Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 35 yaşından önce ektirdilerse, ekilmiş olanlar değil mevcut saçlar dökülmüştür o zaman komik oluyor evet. Erkeklerde saç dökülmesi büyük oranda 35'te bitiyor, en azından kelliğin sınırları genel olarak ortaya çıkıyor o yüzden 35 yaşından önce ekim doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 emek said: Uyku tutmadı diye geldiğim konuyadks tanıdığım iki kişi yaptırdı sonra tekrar döküldü çimadam gibiler Bir daha yaptirsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Biri büyük 35ten biri küçük, sanmıyorum ikisi de bi daha ektirmez. Baya bi süre bioxcin serum da kullandılar vermeyince mabud neylesin mahmutskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Benim de ektiren tanıdığım var. Dediğine göre ilk ekilen teller dökülüyor, kökü yerleşiyor, sonra tekrar çıkıyor o kökten, normal işlem süreci o. Tekrar çıkmadıysa sıkıntı tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 35e kadarmış ya 4-5 yıl daha kafada tutabilirsem saçları sıkıntı yok gerçi burda mı demiştim bilmiyorum da bendeki dökülme kellikten değilmiş, yetersiz beslenme sonucu dökülüyormuş. ilerde yeniden çıkabilir o yüzden belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Süreç dediğin gibi çıkmama durumu değil de seyrelme durumuna dönüşüyor işte. Biri ilk evliliğini diğeri 2. evliliğini yapmadan önce aynı yerde aynı zamanlarda yaptırdılar sonra saldılarslcl siz de bari evlenmeye yakınsanız yaptırın sonra hayrını görmiceksiniz:P şaka maka doktorundan tekniğinden illaki değişiyodur ama bakınca çok anlaşılıyor bu adam ektirmiş diyosun yanislfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 ben ektircem ya karar verdim sdg bi geliyimde ankaraya 2 haftaya falan gidip göruscem biyerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 hacitolar carsamba gunu ektiriyorum ben sdgf burdan update ederim ufak ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 vay hayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 before after koy bari. ben de bi cesaret etsem goz lazerine gircem de, anca 60 yasina kadar gelirsek, ondan sonra bi bok olmaz diyip zaten oyle yaptircam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Göz lazeri pis iş ya, benim liseden arkadaşım gerçi 10 seneden fazla oldu yaptıralı artık teknoloji ilerlemiştir de, yaptırdıydı. Numaraları yüksekken sıfırlandı neredeyse sıfırlanmasına, ama biraz, biraz derken dikkate değer ölçüde ışık hassasiyeti (özellikle ilk lamba açıldığında falan) bir de geceleri ışık kaynakları etrafında haleler görmeye başladı o zamandan beri kalıcı olarak. O zamandan beri ya kalıcı bir şey pörtlerse diye çekiniyorum istememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Korax said: hacitolar carsamba gunu ektiriyorum ben sdgf burdan update ederim ufak ufak hadi hayırlısı ben de bu ay içinde düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Before after koycam, ilerleyen zamanlarda ay ay falanda koyarim olmazsa. Ankarada yaptiriyorum buarada detaylari ilgilenen olursa yazarim özelden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 baksaydin iyice bir sikayetvar.com fln filan, hatta buraya yazsan daha iyi bile olabilir. surdaki stalker potansiyelini bosa harcamayin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 5 ay boyunca her an aynaya bakma dönemin hayırlı olsun. umarım istediğin sonucu alırsın. sana bi öneri. alın çizgine dikkat et güzel tasarlasınlar. eski saçının olduğu fotoğrafları falan yanında götür ekime, alın çizgini oradan referans alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Seneye ben de biraz tamamlatayim diyorum, hafif seyrelme var sakaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Fucking kels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 35 mi olmamiz lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 esh ben 2015'de tamamlatma yaptım. ama alın çizgisinde sıçtılar onu düzelttiricem. arkadaşa da ondan önerdim. deneyimden sonucum şu hiçbir zaman ekilen saç doğal saç gibi olmuyor. standart insan dikkat etmeden anlamasa bile berberler ve saç ekimi araştıranlar anlıyor dfg alın çizgisi önemli. ekilen greft sayısı önemli. az olursa tüy gibi durur çok olursa iste çizgisi belli olur. ben dh forumlarına fln bakabildim o zmnlar pek bilgi alamadım siz bunlara dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Sukrucum söri sdgh reyou said: baksaydin iyice bir sikayetvar.com fln filan, hatta buraya yazsan daha iyi bile olabilir. surdaki stalker potansiyelini bosa harcamayin asdf Baktim abi 1 yildir bakiyorum zaten sacekimisonuclari.com ustunden. Jale senyurt'a ektiricem ankarada, basarili sonuclari var yaptiranlarin, donör yetmezse sakal gögus falan aliyo. Bide "sukadar greft lazim sana tanesi basina bukadardan yapariz yea" kafasi degil, guzel detaylica ilgili bi sekilde acikladi herseyi. Gerektigi kadar alicaz, enaz 3500 aliriz, su sekilde yapariz falan diye anlatti samimi bi sekilde. Black-ice said: 5 ay boyunca her an aynaya bakma dönemin hayırlı olsun. umarım istediğin sonucu alırsın. sana bi öneri. alın çizgine dikkat et güzel tasarlasınlar. eski saçının olduğu fotoğrafları falan yanında götür ekime, alın çizgini oradan referans alsınlar. Tesekkurler tavsiye icin, alip göturucem yanimda o vakit. Bide okadar bakmam aynaya ya, cok takintim yok benim aslinda sacla ilgili. Gelmisken yaptiriyim olsun kafasindayim sdg Esh said: 35 mi olmamiz lazim? 32yim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Abi onde sorunum yok zaten,hafif arka orta seyreldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Arkadansa memet bahceliye yaptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 abi aynaya bakacaksın kaçarı yok. sen şimdi o çileyi çek o saçlar çıktıkça her gün sayacaksın. bi de takıntım yok yalan bence, ismi takıntı olmasa da ektirme olayına giriyorsa bir insan umursuyordur en azından plz ben askere gidiyorum hazır diye yaptırmıştım tam tezkerede çıkmıştı işte saçlar. her gün saç sayıyodum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Sac takintim yok, ama umursuyorum tabi, dis görunus neticede. Sac mac yapamiyorum artik illaki görunusu etkiliyo, ama takinti derecesinde degil, para fazla geliyo yapcak sey ariyorum sdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 abi imkan varsa niye kel kalalım. benim mantık bu. ilk fırsatta ektirdim. şimdi bekliyorum açıldıkça yine ektiricem. yaş 30. şuan bi sıkıntı yok. en yakın arklarımdan biri üç kere ektirdi. şuan eskisi gibi saçları olmasa da sonuç olarak saçlı bi adam. kel kalmadı. başarıdır bu. çok çekti ama. kimisi oluyor gerçekten hiç umrunda değil keşke öyle olsaymışım ama değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar