sinera Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 2017'nin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 aktiftablet said: Ben de gelmicem galiba, ofiste tanıdığım 3 5 kişi vardı onları da unuttum. @IK'dan Banu hn, gelicem diye öm atmıştım ama gelemiycem, bilginize. ben de saldım zaten fasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ben de gelmiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 goldbären said: Rewendor said: Benim son güzel senem 2009'du galiba ya. 2006 Zayifmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 dalyandim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Masticore said: goldbären said: Rewendor said: Benim son güzel senem 2009'du galiba ya. 2006 Zayifmiydin za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Şirket tatili falan diyor adamlar. Şirket içi aktivite falan. Bizim patronların en büyük jesti arada sırada öğle yemeğinde farklı yere götürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 şu resim o kadar güzel açıklıyor ki beni https://hugelolcdn.com/i/486246.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Benim de aynen böyle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Aket-Atum said: Şirket tatili falan diyor adamlar. Şirket içi aktivite falan. Bizim patronların en büyük jesti arada sırada öğle yemeğinde farklı yere götürmek. Ooo patronlari ogle yemegine goturuyor, kral hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Bir istifa ettim dedik nerelere gelindi asfg Tatile gitmek eğer ofisteki arkadaşlarınızla dışarıda da gorusuyorsaniz güzel. Benim için gayet iyiydi şirket gezileri o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Ben 28 oluyorum Ocak'da, gerçek manada hayatın heyecanının bittiğini düşünmeye başladım. İş stresinin ya da ilk defa uzun ilişkim olmasından dolayı mı bilmiyorum. Acayip prangalarda hissediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 28 yillik hayatinda ne gibi bir heyecan vardi da bittigini dusunuyosun abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 is cikisi nevizade, haftasonlari ps4 basinda arkadaslarla sabahlama fln iste. hanim artik izin vermiyodur ole $eylere. new world heijanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Abi yeni şeyler ve yeni insanlar keşfetmenin verdiği bir heyecan her zaman vardı yani. Kişi keşfetme tarafı tek eşliliği seçtikten sonra bitiyor (ki bence çok büyük bi heyecan ve erkeğin hayatını domine eden şeylerden biri bu) E maddi zevklere bakınca da, takdir edersin ki hiç bir şey ilk defasındaki gibi heyecan vermiyor ve kolayca yapılabilecek ilklerin çoğunu bitirmiş oluyorsun. Farklı şeyler keşfetmek için artık daha çok para zaman ve enerji harcaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 http://www.edize.com/img/content/0/89/dun-sevgilimle-tam-bir-gunah-gecesi-yasadik-640x595.jpg lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Lopeth said: şu resim o kadar güzel açıklıyor ki beni https://hugelolcdn.com/i/486246.png lol 2016'da kucuk tekmecikler mi yediniz lan? uff mu olduydunuz siz??? tatli misiniz siz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 2016-17 benim için süperdi. İş yerimi değiştirdim. kendime bildiğin eziyet etmişim. Şu an ki aklım olsa iş yerimi, evimi , arabamı 2010-13 te falan değiştirirdim. Şu an çok keyifliyim ve o kadarda geçmiş yıllarıma kırgın. 2 koyun güdemeyecek adamlarla, yalakalarla , gösteriş meraklılarıyla papaz olmamayım diye kendimi sıka sıka eziyet etmişim. O kadar rahatladım ki 83 kilodan 94 kiloya çıktım. Bu zamana kadar kilo almak için uğraşan ben kilo verme işini düşünmeye başladım. 100 ü görürsem faaliyete geçerim belkide. Yaptığım iş ise %40 artmasına rağmen oldu bu olanlar. Maddi olarakta maaşım arttı % 15 civarı. 