ispanya netflixde var) fakat bilimum yerde bulunabiliyor. Şu aralar nereye gitsem, kimle konuşsam diziyi öve öve bitiremiyor. Netflixde ilk 4 bölümü izledim, çok iyi gidiyor. Karakterlar çok canlı, polis-hırsız muhabbetleri heat'i anımsatıyor. Müzik, produksiyon, oyunculuk top tier, kesinlikle tavsiye ediyorum. no spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 İnatla tavsiye ediyor herkes bana bunu. Öve öve bitiremediler cidden. Başlayacağım en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 öyle övmüşsün ki boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ikinci sezon geldi mi netflix'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ben bunu açıcaktım geçende de üşendim, süper dizi.. istediğim gibi bitmicek sezon diyodum, beklediğim türlü de bitmedi. hadi gelsin devamı varmış 2. sezon, izliyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 netflix tr'de yok 2. sezon ya ne zaman gelir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri benim nazarımda. Berlin'in tiradları bile yeter bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Aynen ben de izlerken keyif aldım. Gayet sürükleyici. Tabi bazı noktalarda şurası da şöyle olsaymış dediğiniz yerler mevcut ama çok fazla rahatsız etmiyor. Tavsiye ederim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 günlerdir açacağım da üşengeçlik işte adfasf. Her bulduğuma tavsiye ettiğim oldukça güzel bir dizi cidden. Hemen bitmesin diye azar azar izliyorum asdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 yemekten sonra baslayacagiz bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Kaç gündür elim gidip gidip geliyor izlemeye bir kıvılcım bekliyordum bende iyi oldu başlıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Ben de bakayim star trek facisasindan sonra bisiler lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ilk bölümü izledim iyiydi baya.kızda çok tatlı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Meh tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Ilk iki bölüm su gibi aktı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 biraz bakarım diye açtım 8 bölüm izledim. Bölüm sonları Prison Break gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Seru said: heat mmh bakayım hemen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 izlememiş olamazsın ya. yuh. diskordan silerim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 hayır be "heat'e benzetme, yaklaştırma, tövbe haşaa heat'le aynı kefeye koyma" sezdiğim için hemen izliyim demek istedim. teşekkür ederim açıklattığın için >_>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 2.sezonu izlerken sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 dizimag den bakayım dedim de Netflix versiyonu var orada 1x13 e kadar ama ikinci sezon yok piyasada. malum yerden komple 15 bölümü çektimde ona göre altyazı bulamadım. varmı elinde altyazı olan 70 dakikalık versiyon için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 dizibox2'de var 2.sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 İlk bölüm meh tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 abi olayı ne şimdi bunun bi netflix versiyonu var bide normal versiyonu var hangisini izliycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 okuma alışkanlığı önemli https://forum.paticik.com/read.php?11,8818686,page=1#msg-8818686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar