Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Referans Filminiz

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

demin whatsapp grubunda işten bi arkadaşla konuşurken film tavsiyesi istedi. bir şey çıkmayınca da "rocky mi izlesem. benim referans filmimdir rocky. mesela güzel bi film izledim diyo biri. rocky'den de mi iyi mk diye soruyordum" gibi bir itirafta bulundu.

bunun üzerine 5-10 saniye düşündüm ve referans filmimin dark knight reis olduğuna karar verdim. (dark knight kadar izlersem heat de olabilir.)

tabi ki hayatımda izlediğim EN EN ENN film değil, jazz barda entel arkadaşlarım sıkıştırsa kubrick butonuna basar geçerim.

velhasıl, referans filminiz var mı? varsa ne?

not: bu bahsettiğim arkadaşımı çok severim. NE BİÇİM İNSANMIŞ ROCKY NEY HUEHUEHUE demeyin bozuşuruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

kıyas gibi değil aslında tam ya. hani hem "rocky'den de mi iyi amk" denmesi; hem de bir şey bulamayınca "rocky mi gömsem" denmesi, "100. tur için bile safe bet" olması bakımından...

gerçi doğru ya tür etkiler baya. hani benim için tek seçenek, ahmet için 3 seçenek olmasından ziyade "abi savaş filmi sevmiyom ben ne raynı şimdi bırak." diyen adama anlatamazsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

altı izlenmez üstü izlenir gibi mi

yok, daha ziyade "nası güzel, BUNDAN DA MI GÜZEL" diye tokatlık biraz. "üstü yok (var da yok), altını izleyeceğime riske girmeyip yine rocky izlerim diğer film çok iddialı değilse. çünkü ROCKY" gibi.

"ulan o dediğinin adı referans olmuyor yalnız"a takılmayın :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...