tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Selamlar Eski g500'üm mefta olduğundan yeni bi mouse arayışındayım. Genelinde Wow oynadığımdan yan tuşlar ve "side scroll" özelliği olan bi mouse arayışındayım. G502 ile razer naga arasında kaldım. Bu mouselar dışında öneriniz, "bu mouseları alma" önerileriniz varsa beklerim. Side-scroll özelliği must-have Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 baslıktaki r ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 aynı zamanda arıyorum demek istemiş ama yapamamış gaming grade değil ama mx master. zaten daha iyi mouse seni daha iyi wow oyuncusu yapmayacak. marketing shit onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 side scroll yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 naga trinity diye bi model var ona bi bak 3 farklı şekli var yan tarafın istediğin gibi takabiliyorsun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 roccat in var bi tane oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Logitech g602 kullan. WOW oynarken baya giyidi benim için. G tuşlarına macro filan atayabiliyorsun logitech software ile. Bende evde hala duruyor, Gayet temiz, az kullanılmış.Satarım sana istersen. Ama ev Bilgisayar eskici dükkanı gibi olduğundan nereye koyduğumu bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 tunch said: side scroll yok :/ nasıl yok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 G502 direk master race dusunmeye gerek yok G500 den sonra melek poposu elliyormus gibi olacak hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 side scroll dediğiniz mouse wheel'ı sağa sola çekeleyince input olması mı? yoksa baş parmağın ordaki düğmeler mi? yoksa iyice abartıp baş parmağın oraya 2. wheel mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 sidescrollu oyun mouseu görmedim ya hiç? var mı hakkat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Al g502 geç kafanı yorma herbişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 G502 for the 14285th time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 g502 çok pahalı be. mouse gibi kolay bozulup kırılabilen bişeye o kadar para veresim gelmiyor hiç :/ yok mu daha ucuza bişey? 200 civarı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 https://camelcamelcamel.com/Logitech-Proteus-Spectrum-Tunable-Shifting/product/B019OB663A g502 amazon'da vergi mergi dahil 250 liraya geliyor. 1.5 küsür senedir kullanıyorum, hiçbir şey de olmadı. stream'de şov olsun diye getting over it oynarken sinirlenip duvara çalmayacaksan al bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Saeros said: g502 çok pahalı be. mouse gibi kolay bozulup kırılabilen bişeye o kadar para veresim gelmiyor hiç :/ yok mu daha ucuza bişey? 200 civarı mesela? Bende gpro var ama g102 aynısı ufak tefek materyal farklılığı var. finger tip kullanıyorsan çok iyi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 tesadüf bu ki evde iki senedir kullanıyordum g502, işyerindeki g500s bozuldu. gittim amazondan cuma günü bastım 260 tlye geldi toplamda. cmt dispatch oldu bakalım ne zaman gelir. tavsiye ediyorum. Aranızda dar gelirliler varmış bir de, bkz ben hem evde hem işte g502 alabiliyorum. Darısı başınıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 olm bana g502 beleşe gelmişti hollandadan değişimle hatta burda başlığını açmıştım bi kaç sene önce. o zamandan beri tık demedi alet. direkt god tier. garantisi bitmemiş bi mouse'unuz varsa logitechin direkt customer service'a mail atın. bir haftada en yeni ürünü gönderiyolar. g502'den iyi bişey yollarlarsa ve sevmezsen git sat o parayla istediğini alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Roccat Kone Optical var. https://www.roccat.org/nb-NO/Products/Gaming-Mice/Kone-XTD-Series/Kone-XTD-Optical/ Bende roccat kone pure military var bayagi memnunum aletten(side scroll yok bunda). Ama Tr de direk satan var midir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 elimde logitech g700s var, 1 sene olmuştur alalı fakat 100 saat oyun oynamışımdır, onun dışında haftada 1-2 gün açıp webte surf yapmak için kullanmışımdır. ucuza bırakırım wireless istiyorsan. tek dezavantajı pili uzun gitmiyor.(performance mx ile kıyaslayınca) şarj edilebilir tek kalem pille çalışıyor. pili bitince kendi kablosunu mouse'un ucuna takıyorsunuz kablolu gibi gözükürken şarj oluyor falan -hassasiyet, üzerindeki ayarlanabilir tuşlar vs (logitech gaming arayüzü) performance mx'den daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 benim g502'de de herhangi bir sorun yok. yalnizca bas parmagimin denk geldigi lastik bolum iyice delindi artik eriye eriye. sinir olurum ben sirf bu yuzden yenisini alabilirim yani ama yazik gunah lan. onarilmaz mi orasi bi sekilde? su isaretledigim yer yuvarlak sekilde iceri dogru eridi. http://i.hizliresim.com/0EmVj9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 g102 güzel fakirler için fakir olmayanlar için ise g403 wireless öneririm. wireless olmasına rağmen stabil 1000hz polling var ve kablo etkisinin (sürtünce, ağırlık, vs) olmaması özellikle fpslerde çok hissediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 rival 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 rival ın da başparmağına denk gelen kısmı eriyip gidiyor esh in bir çözümü vardı sanırım da unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 eet geri gonderiyosun rivali, yenisini veriyolar. upgraded versiyonu var rival 300 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar