Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameshow 1-40 taramalari..

dana22

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

BonePART said:

hala aklımda 13. level mı ne tanrı olma spellini anlattıgı bolum
eskiden tabe internet yok felan
players handbooku olan demi god tierdı teyy teyy

abartmayin yaa..1999 da ilk sayisi cikmis..o zamanlar internet gayet olan ve kullanilan birseydi..

hacı ben 84luyum
ilk kabloneti orta 2 de aldım yane 99 senesinde
broadband vardı yane o donem evet
ama olay su o donem internet yoktu
toplasan 10 tane websitesi vardı
torrent yoktu
ircde dosya paylasıyodu insanlar oda her dosya yok players handbook indiriyorum dersin almanca cıkar
bi tane indirirsin o kadar kötü scandir ki hiç bişi okunmaz felan
olay orda bide ben zengin bebesiydim erenkoyde oturuyodum
cogu insan için dial upla bir şe indrimek demek aileyi evden kovup telefon hattını sabaha kadar kapamak demekti
Sosyal ağlarda paylaş

Abi virtua cop diye oyun vardi ya

Ben mouse kullaniyodum arkadas player 2 olarak klavyeden kasiyodu ama o kadar iyi diildi aimi paso oluyodu

Hic player 1 olamadi cunku pc benimdi ve pislik bi herifmisim hic herife teklif bile etmemisim al bi sefer de sen mouse kullan

Ne var yani

Sonra ben onun evine gidince herif emotional cakallik yapcak ya direk bana player 1 i veriyodu boyle yuzunde hain bi gulumsemeyle anla diyo yani sen bencil nankorun birisin diye

Ama ben naapiyodum? Bok alirim o mousu senin elinden cakal misin sen

Diyodum ki sen gec sen alla alla olur mu oyle sey falan ayagina yatiyodum

Herif de zaten dunden hazir hemen cokuyodu mousea ama oyun oyle surukleyici oyle aksiyon dolu ki bilader anlatamam

Direk unutuyosun yani gecmiste aranizda ne gecmis, sosyal&ekonomik statusunuz, kimin bilgisayarinin daha iyi oldugu (Zaten seninki yani biliyosun ama adami uzmemek icin ayni beya bizimkiler hemen hemen” diyosun lafi gecirmeye calisiyosun ama lol herifte dandik onboard gfx var sende 3dfx voodoo, islemcin de daha iyi onunkinden ahah ve bu herkesin bilincinde ama kimse bozuntuya vermyor

demege calistigim kim, ne olursan ol eger benim veya senin pcin basindaysak ve virtua cop oynuyorsak co op olarak o demek olur ki biz kendimizi astik. O bidonlari cilginlar gibi vururken o an disinda dunyada hic bir seyin onemi kalmiyor.

Ve yatagimin uzerinde gecenin karanliginda sadece crt monitor isigi vuran ve adeta bana gulumsemeye calisan bir temiz yuz var

Ve bu yuz essek gibi a4 kagida basili gameshow ve siyah arka planli kapaginin uzerindeki lara croft

Ama o zaman adini bilmiyoruz tom rayderdi onun ismi

O yuzU gormek bana sevinc ve umut veriyordu cunku yarinlar karanlik degildi, icinde cocuksu bir umut vardi. Annen babanlar yatmisti ve 2 saat sonra nba maci vardi

Phoenix suns vs san antonio spurs

Hayat guzeldi gameshowla
Sosyal ağlarda paylaş

Babam gec vakte kadar uyumamami sevmezdi

Hele okul gunleri

Ama bendeki gameshow sevgisi beni adeta bir isyanciya donusturuyodu

Bende bir ergonomik basli gece lambasi vardi ve kapinin altini bezle isik cikmasin diye kapatirdim

Gameshow okuyucam ya

Her tedbiri almak lazim

Hic unutmam nedense

Pax corpus diye bi oyunu tanitiyolardi ama oyun hakkinda bahseden kim?

Yazar sanki stand up yapiyor, hayalinde herifi sahnede falan canlandiriyosun

Ama ne sakalar ne espriler boyle girla

Bazilarini da anlamiyosun tabi, yasik gucuk ya ama anladim ayagina yatiyosun boyle fake bi gulumseyis takiniyosun ne zaman anlamadigin bi saka yapilsa oyle asi bi herifsin iste

Neyse sonra dusunuyosun baban hep bilgisayara aptal kutusu der, oyunlardan nefret eder, cocuk musun lan hala oyun oynuyosun lol der, halbuki cocuksun ama oyunlar oyle ayaklar altinfa bi statude ki bebe isi falan diye aniliyorlar.

