Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
senko said:

GERGE said:

senko said:

Peki asgardta yasayanlar odinden de ote bir yaratici guc olduguna inaniyorlar mi?

Thor loki vs supernatural insanlarin gozunde, tanri olarak tapinabilmeleri cok muhtemel aslinda.

Evet. Odin zaten babasindan miras aldi allfatherligi. Thor'a miras birakiyor o da. Living Tribunal, Eternity filan, farkindalar. Su anki Marvel evrenin yaraticisi ama Reed Richards. Pek bilen yok bunu, Thanos biliyor, Doom biliyor filan.

Secret Wars serisini okuyun: https://en.wikiyy.com/wiki/Secret_Wars_(2015_comic_book)

az bucuk okuduydum sanki
ama reed sadece earth-616'yı yaratmıyor muydu
veya şu an bu geçenlerin hepsi aslında earth-616'da mı oluyor şu an?

Yok, tüm multiverse.
Mesaj tarihi:
Fantastic Four sıkıcı hikayeler olduğundan önce Reed'in çocuğunu, sonra Dr. Doom ve Reed'i omnipotent op karakter haline çevirmeye karar vermişler demek.
Mesaj tarihi:

spo spo

"Avengers Infinity War Shuri Saves Vision Scene"

isimli bir videoyu spoilersız linklemek yasak mı bilmem. küfürlük olduğu kesin.

banlıyken güncel başlıklara bakabilmemiz mümkün olsaydı güzelce bir sayardım, neşelenirdik şurda
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

banlıyken güncel başlıklara bakabilmemiz mümkün olsaydı güzelce bir sayardım, neşelenirdik şurda

Icini dokmek istiyorsan özelden dokebilirsin :)
Mesaj tarihi:
Yahu o degilde yil olmus 2018, efektler akiyor biz hala bir Gambit filmi goremedik. Yaslandim hala en sevdigim karakteri sinemada izleyemedim. Wolverine deki uyduruktu o sayilmaz
Mesaj tarihi:
storyline düzgün gitseydi aslinda gambit baya önemli x-men için
mastermold / days of future paste dahil etmedikleri için öyle saçma sapan kaldı ortada.

doğru düzgün bi kitty pryde solosu gelse keşke.
Mesaj tarihi:
x-men gelecek mcu'ya, büyük ihtimal gambit olur. yalnız değiliz bu konuda, hakkıyla birini sokarlar oraya ya.

wolverine acaba son kez hugh jackman olarak mı gelecek. sokarlarsa bir kere bi 10 yılı daha var çünkü sdafds onu
  • Yeni Oluştur...