Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Alman yapımı bilimkurgu tipinde bir Netflix dizisi. Ufak bir Alman kasabasında kaybolan çocuklar ve ailelerinin durumları. İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D Dün bir arkadaşla oturup ilk sezonu bitirdik, kafamızda hala sorular var. 10 bölüm, sürükleyici konu ve güzel sinematografi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 ahanda ben dün gece açacaktım unutmuşum. iyi oldu hatırlattığın. bu gece 2-3 bölüm çakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 İzleyin izleyin de ne neydi kimdi tartışabilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 oxenfree değil mi bu? diye giriyorum helal edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 bi dizi daha yok muydu böyle ya, bi ailenin aniden çocuğu kayboluyo, 5 sene sonra da ortaya mı çıkıyo ama aynı yaşta falan? gidişatı biraz yanlış hatırlamış olabilirim. zaten 3-4 bölüm izleyip sıkılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 The OA dedigin dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Stranger Things çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Dışarısı -1 derece karlı, sıkıntıdan ilk bölüme başladım şimdi, genel olarak bi yavaş başladı, akmıyor, damlıyor. Zamanla biraz daha akışırsa iyi, daha bir şey söylemek için erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 bunun tarihini not etmeyi unutmusum iyi olmus thread tesekkurler. ote yandan trailer koymamissin oradan notunu kirdim :/ https://www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Abi dizi 2019'da geçiyor ve Star Citizen'a dair bir işaret yok. Hala çıkmamış, gına geldi Chris Roberts lütfen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 5 bölüm izledim dün izleniyor gayet özellikle atmosfer ve müzikler çok iyi FAKAT 5 bölüm bitti arkadaşla baktık birbirimize ulan şu 5 bölümde bişey oldu mu diye düşündük ve bişey bulamadık. Sürekli bir build up var ama baya ağır gidiyor. Bunu direkt kötü, sıkıcı olarak algılamayın baya izletiyor kendisini de böle elle tutulur bir gelişme olmadı 5 bölümde :) neyse güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 oo ağırsa hemen alıyorum bir dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Stranger Things ile alakası yok pek, bir defa ana konu değişik. Her retroya ST mi denecek 2016'dan itibaren? Stranger Things'i, hele ki ikinci sezonunu beğendiyseniz bu diziye elinizi sürmeyin. Setting güzel, biraz kasvetli, biraz build-up üzerine kurulu ve ağır ilerliyor. Yan hikayeler, zevksiz tüketim kuşağının gereksiz göreceği karakter derinleştirme diyalogları keyifli. Öyle ağır ağır giderken son 3 bölümde biraz fazla hızlandı gibi geldi sadece, 10 yerine 12-13 bölüm olsa olurmuş. Sonuç olarak izlenmeyecek dizi değil, denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Baggio said: Stranger Things'i, hele ki ikinci sezonunu beğendiyseniz bu diziye elinizi sürmeyin. abi şöyle lafları nasıl söyleyebiliyorsunuz rahat rahat çok garibime gidiyo cidden. nerelerde görüyorsunuz kendinizi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 just albay things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 müzikler bir harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 stranger things kıyaslaması o kadar kötü ki, çok iyi... onun dışında almanca ispanyolca dizi yapmayın olm yeter la. izlerken insanın bi içi bayıyor alt yazı okumaktan. 4 bölüm izledim, konu falan gayet iyi izlemek istiyorum da bi türlü elim gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Dizinin stranger things ile alakası yok. kim kıyaslamışki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 5'e geldim ben de ama dizi yavaş mı ilerliyor cidden? Gayet tadında gidiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Aket-Atum said: İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D https://pics.me.me/you-came-to-the-wrong-neighborhood-buddy-15254290.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 sabonis said: onun dışında almanca ispanyolca dizi yapmayın olm yeter la. izlerken insanın bi içi bayıyor alt yazı okumaktan. 4 bölüm izledim, konu falan gayet iyi izlemek istiyorum da bi türlü elim gitmiyor ayni durumdayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 bildigin LOST bu yahu ahah. helge = benjamin cesium'lu saat = hidrojen bombasi bunker = the hatch tunel = frozen wheel noah = man in black claudia = eloise hawking jonas = biraz faraday, biraz jack ikinci sezon farkli olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ya başlayacaktım, bu da çocuklu diziymiş. pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 neutrino said: Aket-Atum said: İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D https://pics.me.me/you-came-to-the-wrong-neighborhood-buddy-15254290.png Sözlerimin arkasındayım, fikirler kurşun geçirmez rörörörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 stranger things iyiydi, bu o kadar iyi değil bence. Ama tabii seyredilir. 3. bölümü bitirdim, meh tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar