Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6s ekran kırıldı

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

IPhone'da durum nedir bilmiyorum ama benim LG G4'ün ekranını Kadıköy'de bir yere değiştirmiştim geçen sene. "Abi orijinal takıyoruz" diyorlar ama çok da umursamadım. 250 TL mi ne vermiştim.

Sonuç: Ekrana falan çok takılmadığım için ne kadar fark var, nedir anlamadım. Bana göre hiç bir fark olmadı hatta :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hic catlak falan yok, orjinalinde de acilmiyor bazen cildiriyorum.

6 serisi ya son guncellemelerden sonra cozuttu, ya da kuntik apple bilerek throttling yapiyor alttan alta, son 1-2 aydir kadelemeli olarak muazzam bir sacmalama var telefonda.

mesela son vaka, arka planda calan muzigin/podcastin kilit ekrandaki kisa yolu kendi kafasina gore gelip gidiyor. cogu zaman applin kendisine girip ayarlamak zorunda kaliyorum.

bir de kulaklik girisi, ses alcaltma/yukseltme, aramaya cevap verme gibi seyleri tanimiyo. cimbiz gibi biseyle temizledim ama nafile, varmi bole bi sorun yasayan?
Sosyal ağlarda paylaş

iphone 6'larda touch disease denilen sorun vardi, o yuzden garanti disi bile olsa ufak bi ucret karsiliginda degistiriyorlardi. 6s'de duzelttiler mi bilmiyorum ama bi arativerin ekran bi calisip bi calismiyosa. bi yerden sonra hic calismaz oluyo cunku.

cozum : telefonu dusurmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...