Ama bu adam bu koskoca dergide pax corpus adli oyunu bir komedyen gibi anlatiyor ve bu isten bir yetiskin gibi para kazaniyor. O anda o adam senin gozunde bir celebrity. Neden? Cunku adam oyun oynayip, komedyenlik yapip gecimini sagliyor ve bunlari yaparken cilginlar gibi egleniyor. Kiskanmiyosun adami ama cok samimi buldugundan dolayi cunku imreniyosun cok..

Ve o son satirlari okurken uykun geliyor ve gece lambani kapatiyosun

Iste o an gameshowdur
Sosyal ağlarda paylaş

Efendiler

Bakiniz

Size soyle basimdan gecen bir olayi anlatiyim

Bir aksam ustu dusunun boyle kis gelmis, hava kapali ama cok soguk degil

Kar yagsin diye geciriyorsunuz icinizden televizyondan gelen athena sarkisini dinletken

Mars soylerken diyor yumruk goklerde

Sonra aniden ses degisiyor ve reha muhtar kendi kendine homurdanmaya basliyor

Siz de odaniza gidiyorsunuz, 15 dakka bile gta 2 oynasam kardir diye, cok guzel cunku oyun

Ama zaten pcnin acilmasi yarim saat off ama umrunda degil, direk gta 2 e cift tikliyosun

Neyse gercekten de 15 dk gecmeden “hadi oglum kapat da gel yemek ye bak kofte ve makarna yaptim”

Offfff diyosunuz icinizden ama karniniz da acikmis yani

Neyse gidip yiyorsunuz bi guzel ama boyle icinizde garip bi mutluluk var

Babaniz siritiyo falan anneniz kafaniza tap tap tap vuruyor

Sonra bi anda firliyorsunuz yerinizden cunku camda bir sey gordunuz

Arkanizdan “oglum yavas ol dusuceksin off yaaa” diye bir ses geliyor ama siz aldiris etmiyotsunuz

Cunku o gordugnuz sey kar. Sulu degil, dolu degil, sahici kar en saf formuyla

Zipliyorsunuz sevincinizden okul yok diyorsunuz yarin

Babaniz da hazircevap ya yapistiriyor

Bok yok lmao deyip nah cekiyor size

Siz bunu gorunce kahkahayi basiyorsunuz boyle nefessizcesine, bu kahkaha son kahkahaniz olabilir yani

Sonra tarih odevinizi bitiriyorsunuz ve tami tamina 1 BIR saat gta 2 oynayabileceksiniz

Kah yakuza oynuyorsunuz, kah loonies, gta 2 oynayabilmek size cok mutluluk veriyor, umurunuzda degil

Sonra “hadi oglum gec oldu, sabah kalkicaksin diye bir ses duyuyorsun ve offf diyerek pci kapatiyorsunuz

Ve gameshow nedir diye mi dusunuyorsunuz

Gameshow o sabah uyanip, her yerin karla kapli oldugunu gorup, mutlu olup, okullar tatil haberi geldiginde uctugunuz o andir.

Cunku gameshow masanizin uzerinde durup size gulumsuyordur. Ama o gun gameshowla ilgilenmek istemezsiniz. O gun sizin icin islak eldiven ve gta 2 gunudur
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica

Gameshowculuk diye bir sey vardir, ona da yeri gelmisken deginelim

Simdi bir arkadasiniz vardir ve plaj apartmaninda annesiyle yasamaktadir ve sarisin ve biraz da tombuldur.

Balkona cikarsiniz, manzara guzeldir boyle beach falan, havasi da bir degisiktir ve cati katindasinizdir

Sahile bakmayan penceresi olan kucuk bir odaya gecersiniz ama kassaniz sahili de gorebileceksiniz ama egilmeniz lazim camdan, degmez yani

Bir huzurlu eylul aksamidir, daha kis gelmemistir, yaz ise sizi daha terketmek istemez

Bir pembelik, morun en ince tonlarindan ve turuncu, yesil, bilimum beynelmilel renklerden olusan bir tembel ve bir o kadar da hasmetli bir gun batimi vardir ellerinizin ucunda

Bu manzaraya buz gibi bir sprite icerek dalarsiniz. Hayat budur iste diye dusunursunuz

Iskelede bir kopek isemektedir

Arkadasinizda playstation vardir hem de titresimli kolla

Titresim o zamanlar ohooo adeta bir luks, ulasilamayacak bir utopya

Pc e gonul vermisiz de ondan

Kiskanirsiniz arkadasinizi bir an ama oyun da cok manyaktir ya

Metal gear solidmis adi

Helikopter kalkiyor, controller titriyor, seslendirme, grafikler, her sey muthis

Oha diyorsunuz bu mal herif bu sanat eserini hak etmiyor

Neden pc de yok bu diyorsunuz

Ve gelecek ay gameshow aliyorsunuz belki metal gear solid pc e gelir diye

Iste budur gameshowculuk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...