Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse Al(r)ıyorum vol. 856.2

tunch

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Eski g500'üm mefta olduğundan yeni bi mouse arayışındayım. Genelinde Wow oynadığımdan yan tuşlar ve "side scroll" özelliği olan bi mouse arayışındayım.

G502 ile razer naga arasında kaldım. Bu mouselar dışında öneriniz, "bu mouseları alma" önerileriniz varsa beklerim.

Side-scroll özelliği must-have
Sosyal ağlarda paylaş

Logitech g602 kullan. WOW oynarken baya giyidi benim için.

G tuşlarına macro filan atayabiliyorsun logitech software ile.

Bende evde hala duruyor, Gayet temiz, az kullanılmış.Satarım sana istersen. Ama ev Bilgisayar eskici dükkanı gibi olduğundan nereye koyduğumu bulamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
tesadüf bu ki evde iki senedir kullanıyordum g502, işyerindeki g500s bozuldu. gittim amazondan cuma günü bastım 260 tlye geldi toplamda. cmt dispatch oldu bakalım ne zaman gelir. tavsiye ediyorum.

Aranızda dar gelirliler varmış bir de, bkz ben hem evde hem işte g502 alabiliyorum. Darısı başınıza...
Sosyal ağlarda paylaş

olm bana g502 beleşe gelmişti hollandadan değişimle hatta burda başlığını açmıştım bi kaç sene önce. o zamandan beri tık demedi alet. direkt god tier.
garantisi bitmemiş bi mouse'unuz varsa logitechin direkt customer service'a mail atın. bir haftada en yeni ürünü gönderiyolar.
g502'den iyi bişey yollarlarsa ve sevmezsen git sat o parayla istediğini alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

elimde logitech g700s var,
1 sene olmuştur alalı fakat 100 saat oyun oynamışımdır, onun dışında haftada 1-2 gün açıp webte surf yapmak için kullanmışımdır. ucuza bırakırım wireless istiyorsan.
tek dezavantajı pili uzun gitmiyor.(performance mx ile kıyaslayınca) şarj edilebilir tek kalem pille çalışıyor. pili bitince kendi kablosunu mouse'un ucuna takıyorsunuz kablolu gibi gözükürken şarj oluyor falan

-hassasiyet, üzerindeki ayarlanabilir tuşlar vs (logitech gaming arayüzü) performance mx'den daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

benim g502'de de herhangi bir sorun yok. yalnizca bas parmagimin denk geldigi lastik bolum iyice delindi artik eriye eriye. sinir olurum ben sirf bu yuzden yenisini alabilirim yani ama yazik gunah lan. onarilmaz mi orasi bi sekilde?

su isaretledigim yer yuvarlak sekilde iceri dogru eridi.

http://i.hizliresim.com/0EmVj9.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...