2018 den umutlarım daha çok. İşler yolunda giderse bu rakamı daha yukarılara çekmeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Enflasyon kadar artmis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Enflasyon kadar değil. İlk önce geçiçi bir yere gittim çalışmaya ve gözüm orada açıldı. Eski işyerim şükürcü bir yerdi ve sürekli kötü işyerlerinden, dayak yiyen çalışanlardan, Stresten şeker hastası olan gencecik kızlardan bahsedilirdi.Bu sebeple ölümü görüp sıtmaya razı olanlar gibi sabretme seviyemi en üstte ayarlayıp işe devam ettim. Ayrılma fikri oluşsa bile aman daha kötü yere giderim diye bu örnekler hiç aklımdan çıkmadı. Geçiçi gittiğim yerde ise o kadar korkulacak bir şey olmadığını gördüm ve geçiçi yeri o kadar sevdim ki keşke sürekli burada çalışsaydım diye düşündüm ama imkanı yoktu. Hatta imkansızlık ötesiydi. Neyse dedim ve bu beni arayışa yönlendirdi. Daha iyi yerler olabileceğini sezdim ve araştırarak bu yeni yeri buldum. Birazda eve yakın diyerek kötü özelliklerine rağmen tercih ettim. Aylık gelirim %28 arttı 2016 da bu sene ise %15 civarı. O %15 artış aynı iş yerinde olduğundan saymıyorum. o aradaki % 28 lik artış beni mest etti resmen. Üstüne birde özgürce konuşulan bir ortamın olması ve imkanlarını daha fazla olması. Yönetici tayfasında ise ego denen bir şeyin olmaması beni mest eden diğer unsurlar. Yalan gelecek ama Maaşın artmasını hiç sormadım. İlk sorduğum şey yöneticiler ve ortam nasıl sorusuydu. Çok mükemmel diyende olmadı orta cevaplar aldım ama ben aradığımdan fazlasını buldum. Şu an ki iş yerimi beğenmeyenler var ve bunları eski iş yerime göndereceksin ve görecekler anyayı Konya yı. Şu anki iş yerimde ateist olduğumu çok rahatlıkla söylüyorum ve benimle tartışmaktan kaçıyor inanan arkadaşlar. Buraya yeni (1,5 sene) gelmeme rağmen sanki en eskiymiş gibi bir durumda oluşmadı değil. Bazı kadın çalışanların küçük dağları biz yarattık tarzında havaları ve bazı kadınların herkes bizi arzuluyor düşünme biçimleri rahatsız ediyor ama yönetim kadrosu kafa dengi olunca devede tüy kalıyor bunlar. Erkek çalışanlar tam kafa dengi 1-2 si hariç. Keşke daha önce gelseydim, aklıma tüküreyim. Şunuda ilave etmeden geçemeyeceğim. Otel tavsiyesinde bulunan iş yeri arkadaşlar sayesinde eşimle balayı otelinden alamadığımız keyfi 2 çocukla geçen yaz yaptığımız tatilden aldık. Bu olayıda iş yerine bağlamadan edemeyeceğim. Böyle hayattan zevk alabilen adamlarla aynı iş yerinde bulunmak bile şans. Yönetici tayfası ile siyasi görüşümüz, hayat bakışımız 180 derece zıt bu arada. Umarım bir yerlerden patlak vermez. İş yerinde bu tür konulara girmiyorum özellikle. Çünkü bende geri vites yok. hiç çekinmeden müdürü ,müdür odasında yalnız veya kalabalıkta bağırabilme potansiyeli var bende. Bunu yapmışlığımda var. Bak gene hatırladım 2016 öncesini Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Esh said: 28 yillik hayatinda ne gibi bir heyecan vardi da bittigini dusunuyosun abi :P Esh said: Enflasyon kadar artmis iste Esh said: ben de gelmiyorum abi so much love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 "roket adam" said: Ben 28 oluyorum Ocak'da, gerçek manada hayatın heyecanının bittiğini düşünmeye başladım. İş stresinin ya da ilk defa uzun ilişkim olmasından dolayı mı bilmiyorum. Acayip prangalarda hissediyorum ya. o heyecandan benim anladığım heyacansa üniv ortalarında bitmişti bende. sonra otomatik vitese bağlayıp yaşamaya başladım. hala öyle gidio, bi 20 sene da böyle gidip ölürüm diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Forumda karamsar çok insan var. Parası pulu var veya yurt dışında ama sıkıntıları var. Keşke şöyle bir Paticik STK kursak da birilerine yardım etsek. Yardımlar karşılığında da bağış kabul edip orman oluştursak, ya da kitap, araç gereç alsak çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 İnsan işinden nasıl mutlu olabiliyor bu ülkede ben hala çözemedim bunu sdf Abi neredeyse dünyada haftada en fazla saat çalışan ülkeyiz. Üstüne üstlük stres, mayış, iş arkadaşı sığlığı, ekonomi, vergi, kesintiler vs.. Mutsuz olacak o kadar çok şey var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 beterin beteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar