sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 en nihayetinde o da memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 guzel kiz kacinci dakikada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 mevcut degil videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 1:44'te var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Cikin gidin lan burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 memiretto dekolteli bir şey giyip kamerayı yukarı koymamış ki. Anlatılanları anlıyorum ben. Anlamak için gelmedim ki kanala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 kafalar baya karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 senko said: GERGE said: senko said: Peki asgardta yasayanlar odinden de ote bir yaratici guc olduguna inaniyorlar mi? Thor loki vs supernatural insanlarin gozunde, tanri olarak tapinabilmeleri cok muhtemel aslinda. Evet. Odin zaten babasindan miras aldi allfatherligi. Thor'a miras birakiyor o da. Living Tribunal, Eternity filan, farkindalar. Su anki Marvel evrenin yaraticisi ama Reed Richards. Pek bilen yok bunu, Thanos biliyor, Doom biliyor filan. Secret Wars serisini okuyun: https://en.wikiyy.com/wiki/Secret_Wars_(2015_comic_book) az bucuk okuduydum sanki ama reed sadece earth-616'yı yaratmıyor muydu veya şu an bu geçenlerin hepsi aslında earth-616'da mı oluyor şu an? Yok, tüm multiverse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Fantastic Four sıkıcı hikayeler olduğundan önce Reed'in çocuğunu, sonra Dr. Doom ve Reed'i omnipotent op karakter haline çevirmeye karar vermişler demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 şunu linklerken neyi amaçladın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Lopeth said: şunu linklerken neyi amaçladın acaba? Trailer, Movie Clip veya TV spot linklemek yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 spo spo "Avengers Infinity War Shuri Saves Vision Scene" isimli bir videoyu spoilersız linklemek yasak mı bilmem. küfürlük olduğu kesin. banlıyken güncel başlıklara bakabilmemiz mümkün olsaydı güzelce bir sayardım, neşelenirdik şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Ekledigi video da 90 view'lu, 0 like, 0 dislike. Kendi mi yukledi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Hayir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Lopeth said: banlıyken güncel başlıklara bakabilmemiz mümkün olsaydı güzelce bir sayardım, neşelenirdik şurda Icini dokmek istiyorsan özelden dokebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Yahu o degilde yil olmus 2018, efektler akiyor biz hala bir Gambit filmi goremedik. Yaslandim hala en sevdigim karakteri sinemada izleyemedim. Wolverine deki uyduruktu o sayilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Keanu reeves yaslanmadigi icin acele etmiyorlar gambit filmini, teknoloji az daha gelissin oyle cekicekler 20-30 yila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 gambitte ne teknolojisi ya bishop / cable olsa eyw chérie mon ami diyecek tier2 random biri oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Bi ara yok muydu Gambit filmi planları? Çançin Tamtum oynayacak falan haberleri vardı? Tabii Wolverine'in ilk filmdeki tırt Gambit yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 gambit ne ya gambiti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 storyline düzgün gitseydi aslinda gambit baya önemli x-men için mastermold / days of future paste dahil etmedikleri için öyle saçma sapan kaldı ortada. doğru düzgün bi kitty pryde solosu gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 x-men gelecek mcu'ya, büyük ihtimal gambit olur. yalnız değiliz bu konuda, hakkıyla birini sokarlar oraya ya. wolverine acaba son kez hugh jackman olarak mı gelecek. sokarlarsa bir kere bi 10 yılı daha var çünkü sdafds onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 volverin çok para ister ya. robert downey de emikliyor zaten paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Hugh bile sikilmistir muhtemelen volwerine oynamayi, sokarim parasina diyip birakmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar