Borastus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 kadınlar falan bayılıyormuş bu adama eksi sözlükte falan yorumlar dünyadaki en inanılmaz şey tadında, görünce hayret ettim. https://eksisozluk.com/henry-cavill--1746136?a=nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Adam kaptan amerika ve thorla birlikte son dönem oyuncuların ek yakışıklısı, normaldir bu kadar beğenilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 adam yakışıklı ve kaslı. sempatik de biri zaten. (ulan ben de ne övdüm) sonuç olarak kadınların bu adamı beğenmesi sizi niye şaşırtıyor ben de onu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 ama dışarıda anson mount varken bunu geralt olarak izlemek pek hoş olmayacak benim için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Donuk bakışlar, kalıp 3 bakış stili vs... bence sorun teşkil etmiyor. Kitapta ki tip de aynı değil mi ya? Bön, konuşmayan :D vs... Oyunda bence fazla karizma katılmış. SAGA ya başlayamadım sadece ilk 2 kitap üzerinden yapıyorum tabi yorumumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Borastus said: kadınlar falan bayılıyormuş bu adama eksi sözlükte falan yorumlar dünyadaki en inanılmaz şey tadında, görünce hayret ettim. https://eksisozluk.com/henry-cavill--1746136?a=nice "iyi baba olur" imajı veriyor olabilir :) tabi geralt a oldukça tezat bir durum (mu) aslında tartışılabilir ayrıca diziyi nasıl yapacaklar bilmiyorum ama , kitaplar geraltın etrafında dönmüyor, yan karakterlerde oldukça önemli, ilk 3-4 kitap için yennefer ve Dandelion özellikle önemli ve dizi ve hikaye anlatımı için güzel cast seçimi yapılması lazım bence, benim aklımda kalan iyi sahneler bunların var, daha alt olarak diğer yan karakterler var, 3 ü kitaptan sonra bir ciri var mesela, çocuk ciri ve genç siri var bunların hangisi olacak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 abi adam oyuncu olduğu için sorun yok yani. kötü oyuncu yok, kötü yönetmen var. 3 tipi var diosunuz 3 tane de yönetmen ekler 6 olur. geralt hıyarı için fazla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 sakal olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 kadınlar kıllı erkek sevmiomuş o yüzden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 normalde adam sakalsız :D, oyunda sakalı var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Jeeztro said: kadınlar kıllı erkek sevmiomuş o yüzden yok seni kandırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Benim hiç içime sinmedi ama en son MI6'da fena değildi performansı. Görücez bakalım kotarabilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 anson mount o kadar iyi olurdu ki oyunlari degistirmek zorunda kalirlardi. o yuzden bu arkadasta karar kilindi herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 supermandaki yaptığı rol geralta baya uyuyor aslında neyini beğenmiyonuz ki witcher 3 de diyordu hatta mutasyonlar yüzünden pek duygu muygu kalmamış yüzünde ifade olmuyor gibi bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. geralttan yüz ifadesi beklememiz lazım zaten. adam da tam oturuyor bu role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 anson mount star trek yabiyor su an, hatta malum kizi gemiden uzaya atip ana karakter falan olursa bende izlerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 idris elbadan bakarsak henry cavil iyi gelişme yakından 5 uzaktan 8 anson olsa direk monster kill olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 iyi ya neyse en azından gay female transgender black kotası girmiyo filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 ciri nigga olcakmi lel: https://i.imgur.com/V5svMW9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Norak said: ciri nigga olcakmi lel: https://i.imgur.com/V5svMW9.png sanssizsansli said: iyi ya neyse en azından gay female transgender black kotası girmiyo filme demiştim bi üstte. fuk this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Esh said: öf tryhard bok etse bile ama cogseviye oneofus diyecekelr peffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Oce4n said: supermandaki yaptığı rol geralta baya uyuyor aslında neyini beğenmiyonuz ki witcher 3 de diyordu hatta mutasyonlar yüzünden pek duygu muygu kalmamış yüzünde ifade olmuyor gibi bir şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. geralttan yüz ifadesi beklememiz lazım zaten. adam da tam oturuyor bu role. abi mimik yetersizliği - yeteneksizliği ile donuk karakter oynamak bambaşka birşey. rol yapmak ayrı birşeydir. donuk karakteri oynamak da mimik işidir. tabi şunu hariç tutuyorum adam kendini geliştirmiştir çalışır eder güzel oynar ama yine de oturtamadım karaktere. biraz genç geliyor bana cavill bu rol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Ciri zenci mi olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Ciri zenci olursa netflix i iptal ederim, torrentleyip 7/24 seed sağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar