Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark (2017) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Alman yapımı bilimkurgu tipinde bir Netflix dizisi. Ufak bir Alman kasabasında kaybolan çocuklar ve ailelerinin durumları. İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D

Dün bir arkadaşla oturup ilk sezonu bitirdik, kafamızda hala sorular var.

10 bölüm, sürükleyici konu ve güzel sinematografi.

Mesaj tarihi:
bi dizi daha yok muydu böyle ya, bi ailenin aniden çocuğu kayboluyo, 5 sene sonra da ortaya mı çıkıyo ama aynı yaşta falan? gidişatı biraz yanlış hatırlamış olabilirim.

zaten 3-4 bölüm izleyip sıkılmıştım.
Mesaj tarihi:
Dışarısı -1 derece karlı, sıkıntıdan ilk bölüme başladım şimdi, genel olarak bi yavaş başladı, akmıyor, damlıyor. Zamanla biraz daha akışırsa iyi, daha bir şey söylemek için erken.
Mesaj tarihi:
5 bölüm izledim dün

izleniyor gayet özellikle atmosfer ve müzikler çok iyi FAKAT 5 bölüm bitti arkadaşla baktık birbirimize ulan şu 5 bölümde bişey oldu mu diye düşündük ve bişey bulamadık. Sürekli bir build up var ama baya ağır gidiyor. Bunu direkt kötü, sıkıcı olarak algılamayın baya izletiyor kendisini de böle elle tutulur bir gelişme olmadı 5 bölümde :) neyse güzel ama.
Mesaj tarihi:
Stranger Things ile alakası yok pek, bir defa ana konu değişik. Her retroya ST mi denecek 2016'dan itibaren? Stranger Things'i, hele ki ikinci sezonunu beğendiyseniz bu diziye elinizi sürmeyin.

Setting güzel, biraz kasvetli, biraz build-up üzerine kurulu ve ağır ilerliyor. Yan hikayeler, zevksiz tüketim kuşağının gereksiz göreceği karakter derinleştirme diyalogları keyifli. Öyle ağır ağır giderken son 3 bölümde biraz fazla hızlandı gibi geldi sadece, 10 yerine 12-13 bölüm olsa olurmuş.

Sonuç olarak izlenmeyecek dizi değil, denemeye değer.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Stranger Things'i, hele ki ikinci sezonunu beğendiyseniz bu diziye elinizi sürmeyin.

abi şöyle lafları nasıl söyleyebiliyorsunuz rahat rahat çok garibime gidiyo cidden. nerelerde görüyorsunuz kendinizi acaba
Mesaj tarihi:
stranger things kıyaslaması o kadar kötü ki, çok iyi...

onun dışında almanca ispanyolca dizi yapmayın olm yeter la. izlerken insanın bi içi bayıyor alt yazı okumaktan. 4 bölüm izledim, konu falan gayet iyi izlemek istiyorum da bi türlü elim gitmiyor
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D

https://pics.me.me/you-came-to-the-wrong-neighborhood-buddy-15254290.png
Mesaj tarihi:
sabonis said:

onun dışında almanca ispanyolca dizi yapmayın olm yeter la. izlerken insanın bi içi bayıyor alt yazı okumaktan. 4 bölüm izledim, konu falan gayet iyi izlemek istiyorum da bi türlü elim gitmiyor

ayni durumdayim..
Mesaj tarihi:
bildigin LOST bu yahu ahah.

helge = benjamin
cesium'lu saat = hidrojen bombasi
bunker = the hatch
tunel = frozen wheel
noah = man in black
claudia = eloise hawking
jonas = biraz faraday, biraz jack

ikinci sezon farkli olur herhalde.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Aket-Atum said:

İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D

https://pics.me.me/you-came-to-the-wrong-neighborhood-buddy-15254290.png

Sözlerimin arkasındayım, fikirler kurşun geçirmez rörörörö
  • Yeni Oluştur...