Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom (2018)

vivavale

Öne çıkan mesajlar

Hep espri katicaz komiklik yapicaz ohaaaaa dedirten sasirtmalar surprizler eklicez derdi yuzunden boyle hep.

Ilk jurassic parki izledim, o yemek sahnesindeki parki yapan adama karsi savunulan argumanlardan bile kalite fiskiriyo. Espri komedi desen eser yok, ama film kendine kitliyo.

Ben bu yeni akimi sevemedim yaaa. Komiklik yapicaz diye bokunu cikariyolar filmlerin. Sanki cocuk animasyonu izliyoz da komiklik beklentimiz var. Iron man ile bi basladi. Daha da onu alinamiyo, r.downey altindan kalkti iyiki o karakterin. Furya basladi anasini satiim
Sosyal ağlarda paylaş

gişe odaklı film yapıyorlar. ayrıca her yaşın filmi olalım mantığı var.karanlık bir jurassic park evreni iş yapmaz. ben de isterim ama bizim isteğimizle olmuyor. star wars gibi düşünün. oyuncağıydı bilmemnesiydi jurassic park da öyle. şimdi hem bizim nesile yönelik nostaljik hem de yeni nesile yönelik ortasını tutturmaya çalışıyorlar. ilk filmi izleyen bizim nesil küçüktük sonra her yerimiz jurasic park dergisi oyuncağı falan olmuştu.

jurasic park da kendi alanında tek diyebiliriz. king kong harici dinozor gördüğümüz bir yapım hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Görüntü, cinematography olarak ilkinden iyiydi ama cidden gerizekalıca bi senaryosu var. Jurassic World'un en boktan kısımları üstünden yürümüşler. Dinozorları silah olarak kullanmak ve hybrid muhabbeti.

yeni dinozor yaptık istediğinize saldırır ama hedefi seçmek için lazer tutmak gerekiyor üstüne. E o zaman silahla da çeker vurursun zaten dinozora ne gerek var.

kızın clone çıkması da çok gereksiz twist.

sonda dinozorları saldılar sanki çok iyi bir şeymiş gibi de o t-rex, o raptor fln kaç yüz kişiyi yiyecekler yakalanıp öldürülmeden.

bütün film hayvanları yakalayıp, adadan kaçmaya çalışsalar filan çok daha güzel olurdu.

bide dinozorlar fazla işkence gördü. Yanardağ patlamasıydı, insanların yaptıklarıydı derken bildiğin rahatsız etti sdf

sonuçta meeh

ama Blue <3
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk filmden iyiydi bence. Ama nedense serinin ilk 2 filminin tadini alamiyorum bi. Marvel filmi izliyor gibiyim chris reisten dolayi sanirim fjj.

Bu arada bazi sahneler cidden goz yasartici idi. Ozellikle adadan ayrilis. Uzuldum baya

Ama tabi hayvan gibi dinozorlari sokaga salmalari mantiksiz. 3. Film post apo falan olacak sanirim

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...