Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta: Kayserispor - Beşiktaş | 10 Aralık Pazar - 19.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama umut'un "bence penaltı değildi / evet, penaltıydı" demesi hiçbir şeyi değiştirmez penaltıya hükmedebilmek için. futbolda niyet falan okunmaz apaçık kurallar var. birisi topa kontrol etmeye çalışıyor diğeri çevre kontrolü yapmadan balta savurur gibi ayağını savuruyor ve topu kontrol etmeye çalışan oyuncunun ayağına vuruyor. açık alanda faul, ceza sahası içinde penaltı. pozisyonun gol tehlikesine göre de kart yok / sarı / kırmızı.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Son faulde 2dk 17sn durnus oyun.

applev0dka said:

83.30 da kaleci icin durdu

1dk 20sn de burda yediler.

applev0dka said:

6dk uzatmada 2dk yattılar 10sn fazladan oynattı sdfsf

tunch said:

yata yata 1 puan almaya bu kadar sevinen teknik direktörler olduktan sonra zor gelişir bizim futbol

http://static.tumblr.com/dc0lbrw/cTim4vqvo/2n67wxy.gif
Sosyal ağlarda paylaş

zaa arkadaş iddaa kuponu yapıyordu kayseri 1x al dedim aldı. Uçuştan sonra yemeğini yedim dsfdsafdsa

gece uçuşum vardı izlemedim, olmasa da izlemezdim gerçi. son 7 lig maçından gs maçı hariç hiç izlemedim ki pişmanda değilim. bu adam takımın başında olduğu sürecede şl maçları hariç pek dönüp lige bakmam mesela.

GS maçında da kötüydük mesela, GS rezalet diye iyi gözüktük. lige hiçbir şekilde dönüp bakmayan götü kalkık bir adam ve götlerini kaldırdığı oyuncu topluluğu ile fazlasını hedefleyen zaten harbi hayalperesttir.

2 aydır diyorum, yine diyorum daha da bir şey demeyeceğim. BJK bu sene lig şampiyonluğu istiyorsa ŞG kovulacak başka mantıklı çıkar yol yok.

Yoksa GS'liler gibi 40 yılında başında bir görülen ikinci turla falan 10 yıl övünülen tiplere dönüşürler ki zaten temelde türk taraftar kitlesi bu aslında, normal yani asdfsad

edit:

28 orta yine dsfasdafa

allah aşkına şunu kovun malzemeci falan devam etsin ya, aldığı para haram cidden oynattığı oyunu ligde herkes oynattırır ya...

görün işte bayern, dortmund nasıl geleceği düşünüp hamlelerini hızlıca yapıyor. iyi yönetilen kulüplerde ŞG gibi malların yeri yok. bir an önce kovulmalı siktir git denip artık yeter. zaman, para, kaynak kaybından başka bir şey değil bu çomarın takım başında oturması.

şl'den gelen 1.4 milyona 31 çekerken seneye AL'den gelen paralarla Pepe'leri falan tutmaya çalışınca millet ağlayacak, göz yaşları dökecek işte o zaman ben daha da zevk alacağım ezik kitleden de bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Vay arkadaş, sen kalk şampiyonluğu unutmuş, borç batağında yüzen ve UEFA'dan bu yüzden ceza/kısıtlama yemiş, kadroyu dağıtıp bilinmedik gençlere yönelmiş kulübü iki sene üst üste şampiyon yap, üçüncü senende rekor kırıp şampiyonlar ligi gruplarında namağlup oynat, 6 maçta 4 galibiyet al. Öyle ki ŞL rakiplerin beraberliği kurtardıklarında "Beşiktaş gibi takıma karşı fena da oynamadık" diye oyun üstünlüğünü kabul etsinler, ligde asıp keserim diye gürleyen lider ezeli rakibine 3 gol at, sonra da taraftar gelsin "kovun şunu malzemeci geçsin gerekirse takımın başına" desin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Vay arkadaş, sen kalk şampiyonluğu unutmuş, borç batağında yüzen ve UEFA'dan bu yüzden ceza/kısıtlama yemiş, kadroyu dağıtıp bilinmedik gençlere yönelmiş kulübü iki sene üst üste şampiyon yap, üçüncü senende rekor kırıp şampiyonlar ligi gruplarında namağlup oynat, 6 maçta 4 galibiyet al. Öyle ki ŞL rakiplerin beraberliği kurtardıklarında "Beşiktaş gibi takıma karşı fena da oynamadık" diye oyun üstünlüğünü kabul etsinler, ligde asıp keserim diye gürleyen lider ezeli rakibine 3 gol at, sonra da taraftar gelsin "kovun şunu malzemeci geçsin gerekirse takımın başına" desin.

HEP böyle ki taraftar. Adam milli takımı dünya 3. yaptığı zaman da tefe konup kovuldu. Taaa koreye kadar kovuldu hem de.

Tudor da kovulsun, milli takımdan Lucescu da kovulsun, yerine gelen de fazla oyalanmadan kovulsun. Böyle... Üstelik bu TD kovulsuncular haklı çıkıyor her sene.

Sadece 1 şampiyon var diğer takımların TD kovulsuncular haklı.

CL final oynasa takım "düzgün TD olsa şampiyonduk" gene haklı

Şampiyon olsa bile haklı "kötü futbolla şampiyon olduk terim gelsin"

öfff yıldım yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şenol güneş'e yapılan abartı zaten şuan. beşiktaş sonsuza kadar şampiyon olacak diye bir şey yok kaldı ki hala şansı var. cl'de de gidiyor. ortada henüz bi başarısızlık yok. cl'de gidecekleri yer zaten belli. ligde de şampiyon olamazlarsa yine başarısız oldu denemez.

önümüzdeki sene ne yapacağı önemli. gönderilirse seneye gönderilir.
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin sonsuza kadar şampiyon olma beklentisi yok.

kimsenin tüm maçları kazanalım beklentisi de yok.

gs maçındaki, porto monaco maçındaki oyunu görünce 10 kişi kayseriye karşı 1 tane pozisyona giremeyip 780 orta açmaya isyan ediyor insanlar sadece ve sonuna kadar haklı.

Şenol güneş oyununu düzeltsin, şampiyon olamasa da kalsın, ama 545313 orta açıp 10 kişi takıma karşı şansa gol bulup maçı alcaksak şampiyon olsak da gitsin kusura bakmayın yani.

akhisar, malatya maçlarında da aynı naneyi yedi.
madem adamların aklı CL'de o zaman diğer oyunculara şans ver, negredoyu medeli kullan, topu sana bırakıp %30-70 topla oynama olan maçlarda hala ezbere atibayı çıkartıyorsun sahaya..

farklı bir şey yap, seni çözdüler hala aynı yanlışta ısrar edip farklı sonuç bekliyorsun.

denesin yanılsın bu kadar eleştiri olmaz, haftalardır aynı yanlışta ısrar edip aynı şekilde sahadan ayrılıyor. şu kadronun açık ara lider olması gerekirdi, bomboş takımlara bir ton puan verdik.

negredo lens 300er dakika oynamış 15 maçta, prensi burak, volkan falan gelse 1000-1200 oynardı minimum. maç başı 25dk süre vermemişsin bu adamlara ya.

gole ihtiyacın var negredo 80de giriyor oyuna.
kenarda lens-orkan oturuyor. sen 3. değişiklik yapmadan tosici sol bek yapıp orta açtırıyorsun. tüm takım 6 pasta iken ceza sahası dışına kesiyor..

napalım eleştirmeyelim de ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya neyin peşindesiniz abi 1 puana bu pozu veren takım bunlar

https://pbs.twimg.com/media/DQtPlAfXUAAo8r1.jpg

büyüklüğünü siz düşününü artık beşiktaşın bu sene hepten böyle olacağo belli şimdi kahvelerde 2 sene şampiyon olmuş şl de rekor üstüne rekor kırmış bir takımı yendik diye bahsediyorlar geçiniz şu pozu verdirdik ya yeter yani bu sene şampiyon olamıcağımız zaten belli
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Aynı şekilde düşünüyorum. Şu durumda olupda yeni teknik direktörle başırılı olan takım var mı acaba? Bunu terimle gs de yaptı, bir halt olmaz gs den rezil bir durumda derken fb/bjk'ninde durumundan faydalanıp 2 sene ligi götürdü, sonra haydi bakalım ceketi koysak şampiyon oluruz sana gerek yok diye yolladılar, sonuç?

Siz ciddi ciddi kaşınıyorsunuz abi, görende her 3-4 senede bir en az 1 şampiyonluğumuz var sanacak. Sen bu adamın getirdiği şampiyonluktan önce 7 sene bekledin ya 7 sene... Şimdi sana bu kadar başarı getirmiş adama gitsin diyebiliyorsun. Bize bir 7 sene daha beklemek müstahak valla varsın yollasınlar yine saçma sapan günlere geri dönelim.

Sırf topçuların değil taraftarında başarı geldikçe bir tarafı kalkıyor, en iyi örneği bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

olmuyor diye bir şey yok o konuda ama bu kadro inadı cidden yetti artık. yani ligde 3 hafta üstüste oyuncu değişikliklerin zamanına kadar aynı taktik, aynı kadro, aynı oyun, aynı skor saçmalığın daniskası.

hadi bu hafta geçen haftaki takımı çıkarayım demiş olsun ama gelecek hafta quaresma ve talisca sahada olacaksa kadro adaleti diye bir şey kesinlikle kalmamış demektir. benzer şekilde atiba dinlendirilip tolgay oynamalı çünkü performansıyla o hakediyor. oğuzhan da kenara alınmalı, şunu gol yapamayan sağlıklı bir futbolcu 11'de olmamalı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...