k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 çok oynamak istiyosa roche falan olabilir. dizide olur mu bilmem gerçi kitaplarda yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 mr mustaş olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Mad Mikkelsen reyiz daha fazla yaşlanmadan 3-5 sezon çeksin işte ya, parası neyse biz verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 k1nJo said: çok oynamak istiyosa roche falan olabilir. dizide olur mu bilmem gerçi kitaplarda yok sanırım. Roche ilaç lan heh! Roach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Roach at lan heh! :p Vernon Roche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Ferrero roche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 biliyorum at oldugunu dalga geçiyor sandım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--Mp-bEHwY--/c_scale,f_auto,fl_progressive,q_80,w_800/qfik9me0t0wwzn5siexz.png Henry Cavill, Geralt olacakmış. Bütün oyunları oynamış kitapları okumuş filan. Zaten seviyormuş seriyi. said: During the interview, Cavill first revealed his passion for the video game. “The Witcher 3 I just replayed, all the way through. Love that game, really good game.” Then, when asked if he would be interested in playing Geralt of Rivia, the lead character of the game, the actor answered with an earnest “Absolutely, yeah. That would be an amazing role.” But then, Cavill proved how big a fan of the franchise he was by throwing a question back to his interviewer: “Have you read the books? The books are amazing,” he confirmed. “The books I started reading and they are well worth the read. They’re really, really good.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Bu adam iyi hos da, iyi aile cocugu tipi var bunda.olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Adam bildigin zemin yapmıştı oynamak isterim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 deadwoll said: Bu adam iyi hos da, iyi aile cocugu tipi var bunda.olmamis. makyaj vs uydururlar bi şekilde belki ona bakarsan heath ledgerda da aşk çocuğu tipi vardı ama joker oldu adam tabi extreme bi örnek oldu ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 https://adrenaline.uol.com.br/admin/files/sysmidia/wZD06222Ax5BBWdDD22dACx93ZzxY3/henry_cavill_chamada.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 bence lambert daha iyi olurdu bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Saeros said: deadwoll said: Bu adam iyi hos da, iyi aile cocugu tipi var bunda.olmamis. makyaj vs uydururlar bi şekilde belki cgi sakal yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 https://i.ytimg.com/vi/PONvxhlPhFE/maxresdefault.jpg fizik var adamda (tu) Aile tipi yok bence mission imp. da bambaşka bir kimliğe bürünmüştü. https://images.indianexpress.com/2018/08/henry-cavill-759.jpg Serinin devamlılığı için genç biri olmalıydı iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 bu superman dallamasinin oyunculugu begenmiyordum ama son mission imposda pic rolunu guzel yapti belki geralti da yapabilir kasarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Norak said: https://adrenaline.uol.com.br/admin/files/sysmidia/wZD06222Ax5BBWdDD22dACx93ZzxY3/henry_cavill_chamada.jpg geralt icin fazla kas kütlesine sahip adam. sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 kası azaltmak çoğaltmaktan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Silphatos said: bu superman dallamasinin oyunculugu begenmiyordum ama son mission imposda pic rolunu guzel yapti belki geralti da yapabilir kasarsa abi bütün film kasıntı sessiz karakteri oynadı adam, supermande de kasıntı sessiz adamdı zaten sdf bence bok gibi seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Fakat cok genc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 kaç kitap var bu arada? kaç sezonluk malzeme çıkarıcaklar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 paradoksalkedi said: Silphatos said: bu superman dallamasinin oyunculugu begenmiyordum ama son mission imposda pic rolunu guzel yapti belki geralti da yapabilir kasarsa abi bütün film kasıntı sessiz karakteri oynadı adam, supermande de kasıntı sessiz adamdı zaten sdf bence bok gibi seçim. geraltın da sesi çıkmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 abi normalde çok kalenderimdir bu konularda. ama o kadar üzüldüm ki şuan tadım tuzum kaçtı resmen. adamın 3 tane falan mimiği var. unkle'ı izlemiştim yıllar önce o filmde o 3 mimiğin 1 tanesini kullanıyordu. herşeyi geçtim geralt'ta bir wise'lık vardır bu adam bunlardan en uzak karakter ya. hani normalde bu mesajımın altına inşallah dediklerim götüme kaçar çok güzel oynar fln yazardım ama onu bile yazmayacak kadar yakıştıramadım bu karaktere. hiç bi zaman da oturtamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Silphatos said: paradoksalkedi said: Silphatos said: bu superman dallamasinin oyunculugu begenmiyordum ama son mission imposda pic rolunu guzel yapti belki geralti da yapabilir kasarsa abi bütün film kasıntı sessiz karakteri oynadı adam, supermande de kasıntı sessiz adamdı zaten sdf bence bok gibi seçim. geraltın da sesi çıkmıyo :D sdfsdf düşnünce hakikaten güzel fit aslında lol hakikaten vazgeçtim mükemmel cast heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Yani olay geralttan cok hikaye odakli gidecek heralde ki boyle cok kasmamislar supermani koyarken sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar