applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Video hakemin kurallarının ne olacağı da belli değil. Voleybolda sayılı itiraz hakkın var mesela, hakemin reddetme şansı yok hakların dolana kadar, mola gibi. İzlenirken de bütün salona kabak gibi yansıtılıyor ekranda. Baskette biraz daha hakemin vicdanına bağlı ve salona değil, sadece TV'ye gösteriliyor. Futbolda bence hepten "tamam sorduk karar doğruymuş bye" denecek göstermelik bir sistem yapar geçerler. Haksız çıkmayı umarım. kararlar ALMANYA da bile baya tartışılıyor bizde her maç kaos çıkar ya orası kesin. Almanlar bile tam beceremiyorsa sıçıp batırmamız olası. Beni en çok düşündüren de 3 hakem izleyecek, o 3ü kendi aralarında anlaşana kadar falan ohoo çok uzayacak o olay. çok bariz kararlarda baya kurtarıcı olur. ama ortadaki pozisyonlarda çok daha fazla kaos görürüz diye düşünüyorum. Gomis'in özürü doğru mu bilmiyorum da ben sadece ilk tekrarda izleyip oha yumruğu geçirmiş dedim diye linç ettiniz, 10 sayfa 750 tekrar bir özür sonunda sanırım vurmuşa geliyorsunuz yavaş yavaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 akhisarın kırmızı kartı nedir öyle, izlerken utandım sdkljfghsd yine hakemle kazanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 adam da AZINA YUMRUK ÇAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR diye gitmemiştir zaten oraya itiştik tatsızlık oldu falan diye gelmiştir allah bilir. direk çarpıtmışlardır olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 mümkün basından beklenir. ben hala %100 yanlış kırmızı diyemiyorum gomis için ya. o sağ el masum değil yani. darbenin geldiği de kesin, mustafa'nın kafa darbeyle bir arkaya gidiyor. tabi düşürecek bir darbe olmadığı için kafayı bir kere daha arkaya doğru atıp kendini yere bırakıp kıvranıyor. nereye ne şiddetle geliyor bilmem ama gomis'in sağ eli mustafa'ya vuruyor orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Abi yumruk amacıyla çıkmış bir darbe, öyle denge menge değil, hızından ve omuzdan çıkış şeklinden çok belli. Değmediyse eyvallah, belki tahrik mahrik sarı verirsin belki uyarırsın; ama surata değdiyse artık kim rol yapmış, aslında çok acımamış mı falan çok anlamsız tartışmalar. Kasti yumruk = kırmızı kart. Rol yapana da ayrı sarı verilebilecek olması Gomis'in kırmızısını -surata geldiyse- haksız yapmıyor. Önden görüntü çok üstten var sadece, orada da vurmuş gibi duruyor ama o da çok uzak, yine kesin bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Umarım tudor ile ikinci yarıya başlar gs O zmn şampiyon olma ihtimali % 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 tudor u falan gecin valeq yorungede kesin sampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 okan konuşup durmuş yine, bizim maçta da sürekli her pozisyona itiraz edip duruyordu. Doğru olsun olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Tamam tudor yetersiz de bunu demek okana mi kalmis abi ? Buyuk hayvanlik yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bonjo said: Umarım tudor ile ikinci yarıya başlar gs O zmn şampiyon olma ihtimali % 0 Ya hiç matematik, istatistik, olasılık dersi almamışsın ya da trolololo söyleyen oldu mu bilmiyorum ama http://www.reklam17.com/CanakkaleReklam/Icerik/Buyuk/L%C4%B0DER-%C3%87ORBA-VE-KUZU-%C3%87EV%C4%B0RME-Lider%20%C3%87orba.K1.jpg https://media.licdn.com/mpr/mpr/shrink_200_200/AAEAAQAAAAAAAAl_AAAAJDg4MzU1MWQyLTdlMWItNDg4Yy05ZWY4LTA0YzM5Yzc1NWQxNQ.png https://upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/4/4a/Lider_logo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Hafta bitip maçlar eşitlenmeden lider demenin pek anlamı yok. Başakşehir kaybederse puanları o zaman konuşulur liderlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu arada Feghouli net Belhanda yerine oynar ortada. Yasin + Rodriguez ortada Feghouli daha iyi olabilir, Belhanda efsane kotu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Zaten 20 kamerayla izlenen olayda istediginiz acidan goruntu yoksa dusunup kendi mantiginizla bir sonuca varin 😉 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 valequenta said: said: valequenta Yörünge Disi Hahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Bu arada Feghouli net Belhanda yerine oynar ortada. Yasin + Rodriguez ortada Feghouli daha iyi olabilir, Belhanda efsane kotu cunku. Bunu haftalardır söylüyorum ben de. Ama güçsüz takıma olur o, güçlü takımda iki tane yırtıcı kanat fazla, ortasaha güçsüz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 sardalya said: Zaten 20 kamerayla izlenen olayda istediginiz acidan goruntu yoksa dusunup kendi mantiginizla bir sonuca varin 😉 Gomis'in pozisyonu icin goruntu varsa verilmemesi icin bir sebep yok acikcasi kirmizi verilmis bir kere hani verilmese okeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 asamoah gelirse takıma, 3-4-2-1 iyi olur aslında baya. 2'li 10 numara feghouli-ndiaye. belhanda'dan anca bi xelçuk olur. zaten ndiaye ileri çıkıp, belhanda geride kalınca maç koptu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: sardalya said: Zaten 20 kamerayla izlenen olayda istediginiz acidan goruntu yoksa dusunup kendi mantiginizla bir sonuca varin 😉 Gomis'in pozisyonu icin goruntu varsa verilmemesi icin bir sebep yok acikcasi kirmizi verilmis bir kere hani verilmese okeyde. Eğer tam tersine adamın hiçbir şey yapmadığı ve yalandan kırmızı verildiği ortaya çıkarsa o zaman da patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 O zaman buradan hicbirsey yapmadigina mi kanaat getiriyoruz kirmizi verdigine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 gomis'in fiziki müdahalede bulunduğu o görüntüde kesin gibi. yumlu'nun kafası bildiğin geriye savruluyor. zaten gomis'in pozisyon sonu itiraz etmeyip direk çıkması, maç sonu yumlu'dan özür dilemesi falan herşeyi kanıtlıyor. tahmini 3 maç ceza gelir, oyuncu 3 büyüklerden birinde oynadığı için de ceza 2'ye düşürülür diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Gomis ozur dilemedim demis. Yumlu onu bile yalan soylemis anlasıldıgı kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 ilk yarıyı kapatır mı gomis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Gomisin pozisyonunda kırmızıyı akhisarlı futbolcu aldırmış resmen tebrik etmek lazım. Etik mi değil ama iyi tahrik etmiş gomisi o da fiziki mudahale yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Allahtan futbolcu değilim ya, böyle numaralara hiç gelemiyorum ben. Birisi karşımda böyle beni attırmak için numara yapıp kendini yerden yere atsa heralde dayanamam sinirden hazır yere düşmüşken "al ulan boşa debelenme bari haklı ol" deyip kramponla suratına geçiririm en sağlamından, sonra hem adama yazık olur bi daha suratı iflah olmaz, hem de benim kariyerim biter. Hakikaten adamlarda melek sabrı var ehah. Zamanında halısaha maçta ben kendisine değmemişken (karşı takımda amatör küme hakemi arkadaş da vardı o da söyledi faulü geçtim müdahale bile yok diye) faul var diye yaygara koparan adam vardı, bi iki defa düzgün açıklamaya çalıştım dinlemedi, yine böyle tepem atmıştı. bu adam da Boğaziçi y.lisans öğrencisi adam, "hepi topu eğlencesine karsız zararsız bi maçta bile böyle yalan söyleyecek kadar karaktersizsen annen baban bayağı kalitesiz insanlarmış ki seni şu kadar bile eğitememiş" demiştim de olay bayağı büyümüştü sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 ben direk yumlu burak yılmaz melo gibi olurdum valla allah canımı alsın kornerlerde falan tuttuğum adamın sabirri sağlam zorlardım şş annen akşam bize geliyormuş falan deyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar