Biyik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 türkiye'ye açacaklarmış. hastaları coşar. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6351292828055851008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 hilltown içinde büyük bi etkinlik yaptılar açılışta. anadolu yakasındaki tükkan orada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 E adore satıyordu fahiş fiyatlara. Bunlar kendileri girince onlar yancı şirket olarak mı kalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Selam, Hadi bakalım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 oo güzel. amazon fiyatı + 18kdv satsalar razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 naysu. moc severler için daha da güzel. kilo ile parça da olacak mı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 şuan adorede elinde kalan eski setlere %40 indirim var. Eğer LDC gibi dükkanlar artarsa piyasadaki tokatçıların rantı azalır diye düşünüyorum. Örneğim 120 eur luk Nasa Apollo V yi 1.500 TL ile başlayıp en düşük 1.000 TL ye kadar kaktırmaya çalışan lego severler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 %40'dan güzel setler aldım ben. genelde 2016 setleri falan ama tabi 31039 modelini 90 liraya kargo dahil almak iyi deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 indirimli liste nerede göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Ohhhhş çok iyi haber ya bu. Koliyle Lego var bende, 4 - 5 aydır hem yeni 3-4 Star Wars almıştım, hem de eskileri ayıklıyordum. Kesinlikle fiyatlar çok fahiş Türkiye'de, İngiltere'de kısmen daha uygun. O fiyatlara eskiden kaç yüz parçalık Lego'lar alınıyordu, ki Lego her daim pahalı olmasına rağmen Türkiye'de. Ona rağmen çeşit fazla diye Bağdat Caddesi Adore'dan alıyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6359130297728057344 yaklaşıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 kanyonda açılcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 açılsın bir görelim bakalım numarasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Lego 13 yıl sonra karlılıkta düşüş açıklamış ve birkaç yıl daha sürecek iş düşüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 pattisliborek said: Lego 13 yıl sonra karlılıkta düşüş açıklamış ve birkaç yıl daha sürecek iş düşüş. karı düşsün zaten. Çıkardığı b.ktan oyuncakvari ruhsuz setleri ile iyicene soğuttu kendinden. Leş gibi setler çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Setler hem eski havasında değil hem de aşırı pahalı. Nerede o çocukluğumuzdaki Lego System setler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 o çocuk olmakla da alakalı abi bence. çok göreceli bakıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 türkiyede aşırı pahalıydı zaten 14 yıl önce mindstorms 2.0 ı 200 dolara mı almıştım ki dolar o zaman 1.5 mu neydi galiba tr de 800tl di LOOOOOOOOOOOOOOOL aynı mağazada görüyodum her gittiğimde kimse almıyodu tabiki sonra götlerine soktular heraldesalakalrda vizyon yok lego mindstormsu bilen yurtdışından da rahatça getirir yani fdgdfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 goldbären said: o çocuk olmakla da alakalı abi bence. çok göreceli bakıyorsunuz. Ya itiraf edeyim hala gözüme (ve cüzdanıma :) ) hoş gelen bir set gördüğüm zaman alıyorum. Geçenlerde eski lego kataloglarından birine denk geldim internette şimdi bile bakınca insanın yapası oynayası ya da bir yerde sergileyesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Aket-Atum said: goldbären said: o çocuk olmakla da alakalı abi bence. çok göreceli bakıyorsunuz. Ya itiraf edeyim hala gözüme (ve cüzdanıma :) ) hoş gelen bir set gördüğüm zaman alıyorum. Geçenlerde eski lego kataloglarından birine denk geldim internette şimdi bile bakınca insanın yapası oynayası ya da bir yerde sergileyesi geliyor. üstadım al bendende o kadar. Geçenlerde parça aldığım kişi araya 1990 setleri ve katalogları koymuş. Bir nevi gömü bulmak gibi oldu şok geçirdim. Hepsini yaptım ve techniten bi s.kim olmaz deyip ne varsa satmıştım şimdi 1990 eski technic setleri toplayan oldum :( işin garibi eski technic setleri oynamak, MOC lamak çok kolay ve daha yaratıcı. Yenilerde ne parça tutuyor nede dizayn kesin bir eksik gedik çıkıyor tıkanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Giden var mı beyler ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Selam, Açıldı mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 paramecium said: Selam, Açıldı mı? Saygılar. açıldı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Açıldı Cumartesi günü, dün gittim. Mağaza beklediğimden biraz ufak, hele serbest parça bölümü epey zayıf, ama fiyatlar çok güzel, çalışanlar çok ilgili. VIP programı 2-3 haftaya anca hizmete girecekmiş ama şu an aldıklarınızı da GSM üzerinden kaydedip oraya işleyeceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Selam, Peki online satış ve Avrupa'da gerçekleştirilen kampanyalar burada da olacak mı? Mesela >=€35 Ninjago set alımına pod hediyesi gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar