axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Üçünü de izledim, yennefer ve ciri sıradan oyuncular gibi konuşurken Henry Cavill gerçekten de Geralt karakterini anlamış biri gibi konuşuyor, hani "toxic fandom" saldırılarına maruz kalmamak için verilen cümleleri ezberlemiş değil de oyunları oynamış kitapları okumuş havası var. Sırf o açıdan bile başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 oyunları oynayıp kitapları okuyup geralt rolünü oynamayı da kendisi istemişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 henry abimiz hariç herkes sırıtıyo mk fdsf zor alışacaz gib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Jenle ciri sınamadım. Ne oyuna benziyor ne kafamdaki kitaba benziyor. Henri oyunculukla kurtarıyor ama bence cüsse ve tip uymuyor gene :(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Geralt bayağı iyi. Yen hiç olmamış, aşırı tırt. Umarım screentimeı azdır. Ciri de pek olmamış. Yen kadar kötü değil ama. İyi değil ama çok kötü de değil, ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 yen'in screentime'ı yok gibi bişi zaten, wiçer3'ten sonra canon değişti triss wins =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 nilfgaard zirhlarini yapan kimse artik insallah baska bisiye el surmemistir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 dfdffdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Trailer'lara bakılırsa Aard'ı full upgrade etmişler sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 (düzenlendi) master hunter pro plus elite pack edition bonusu: Spoiler Aralık 18, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Bu seriyi yazan herif oyunlardan duzgun royalty alamadigi icin o kadar butthurt ki trailerda oyunlari yazmamislar bile bu hikayeye dizi yapilmasinin tek sebebi oyunlar, sanki kitaplar insanlarin umrundaymis gibi "based on the international bestselling book series" diyip gecmisler lel insan hic olmazsa "book series & games" diye ekler, tam manasiyla CDPR'in emeklerine saygisizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Katılıyorum, adam her ne kadar çok güzel bir evren yaratmış olsa da ciddi butthurt. O ya da bu sebeple kitapların hak ettiği kitleye ulaşamamış işte, kabul edeceksin bunu başaranın CDPR olduğuna. Oyunlar ile kim bilir kaça katlandı kitapların satışları, bu bir gerçekken gidip 'benim kitaplarım daha öncesinde de iyiydi!!11' demek komik oluyor. Oyunu belirtmeleri gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 onun parasini vermislerdi gecen aylarda, oyunlar zaten teknik olarak tum kitaplardan sonra geciyor olmasi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 dizi güzel de olsa benim için gerçek witcher her zaman bu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 xkfgsjxfm ağzına sıçtımın vizyonsuz şişkosu ya. "oyun bu ne satıcak, yüzde vermeyin bana keş para verin lel" de, ondan sonra da "bını dı pırı virsinlir" diye mahkemelerde ağla ZAAAAA dizin de patlar inşallah, hatırladıkça sinirleniyorum. neyse batlamasa da w3 kadar olamaz, olsa da inkar ederim vs. the game was better diye review bırakasım var kitablar dahil her yere. "oyunlar kitaplarımın popiliğini arttırmadı" salaklığını da unutmayalım dkgksjfns he dayı arttırmadı he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) Andrzej bey 10 senede kitaptan kazanmadigini sirf ilk sezondan goturmustur zaten np, got tier bir produksiyon var, grrm sirf diziden 15 milyon aliyordu yilda. robortaj bile yabmis sdf https://www.youtube.com/watch?v=XLZgpMtB6mU Aralık 19, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 (düzenlendi) ama gidip cdpr'a bi iskender ısmaralamamıştır, ne de olsa kitaplar oyunları popileştirdi, not the other way around. at kafası. Aralık 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) cikmaya baslamis bolumler, dizi baslayali yarim saat falan oldu zaten Aralık 20, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 akşam başlayalım bakalım var mı izleyemeye başlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Bayılıyorlar şöyle her şeyi aynı gün çıkarmaya. Mandalorian'ın son bölümüyle peş peşe izlicem ben hafta sonu. Triss ve Yennefer'in şimdiden kötü olduklarına eminim, umarım yanılırım hiç olmazsa oyunculuk açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 binge beni sarmiyor pek en fazla 2 bolum izliyorum gunde ben dizilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 https://www.netflix.com/title/80189685 yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 baya iyi ya, henry reis akıyor. oyunculuk olarak kimsede bir sıkıntı görmedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar