Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 14. Hafta | Beşiktaş- Galatasaray | 02.12.2017 Cumartesi - 19:30

madcow

Öne çıkan mesajlar

ben hiç bi zaman maç oynanırken mesaj atan bi adam değilim zaten. yarıda bi mesaj atıp gittim. 2.yarıda da bjk'i izledik ne yazayım, maç hk yazılacak bişi yok. bölümden kaçtığım da yok, gs başlığına yazdım zaten aradaki goygoyda mesajım kaynamasın diye. apple tribünden patiye mesaj döşüyor, kendi keyifine bakmak yerine patidekileri kızdırma derdinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

applev0dka said:

Ben kimseye neden mesaj atmayi bıraktınız diye hesap sormuyorum ki.. ister yazin ister yazmayın bana ne..

Sadece gollerden sonra mesaj atmayi bırakanlar var dedim diye "hayal görüyorsun yalan söylüyorsun " imasinda bulunanlarin suratına vurmak icin kucuk bir arastirma yaptim..

Konuyla ilgili de ozur bekliyorum basta sabo ve rew'den

Bi önceki mesajına hadi cevap vermeyeyim büyümesin demiştim de madem öyle bir beklentin var cevaplayayım. İlla uğraştıracaksın beni.

Bahsettiğin isimlerden GreatWall mesaj atmayı sürdürmüş, ilk gol ve ikinci gol sonrası da mesajları var. patateslibörek'in zaten topicte maç saatinde topicte sadece bir tane mesajı var o da bi pozisyon değerlendirmesi, haliyle skordan önce de mesaj atmıyormuş. Yine Xenus maç zamanı toplam 2 tane mesaj atmış zaten, biri Belhanda'ya sayıyor, diğeri de Gomis-Tolgay çarşıpması hakkında. Maçtan önce de sabaha ve önceki gün 1-2 kere kadro değerlendirmesi yapmış. Yani maç zamanı o da aktif yazmamış.

Dediğim gibi elinizde bir tek valequenta varken hayalgücüyle vanish falan demişsiniz, özür dilemesi gereken taraf biz değiliz :)

tamam özür dilerim.
gs kazansa 4 kişi mesaj atacaktı çünkü foruma. hiç bir gsli girmeyecekti. vanish değil bunun adı

sen
sabo
sotto
sardalya

geri kalanalar zaten galibiyet mağlubiyet fark etmez yazmayacaktı vanish diye bir şey yokmuş lul sdsafsafa
Sosyal ağlarda paylaş

abi fark ettim sen yazmadan önce, lan dedim madcow'u unuttuk adsafas

büyük hıyarlık ettim abi çok özür dilerim bunun için..

"vanish sadece maçta vardı sonra kaçtı" şeklinde belirtmedim, zaten yukarda yazdığım adamlar öyle ya da böyle maçta burdalarmış ama sonra tek msjları yok.

bir de asıl invis takılanlar var, yanlışlıkla galibiyet falan alsa gs 41231 post atacak 1452151 kişi vardı. şimdi 5 kişi (with madcow) bu vanish/invis değildir de nedir.

en iddialı gsli lakaren neredir ? gsliler nereye varmak istemektedir ?

Sosyal ağlarda paylaş

dünkü maçı 4-5 scout ekibi takip etmiş diyorlar bayağı iyi oldu, keşke orkan da girseydi quaresma yerine
cenk tam bir a-class takım 433 (kanat) forvetine dönüştü ya kalan şl maçlarında da bu çizgisini sürdürürse zaten sene sonu kimse tutamaz onu takımda, tek maç içinde 9-10-11 oynadı resmen dönüşümlü
tabi şu el kol hakemle diyalog muhabbetini özellikle cl maçlarında bırakması lazım gavur hiç sevmez böyle şeyleri
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

tamam özür dilerim.
gs kazansa 4 kişi mesaj atacaktı çünkü foruma. hiç bir gsli girmeyecekti. vanish değil bunun adı

sen
sabo
sotto
sardalya

geri kalanalar zaten galibiyet mağlubiyet fark etmez yazmayacaktı vanish diye bir şey yokmuş lul sdsafsafa

kazansaydi bu kadar kisi mesaj atacakti diye vanish mi olur

Ben de maci izlemesem bile kazandigimizda girip bir yorum falan yaziyorum veya gs fener sacma sekilde kaybettiginde sirf zaalamaya bir ugruyorum ornegin. Bunlari yapmaktan ziyade, mac oncesi ve boyunca bik bik konusup (bkz valeq) macin kotu sonuclanmasindan sonra ortaliktan kaybolanlara (bkz valeq) vanish cekti denmeli bence. Oteki biraz cilkini cikarmak oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

edit: ahaha. arka sayfada elmalı yine gecenin bir körü döşek post çekmiş de ne yazayım abi. topicte zaten yazdım tudor varken umudum yok bi şekilde yeniliriz diye. ne yapayım abi yani. maç sırasında valeq gibi coşsak eyvallah diyecem de fazla gereksiz gaza geliyorsun azıcık sakin.

Ben şeye veriyorum ama. 80 sonu doğan BJK'lı nesil hayatlarında ilk kez 2-3 yıl süren bir dominasyon görüyor gözleriyle. Doğal olarak reaksiyonlar aşırı. Adam heyecandan bir postta o sen olsan bari yazıyor paragraf yapıp tuttuğu çeteleyi açıyor falan.

Böyle periyotları 10-15 seneye yayınca geçer o heyecan çok şey etmeyin adam sevincini coşturmakta sonuna kadar haklı sdf.

http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/10/cartman-licking-tears-gif-9.gif
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

applev0dka said:

tamam özür dilerim.

sen
sabo
sotto
sardalya

kazansaydi bu kadar kisi mesaj atacakti diye vanish mi olur

Ben de maci izlemesem bile kazandigimizda girip bir yorum falan yaziyorum veya gs fener sacma sekilde kaybettiginde sirf zaalamaya bir ugruyorum ornegin. Bunlari yapmaktan ziyade, mac oncesi ve boyunca bik bik konusup (bkz valeq) macin kotu sonuclanmasindan sonra ortaliktan kaybolanlara (bkz valeq) vanish cekti denmeli bence. Oteki biraz cilkini cikarmak oluyor.

işte aynen öteki apple kafası oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

pattisliborek said:

Ben şeye veriyorum ama. 80 sonu doğan BJK'lı nesil hayatlarında ilk kez 2-3 yıl süren bir dominasyon görüyor gözleriyle. Doğal olarak reaksiyonlar aşırı. Adam heyecandan bir postta o sen olsan bari yazıyor paragraf yapıp tuttuğu çeteleyi açıyor falan.

Böyle periyotları 10-15 seneye yayınca geçer o heyecan çok şey etmeyin adam sevincini coşturmakta sonuna kadar haklı sdf.

Şu konuda haklısın gerçekten. Biz tam Metin-Ali-Feyyaz döneminde doğduğumuz için ondan sonraki dönemlerde sıkıntı yaşadık hep. Hatta bu başarıyı 100. yıl da yaşamamız lazımdı ancak malum sıkıntılardan sonra devamı gelemedi. Serdar Bilgili gittikten sonra tüpçü geldi ve 10-15 sene süren sıkıntılı dönem başladı işte yeni yeni güzel günler görüyoruz.

Tabi bu durumda diğer takım tarafları tarafından hoş karşılanmıyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

pek abartılı bişey olmadı ya bence. sonuçta derbi maçı oynandı ve acayip bi futbolla bjk domine etti maçı. şurda olaylar tam tersi olsaydı gs taraftarı ortalığı yıkardı.

ana konular da fikstür avantajı, bjk'nin şlde kolay kura çekmesi-balına çıkması, 2 senedir hakemlerle ligde itelenmesi ve gs-fb'nin kötü olduğu için şampiyon olması, gsyle yarışmanın başakşehire benzememesi falan olurdu muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...