mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 film baya iyiydi ya. son 3 günde 4 tane daha marvel filmi izlemiştim eksik film kalmasın mcu içinde diye iw öncesi, sanırım fazla geldi sadfasdf tek şikayetim sanki thanos'un bunları yapma sebebi biraz basitti. evren çok kalabalık falan diye tüm evrenin yarısını yok etmek ne bilim fazla mı ekstrem ne. o çizgi romanlardaki death'e aşkından dolayı falan yapıyor olsa daha sağlam olurmuş. onun dışında çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 adam mad titan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Of 2. kere gidicem dedim ama yer yok her seans en ön sıraya kadar dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 filmi izlemiş olanlar veya gitmeyi hiç düşünmeyenler için gelsin: https://www.youtube.com/watch?v=05Vod17urG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Gitmeyi hiç düşünmeyenlere kafam girsin. Babalar gibi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 cocuk filmi muhtemelen, birbirlerine yumruk diksin diksin, daha cok joker istiyorum. baska film olmazsa izlerim sinemaya gittigimde ama uzulmeyin, ask filminden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 düşünce izleriz ya bi de marvele para mı vericez. adamlar en büyük frençays haline geldi yakında herhangi bir zamandaki beş filmden ikisi dışdış filmi olacak böyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paran yoksa iban at 20tl atayim izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 gold ne anlar ya sen git stuart little falan izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 NE ANLAR yani bir marvel filmi için fular filmi muamelesi yapılıyor. bunu da gördük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 biz marvel filmlerine gittiğimiz için fular filmlerine gidemiyoruz anlaşmalar gereği, yakında çekemeyecekler zaten biz gidemediğimiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 neckbeard lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 goldbären said: NE ANLAR yani bir marvel filmi için fular filmi muamelesi yapılıyor. bunu da gördük :( fular filmi ne lan sadfsafdafdsafdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Fular filmi güldürdü, yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 sardalya said: cocuk filmi muhtemelen, birbirlerine yumruk diksin diksin, daha cok joker istiyorum. baska film olmazsa izlerim sinemaya gittigimde ama uzulmeyin, ask filminden iyidir film tarihinin en korkutucu kötü adamlarından biri var (Joker değil bak, Darth Vader'la kapışıyor) ama "ay ben çocuk filmi izlemem, süper kahraman filmi izlemem" diyerek şekil yapmaya çalışıyorsak o moda çoktan bitti... https://i.imgur.com/ckMwe6E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 öyle yapmaya çalışmıyoruz. filmler genelde LIGHT oluyor diye yapıyoruz be abi. ortalama seviye logan ciddiyetinde değil ragnarok pespayeliğinde çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 marvel villain seçince çoğu o kadar korkunç yada dark olmuyor. mistreated and misunderstood average adamlar 90%i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 izleyip karar veririm ha transformers kadar kotuyse IBAN atarim parami toplarsiniz ama, en son onu izlemistim artik kacincisi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 goldbären said: öyle yapmaya çalışmıyoruz. filmler genelde LIGHT oluyor diye yapıyoruz be abi. ortalama seviye logan ciddiyetinde değil ragnarok pespayeliğinde çünkü... ragnarok ne kadar çöp bir filmmiş ama cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 abi ölüsünü koysak bir milyar gişesi var dünya çapında diyorlar. fanlar da gözü kapalı gidiyor belki önemli bir 30 sn vardır, credits sonrası birinin gözükmesi çok önemlidir falan diye. sonra kalite tabi ki düşüyor. bence en kaliteli marvel filmi spiderman 3'tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Ragnarok good for what it is tanımına uyan bi film, Infinity War o konuda çıtayı baya bi yukarıya taşıyor. Hatta bence o kadar iyi ki sırf aşırı pazarlanmış ve ultra popi olduğu için normalde vereceğim -1 puanı bile vermem direk 8i yabıştırır en iyi filmler listesine tepeden olmasa da şöyle sağlam bi yerden yerleştiririm. Bide transformers falan biç piliz. Sinema da hayatın geri kalanı gibi fular filmleri vs. transformers gibi siyah ve beyaz bi eksende ayrılmıyor, arada tonla renk var. Infinity War bu bağlamda en en iyi aksyon filmlerinden biri olmuş hll gz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 haklılar i.W. "süper kahraman" filmleri içinde en tepelerde olacak bir film, görsel ve aksiyon kısmı için keza öyle biraz mantıklı olun şu filmlerde mantık aramayın, mad max den sonra yine bir filmde koltuğa yapışıp film seyrettim ki bence bu sinemanın olaylarından biri, yani 70 leri geçeli çok oldu, önemli sahneleri görsele aktarılan romanların da dışına çıkılıyor artık. ayrıca, sinemada erkek arkadaş ile gelenlerin dışında grup olarak gelen çok kız vardır o ilgimi çekti açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 josh brolin'in hakkını vermek lazım, muazzam bir iş çıkarmış, agır spo -evrenin yarısını öldürme motivasyonu biraz zayıf gibi, fakat mistress death'e aşkından fln olayını koymak istememelerini de anlıyorum gereksiz romance olurmuş biraz. Titan'ın geçmişini falan dahil etmeleri iyi olmuş motivasyonunu reinforce etme açısından -bir de manuel olarak yarısını kestiği gezegenler vs var, el çırpınca onların tekrar yarısı gitmedi mi, yazık günaj koca gezegende 3 kişi bıraktın reyis -soul gem ile red skull'un alakasını anlayamadım. -thor'u çizgi romanlardaki gücüne daha yakın görmek çok iyiydi, fakat 6 gemli gauntletin stormbreaker'ı durduramaması wtf? -strange'in time gem'i verişi biraz garip idi sanırım açıklanır ilerde, 14 milyon küsür olasılıga baktı sanırım thanosun 6 gemi ele geçirmedigi olasılık yok; sonrası ve o güç ile ne yaptıgı onemli, dolayısı ile bosuna iron man'in ölmesini istemedi. Gene çizgi romanlardaki gibi nebulaya gorev dusecek sanırım bi şekilde ve geri sarılacak herşey, fakat anlamadıgım olayların geri sarılmasına kadar mesela yeni spider man filmi olmayacak mı? black panther filmi olmayacak mı? neyse herhalde düşünmüşlerdir hepsini. overall, 9/10 scaleden dolayı rahat alır, çok çok iyiydi. fakat asıl key olay thanosu boş manasız ve sıradan bir "kötü adam" olarak değil, biraz karakter, geçmiş ve derinlik katarak vermeleriydi. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 cuce dev noldu acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Abi film olmuş. Baya baya kotarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar