bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 1 senedir kapsız kılıfsız artistlik yapıyordum da olmuyormuş. Apartmanda elimden kaydı, paramparça. apple 560 tl istiyor sanırım ekran için 150-200 e kadıköy eminönü falan değiştiriyorlarmış da ne kadar kaliteli olur bilmiyorum. Buralarda yaptıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 belirli bir ücret verince sıfırını veriyorlardı onu bir sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 baya ms farkı oluyor çakma ekranlarda contrast falanda garip orjinale göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ver 560 tele kafan rahat olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 imkanın varsa sat 7 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 onu yapıcam mecbur :( yeni iphone alamam, çakma ekran koysam bu sefer deli olurum ben çıkacak problemlerden. bir de bazen şansa yeni telefon veriyorlarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 geçen yıl aynısı bana oldu 6s 1000tl verdim, sıfır telefon verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Dün Almanya'da Saturn'de kampanya vardı, iPhone 6S'i 250€'ya satıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 oranın 250 tl'si... abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 virginmobile'da 450$, uzerine 150$ prepaid card veriyorlar, 300'e geliyor. 6 ay da sinirsiz data, konusma, sms 1 dolar. kontrat montrat yok sdf https://www.virginmobileusa.com/shop#/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 benimde 6s kırık (ekran koruyucu olmasına rağmen kırıldı hem de) 300 liraya yapıyorlar burada çakmasını. bilemiyorum nasıl olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Abi tr deyim zaten :) Memnun musun Peki? Hiç ekran değiştirmedim. Renk falan saçmalarsa uyuz olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 IPhone'da durum nedir bilmiyorum ama benim LG G4'ün ekranını Kadıköy'de bir yere değiştirmiştim geçen sene. "Abi orijinal takıyoruz" diyorlar ama çok da umursamadım. 250 TL mi ne vermiştim. Sonuç: Ekrana falan çok takılmadığım için ne kadar fark var, nedir anlamadım. Bana göre hiç bir fark olmadı hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Al bi çakma ekran gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 benim arkadaş yaptırdı 6s'ine çakma ekran. bazen gelen aramayı falan açamıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben de hic catlak falan yok, orjinalinde de acilmiyor bazen cildiriyorum. 6 serisi ya son guncellemelerden sonra cozuttu, ya da kuntik apple bilerek throttling yapiyor alttan alta, son 1-2 aydir kadelemeli olarak muazzam bir sacmalama var telefonda. mesela son vaka, arka planda calan muzigin/podcastin kilit ekrandaki kisa yolu kendi kafasina gore gelip gidiyor. cogu zaman applin kendisine girip ayarlamak zorunda kaliyorum. bir de kulaklik girisi, ses alcaltma/yukseltme, aramaya cevap verme gibi seyleri tanimiyo. cimbiz gibi biseyle temizledim ama nafile, varmi bole bi sorun yasayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 iphone 6'larda touch disease denilen sorun vardi, o yuzden garanti disi bile olsa ufak bi ucret karsiliginda degistiriyorlardi. 6s'de duzelttiler mi bilmiyorum ama bi arativerin ekran bi calisip bi calismiyosa. bi yerden sonra hic calismaz oluyo cunku. cozum : telefonu dusurmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben dusurmedim, ayni sorunlari yasiyorum. hele su son iOS'tan once bitane vardi resmen sabotage, biraz duzeldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Benim bahsettigim sorun tamamen yanlis tasarim, chip'in board'a duzgun entegre edilmemesi ile alakali ya. Ayni semptomlari baska modelde yasiyorsaniz sorun nedir bilemiyorum, aklinizda bulunsun diye yazdim iphone 6 olayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 koruyucu önemli ya benim telefonun üstüne 200kg bench düştü ekranda çizik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar