Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ektirmeye karar verdim, patide ektiren keltoş var mı benim gibi acaba. 2 farklı insan bu kadını önerdi ; https://www.transmed.com.tr/uzm-dr-melike-kulahci zamanında mesajlaştığım bir pati vardı ama bulamıyorum şimdi, ne diyorsunuz, yaptıranlar, yaptırmayanlar : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 doktor tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 sac ektiresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 alman dediler, doktor dediler, piyasacı değil dediler, bir de pahalı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 emelbayartuncel instagrami var 2 tane ultra kel arkadas gitti baya basarili sonuc aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bir ricam var, ektirince açık şekilde sokağa çıkma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 dreagloth said: bir ricam var, ektirince açık şekilde sokağa çıkma lütfen özelden ilk sana atıcam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Grego said: 2 farklı insan bu kadını önerdi ; https://www.transmed.com.tr/uzm-dr-melike-kulahci verdiğin yerin adı transmed. Flam said: doktor tatlıymış tatlı dediğiniz, resimdeki kadın doktor da konya doğumlu, erkek lisesi mezunu. hani müşteri kitlesi fazla bariz sanki ama sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 murat boz unkini bu yapmış, konya lisesi diye iteledi kadını. senin de nickin imamizer dkjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ben de ektirmek istiyorum ya bi ara. yoksa şöyle gezicem yakında: https://www.historyanswers.co.uk/wp-content/uploads/2014/09/1410355967_800px-Fra_Angelico_052.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 kuzenin esi guzellik sektorunde. bunun bi arkadasi var sac eken. gunde 25 bin lira diyo. akil almaz paralar var su abuk subuk islerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 hepsi güzel koymuş fotoğrafları operasyondan hemen sonra da şöyle operasyon öncesi / 6 ay sonrası fotoğrafları olan var mı aralarında benim de çoğu arkadaşım yaptırdı hemen hepsi kötü yani bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 abi kadın saçımın kaybolan yıllarını geri veriyorsa helali hoş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bunun duzgununde, biraz da unlusunde sacin telini 3 dolara mi ne ekiyolar. her gelene 5-10k tel yapistiriyolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ekmek icin de doktor olman gerekmiyo 4 yillik hemsirelik bitiren acabiliyo dukkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 vala üstünden 5-6 ay geçmiş adamı gördüm bugün, anlamadım ekili olduğunu. ona güverenek gidiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Esh said: ekmek icin de doktor olman gerekmiyo 4 yillik hemsirelik bitiren acabiliyo dukkan ekmek için zaten bir şey yapmana gerek yok.. bul düzgün bir hamur ustası açarsın fırın. zzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 said: "...İstanbul Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümü’nde yaptı" necromancy ana bilim dalına mı ait oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Transmed’i biliyorum, tavsiye ederim açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 hep denir ya ulan liseliydik notlar düşük başlığı açılırdı artık çocuğum oldu başlığı açılıyor diye. artık orayı da geçtik saç ektirme başlıklarına geldi sıra. benimde mutlaka hayatımın bir noktasında ihtiyacım olacak. ya tamamen kazıtıcam babam gibi ya da ektiricem. çok kötü bişi lan saç dökülmesi. keşke full beyazlasa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 benim de seyreldi hafif. surat 24 kafa 30 gibi duruyo. onlari ayni yasa esitlemem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Benim bile seyreldi Tatar ırkına mensup ilk kel olarak tarihe gecicem sanirsam Buldugum her boku suruom kafama dökülme engelliyici En son alpecin aldım bi umit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 olm ektirmeye gidiyorsan öneri niye istiyon onu anlamadım. İki türlüsü var bu olayda. Birincisi doktor seni muayne eder, operasyon günü kafanı çizer sonra da bitene kadar bidaha göremezsin doktoru. İkincisi ise doktor bizzat operasyonda ve ekimi gerçekleştiren kişidir. Ekim sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli konu doğallık haliyle. Bunun için alınan greftlerin uygulanacağı yere olan uyumudur. Sen oh yeahh yardır diyerek, ensenin en kalın tellerini kakül yerine ekersen adamı çimadam yaparsın. Alınan greft yeterli değilse vücuk kıllarından da alıyorlar. Toplar hariç. http://www.gursacekimi.net/ Bu adam var eski transmedci. Bunun yaptığı bir eseri görme şansım olmuştu, baya başarılıydı. Bu arada toprak/ürün konseptinden yola çıkarsak, ekimden önce ekilecek bölgeyi iyi beslemek gerekir düşüncesinde olan doktorlar var. Bunun için 2-3 seans mezoterapi/prp yapıp bölgeyi canlandırıp ondan sonra ekmenin iyi olacağını düşünüyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 mesajım bulunsun 5 sene sonra bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 baba tarafı tamamen kel. şuan iyiyim ama evlendikten sonra muhtemelen seyrelen tepelerim dökülür. o ara ektiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar