Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray - Akhisarspor| 09.12.2017 Cumartesi - 19:30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Video hakemin kurallarının ne olacağı da belli değil. Voleybolda sayılı itiraz hakkın var mesela, hakemin reddetme şansı yok hakların dolana kadar, mola gibi. İzlenirken de bütün salona kabak gibi yansıtılıyor ekranda. Baskette biraz daha hakemin vicdanına bağlı ve salona değil, sadece TV'ye gösteriliyor. Futbolda bence hepten "tamam sorduk karar doğruymuş bye" denecek göstermelik bir sistem yapar geçerler. Haksız çıkmayı umarım.

kararlar ALMANYA da bile baya tartışılıyor bizde her maç kaos çıkar ya orası kesin.

Almanlar bile tam beceremiyorsa sıçıp batırmamız olası.

Beni en çok düşündüren de 3 hakem izleyecek, o 3ü kendi aralarında anlaşana kadar falan ohoo çok uzayacak o olay.
çok bariz kararlarda baya kurtarıcı olur.
ama ortadaki pozisyonlarda çok daha fazla kaos görürüz diye düşünüyorum.

Gomis'in özürü doğru mu bilmiyorum da ben sadece ilk tekrarda izleyip oha yumruğu geçirmiş dedim diye linç ettiniz, 10 sayfa 750 tekrar bir özür sonunda sanırım vurmuşa geliyorsunuz yavaş yavaş :(
Sosyal ağlarda paylaş

mümkün basından beklenir.

ben hala %100 yanlış kırmızı diyemiyorum gomis için ya. o sağ el masum değil yani.

darbenin geldiği de kesin, mustafa'nın kafa darbeyle bir arkaya gidiyor.
tabi düşürecek bir darbe olmadığı için kafayı bir kere daha arkaya doğru atıp kendini yere bırakıp kıvranıyor.

nereye ne şiddetle geliyor bilmem ama gomis'in sağ eli mustafa'ya vuruyor orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yumruk amacıyla çıkmış bir darbe, öyle denge menge değil, hızından ve omuzdan çıkış şeklinden çok belli. Değmediyse eyvallah, belki tahrik mahrik sarı verirsin belki uyarırsın; ama surata değdiyse artık kim rol yapmış, aslında çok acımamış mı falan çok anlamsız tartışmalar. Kasti yumruk = kırmızı kart. Rol yapana da ayrı sarı verilebilecek olması Gomis'in kırmızısını -surata geldiyse- haksız yapmıyor.

Önden görüntü çok üstten var sadece, orada da vurmuş gibi duruyor ama o da çok uzak, yine kesin bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Umarım tudor ile ikinci yarıya başlar gs
O zmn şampiyon olma ihtimali % 0

Ya hiç matematik, istatistik, olasılık dersi almamışsın ya da trolololo

söyleyen oldu mu bilmiyorum ama

http://www.reklam17.com/CanakkaleReklam/Icerik/Buyuk/L%C4%B0DER-%C3%87ORBA-VE-KUZU-%C3%87EV%C4%B0RME-Lider%20%C3%87orba.K1.jpg

https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrink_200_200/AAEAAQAAAAAAAAl_AAAAJDg4MzU1MWQyLTdlMWItNDg4Yy05ZWY4LTA0YzM5Yzc1NWQxNQ.png

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/4/4a/Lider_logo.png
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

sardalya said:

Zaten 20 kamerayla izlenen olayda istediginiz acidan goruntu yoksa dusunup kendi mantiginizla bir sonuca varin 😉

Gomis'in pozisyonu icin goruntu varsa verilmemesi icin bir sebep yok acikcasi kirmizi verilmis bir kere hani verilmese okeyde.

Eğer tam tersine adamın hiçbir şey yapmadığı ve yalandan kırmızı verildiği ortaya çıkarsa o zaman da patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

gomis'in fiziki müdahalede bulunduğu o görüntüde kesin gibi. yumlu'nun kafası bildiğin geriye savruluyor. zaten gomis'in pozisyon sonu itiraz etmeyip direk çıkması, maç sonu yumlu'dan özür dilemesi falan herşeyi kanıtlıyor. tahmini 3 maç ceza gelir, oyuncu 3 büyüklerden birinde oynadığı için de ceza 2'ye düşürülür diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Allahtan futbolcu değilim ya, böyle numaralara hiç gelemiyorum ben.

Birisi karşımda böyle beni attırmak için numara yapıp kendini yerden yere atsa heralde dayanamam sinirden hazır yere düşmüşken "al ulan boşa debelenme bari haklı ol" deyip kramponla suratına geçiririm en sağlamından, sonra hem adama yazık olur bi daha suratı iflah olmaz, hem de benim kariyerim biter. Hakikaten adamlarda melek sabrı var ehah.

Zamanında halısaha maçta ben kendisine değmemişken (karşı takımda amatör küme hakemi arkadaş da vardı o da söyledi faulü geçtim müdahale bile yok diye) faul var diye yaygara koparan adam vardı, bi iki defa düzgün açıklamaya çalıştım dinlemedi, yine böyle tepem atmıştı. bu adam da Boğaziçi y.lisans öğrencisi adam, "hepi topu eğlencesine karsız zararsız bi maçta bile böyle yalan söyleyecek kadar karaktersizsen annen baban bayağı kalitesiz insanlarmış ki seni şu kadar bile eğitememiş" demiştim de olay bayağı büyümüştü sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...