Grego Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 dünden beri bekliyorum acaba ne zaman gelecek akademisyen botlar, yandan askılı çantalar, kargo cep pantolonlar.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 kargo cep pantolonların nesi kötü yaw?
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 BulletRide said: Takım elbise pahalı şey. Dandiğe kaçsan bile franchise markalardan belli bir taban ücretten başlıyor. Smart-casual giyinirim diyorsan lacivert-gri-siyah, işyerin kaldırıyorsa bordo,mavi vb. 1-2 pantolonun olsun. Bu tip kanvas veya kumaş tek pantolonları Zara, Mango Man'den bulursun 100-120 civarına. Dockers da alabilirsin biraz daha üstüne çıkıp. Veya Massimo Dutti Gömlekleri de yine bu markalardan seç, H&M tasarım ve ürün kalitesi olarak smart casual'ı bile kaldırmaz bence, aşırı gündelik. Gömlek-pantolon harici üstüne giyeceğin V yaka vb. kazakları da yine Zara ve Mango Man'den aban işte. Polo'da da benzer fiyatlara gömlek pantolon bulunuyor. hatta geçen hafta %50 indirim vardı baya uygun fiyata gömlek pantolon falan aldım. renkler tasarımlar da gayet güzel polo'da
Grego Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 RamsesII said: kargo cep pantolonların nesi kötü yaw? karşı cins ile ilgilenmiyorum pantolonu o. bununla birlikte kullanırsan, 15 yıllık çiftleşmeme garantisi var
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Laurelin said: Sismansan guzel giyinme gibi bi hedef ironik oluyor azicik :p LeL https://i.hizliresim.com/LOJDQb.png
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Grego said: RamsesII said: kargo cep pantolonların nesi kötü yaw? karşı cins ile ilgilenmiyorum pantolonu o. bununla birlikte kullanırsan, 15 yıllık çiftleşmeme garantisi var halbüsi erkekler ne kadar mantıklı, her hangi bir tekstil ürünü teşhiri ile karşı cinsi kategorize etmiyoruz, çarşafa bile yürüyen olabiliyor :)
Grego Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 doktor göbek düğmeleri yanlamış kareli gömleğinin içinden yazdığını biliyoruz..
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 sipeyskeyk said: Laurelin said: Sismansan guzel giyinme gibi bi hedef ironik oluyor azicik :p LeL https://i.hizliresim.com/LOJDQb.png +9 efsunlu sweatshirt
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 duz kareli gomlekle hirvat milli takimi yedegi gibi gezmek ftw
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Erkeklerin ucuz ve şık giyinmesi zor ya, herşey pahalı.
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Laurelin said: Sismansan guzel giyinme gibi bi hedef ironik oluyor azicik :p şişmanlık değil ya türkün bacak göt yapısı belli italyanın belli.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Eskiden forumda içtiği viskiye göre kategorize ederdik insanları ne güzel baba parası ile. Herkes yaşını alıp ailesini kurunca forumda lüx harcamaları direkt düşmüş sjkdfsjdf.
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 düştü tabi aylık 400euro ile yaşam mücadelesi veriyorum ben. bugün pringles alcaktım, 3 euro diye almadım, gittim bim muadili çakma cips aldım.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 BulletRide said: Eskiden forumda içtiği viskiye göre kategorize ederdik insanları ne güzel baba parası ile. Herkes yaşını alıp ailesini kurunca forumda lüx harcamaları direkt düşmüş sjkdfsjdf. Abi çok enteresan, gelirim arttıkça daha az lüks harcama yapmaya çalıştığımı fark ettim. Hani zengin olmakla kendini zengin göstermek arasındaki fark gibi. Demek ki insan belli bi noktadan sonra ne gerek var kardeşim moduna giriyor. Ya da gelirim yeterince artamadı djdjdj
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bırak şimdi bunları, vermişsin ayarı inceden "bayanlar param var saygılar :)" diye that's how i deal with zenginlik
Holy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Aylık gelirin 100k olursa her şeyin en iyisini alırsın.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Glatheros said: W amme hizmeti olsun hadi. 420 tl ye iyi takımlar var gerçekten. Ayrıca inditex markaları da gayet başarılı.
Öne çıkan mesajlar