Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6s ekran kırıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 senedir kapsız kılıfsız artistlik yapıyordum da olmuyormuş. Apartmanda elimden kaydı, paramparça.

apple 560 tl istiyor sanırım ekran için
150-200 e kadıköy eminönü falan değiştiriyorlarmış da ne kadar kaliteli olur bilmiyorum.

Buralarda yaptıran var mı?
Mesaj tarihi:
IPhone'da durum nedir bilmiyorum ama benim LG G4'ün ekranını Kadıköy'de bir yere değiştirmiştim geçen sene. "Abi orijinal takıyoruz" diyorlar ama çok da umursamadım. 250 TL mi ne vermiştim.

Sonuç: Ekrana falan çok takılmadığım için ne kadar fark var, nedir anlamadım. Bana göre hiç bir fark olmadı hatta :)
Mesaj tarihi:
ben de hic catlak falan yok, orjinalinde de acilmiyor bazen cildiriyorum.

6 serisi ya son guncellemelerden sonra cozuttu, ya da kuntik apple bilerek throttling yapiyor alttan alta, son 1-2 aydir kadelemeli olarak muazzam bir sacmalama var telefonda.

mesela son vaka, arka planda calan muzigin/podcastin kilit ekrandaki kisa yolu kendi kafasina gore gelip gidiyor. cogu zaman applin kendisine girip ayarlamak zorunda kaliyorum.

bir de kulaklik girisi, ses alcaltma/yukseltme, aramaya cevap verme gibi seyleri tanimiyo. cimbiz gibi biseyle temizledim ama nafile, varmi bole bi sorun yasayan?
Mesaj tarihi:
iphone 6'larda touch disease denilen sorun vardi, o yuzden garanti disi bile olsa ufak bi ucret karsiliginda degistiriyorlardi. 6s'de duzelttiler mi bilmiyorum ama bi arativerin ekran bi calisip bi calismiyosa. bi yerden sonra hic calismaz oluyo cunku.

cozum : telefonu dusurmeyin :)
Mesaj tarihi:
Benim bahsettigim sorun tamamen yanlis tasarim, chip'in board'a duzgun entegre edilmemesi ile alakali ya.

Ayni semptomlari baska modelde yasiyorsaniz sorun nedir bilemiyorum, aklinizda bulunsun diye yazdim iphone 6 olayiniz.
  • Yeni Oluştur...