sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 faydalı gördüğün bir şeyi eğlenerek kendiniz yapın. işin ucunda da kazanma ve ödül teması olsun. direkt olarak onu buna yönlendirmeyin. kendisi ilgi duyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 dil öğret bence arapça ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 tabi o yaşta fiziksel aktiveteler de önemli gelişimi açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 knockout said: Esh said: Ana karninda vivaldi dinletilen bebe drami Dinletildi 😁 Bizim hanım ankara havası dinletti şimdi kız değil, külhanbeyi gibi geziyor kız. Müzik mühim işmiş :/ Sen sürekli bişeyler anlat göster Zamanla bi şekilde eğimi iyice belli olur 4-5 yaş olmadan zaten diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 daha 3 yaşına basmamış ya sakin abicim sakin. tamam ağaç yaşken eğilir de yani salın biraz. o yaşta bunu sevdim bunu sevmedim bile diyecek hali yok çocuğun yani. biraz daha zaman geçtikten sonra gönderin 5-6 farklı kursa/derse neyi severse oradan ilerlesin. bu arada bütün müzik aletleri belli bir yetenek ister ama keman baya ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 sabonis said: daha 3 yaşına basmamış ya sakin abicim sakin. tamam ağaç yaşken eğilir de yani salın biraz. o yaşta bunu sevdim bunu sevmedim bile diyecek hali yok çocuğun yani. biraz daha zaman geçtikten sonra gönderin 5-6 farklı kursa/derse neyi severse oradan ilerlesin. bu arada bütün müzik aletleri belli bir yetenek ister ama keman baya ayrı.. ara ara haberlerde denk geliyor. yok efendim 3 yaşında harika piano çalıyor yok 3 yaşında bilmem kaç tane dil biliyor yok şu kadar bilmem ne falan insan geç kalmıyim istiyor anlıyor musun :D ben de ne bileyim bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 onlar koreli çinli falandır abi bakma onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 ayrıca çocuğun sağlığına da dikkat etmeye çalışıyorum bir yandan. misal çocuk şimdiye kadar asitli hiç bir şey içmedi.(2 yaşında pepsi şişesini diken çocuk görmüşlüğüm var) cips yemedi, jelibon yemedi vs vs. bunları huy edindirip bir de güzel bir aktivite bulabilirsem ne mutlu bana ^^ en iyisi bir tane zihin bir tane beden aktivitesi edindirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Olm ebebeyn olmak hakketen zor ya 3 yasinda bir cocuga kola icirmemek basli vasina bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Kola icmesin, cips yemesin ama sut disleri dokulmeden bir jelibonun tadini cikarsin be abicim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 yüzmeye ver yüzmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 evlenmeden önce ne atıp tutardım yaw. aklıma geldi şimdi bir garip oldum. betadan beri wow oynayan birisi olduğum için çocuğum olursa onu da wow başlatıp kendime heal attıcaktım arenada :D tabi wowu bıraktım 2 senedir. zaten devam etseydim de öyle birşey yaptırmazdım. ebeveyn olmak zormuş yaw :^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 GERGE said: Kola icmesin, cips yemesin ama sut disleri dokulmeden bir jelibonun tadini cikarsin be abicim =) biraz aklı başına gelince öyle böyle yiyecekler. ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 knockout said: ayrıca çocuğun sağlığına da dikkat etmeye çalışıyorum bir yandan. misal çocuk şimdiye kadar asitli hiç bir şey içmedi.(2 yaşında pepsi şişesini diken çocuk görmüşlüğüm var) cips yemedi, jelibon yemedi vs vs. bunları huy edindirip bir de güzel bir aktivite bulabilirsem ne mutlu bana ^^ en iyisi bir tane zihin bir tane beden aktivitesi edindirmek lazım. ben de 5-6 yaşıma kadar falan içmedim ve hatta içmeye başlatıktan sonra da 1 yıl falan suyla seyreltilmiş kola içirdi annem :D 3 yaşta neyin kolası zaten canım yapmayın. ne zaman arkadaşından duyup görüp canı çekip sorarsa verirsiniz su katılmış kolayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 iyi yapmışın şekerli hiçbirşeyi alışkanlık haline getirmesin, ilerdede devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 senko said: Yuklenme kiza Ayni boku benimkilerde yapti ben kucukken Piano kursundan cikip yuzmeye ordan tenis e ordan vals kursuna gidiyordum. Simdi ne bi yetenegim ne bi hobim var. abi butun update leri alip, restart sirasinda siyah ekran veren windows 10 gibisin : restoring older version of senko... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 cocuga robotik mobotik bisiler al, ordan yurur gider. programlamasini da yapar. drone kullanmayi ogret, malum gunumuzun ucurtmasi artik. outdoor takilin, kaykay, paten vs. ekcek biccek bi yerler varsa, botanik olaylarina girin. EDDIIIIIIIIIIITTT: abi 3 yasmis bi dakka alkdjflkdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 reyou said: senko said: Yuklenme kiza Ayni boku benimkilerde yapti ben kucukken Piano kursundan cikip yuzmeye ordan tenis e ordan vals kursuna gidiyordum. Simdi ne bi yetenegim ne bi hobim var. abi butun update leri alip, restart sirasinda siyah ekran veren windows 10 gibisin : restoring older version of senko... Sülalenin basarisizlik abidesi olarak gururla duruyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 zihin, beden ve ruh sagligini gelistirecek aktiviteler bul ve gerisine karisma, yorum yapma. senkonun baska bir ornegini de ben yasadim. konservatuara bile gittim yillarca. Travma orda basladi. Ama esasen annemin kendi deliligi yuzunden sacma sapan burnunu sokmasiyla eh be yeter dedim biraktim. yillarca dokunmadim pianoya. Sen ufak ufak tanit birseyler o kendi isterse yolunu bulur zaten. O yolunu sectikten sonra, ne "ay bu cocuk pianist olur allah korusun biz onu cerrah yapacaktik" diye ne de "Idil Biret olcak cocugum cal evladim cal " diye basinda bik bik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 knockout said: İbrahim Tatlıses gibi flüt mü alsam. kaç para ulen flüt. obua flütü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Ülkede kadın olmanın zor olduğunu, geleceğinin çok aydınlık olmadığını düşününce temelden boks derslerine başlanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 kizina once ozdenetimi ..ozbakimini..oz temizligini ogret..haklari oldugunu supheli durumlarin ne oldugunu ne yapmasi gerektigini -yabanci biri yanina yaklasirsa avazin ciktigi kadar bagir- mesela..ozsaygisini kazanmasi icin odul sistemini kullan..basamakli is algoritmasini planli olmayi belli islerin belli zamanlari olmasi gerektigini kavrat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 kizina ne olursa olsun 13 yasinda kapagi yurtdisina atmasini ogret. oradan yurur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 parasini bastirip gonderemeyeceksen ona akraba lazim gurbetci..su anki ivme ile de buradan para kazanip disari gondermeye calismak bosuna cabalamak gibi..euro 2 iken yaptigin okul kaydi 5 e cikinca belini buker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 cocuk yapiyosan kendi koleligini de ona gore dizayn edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar