Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 demin whatsapp grubunda işten bi arkadaşla konuşurken film tavsiyesi istedi. bir şey çıkmayınca da "rocky mi izlesem. benim referans filmimdir rocky. mesela güzel bi film izledim diyo biri. rocky'den de mi iyi mk diye soruyordum" gibi bir itirafta bulundu. bunun üzerine 5-10 saniye düşündüm ve referans filmimin dark knight reis olduğuna karar verdim. (dark knight kadar izlersem heat de olabilir.) tabi ki hayatımda izlediğim EN EN ENN film değil, jazz barda entel arkadaşlarım sıkıştırsa kubrick butonuna basar geçerim. velhasıl, referans filminiz var mı? varsa ne? not: bu bahsettiğim arkadaşımı çok severim. NE BİÇİM İNSANMIŞ ROCKY NEY HUEHUEHUE demeyin bozuşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 benim referans filmim şekerpare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 tür tür ayırmak daha mantıklı gibi abi, ne beklediğinle alakalı yani aslında. interstellar ile saving private ryan'ı kıyaslamak garip olabilir. savaş filmiyse kriter saving private ryan ya da bilim kurguysa interstellar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 kıyas gibi değil aslında tam ya. hani hem "rocky'den de mi iyi amk" denmesi; hem de bir şey bulamayınca "rocky mi gömsem" denmesi, "100. tur için bile safe bet" olması bakımından... gerçi doğru ya tür etkiler baya. hani benim için tek seçenek, ahmet için 3 seçenek olmasından ziyade "abi savaş filmi sevmiyom ben ne raynı şimdi bırak." diyen adama anlatamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 interstellar dendi ben başlıyorum. space odyssey net döver. 100. tur için bile safe bet: terminator 2, the matrix, bttf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Recep ivedik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 referans film derken, denizde boy wermek gibi mi ? altı izlenmez üstü izlenir gibi mi o zaman roky 5 - 7 arası yapuyor skalada artık zewkine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 dark city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Auril said: altı izlenmez üstü izlenir gibi mi yok, daha ziyade "nası güzel, BUNDAN DA MI GÜZEL" diye tokatlık biraz. "üstü yok (var da yok), altını izleyeceğime riske girmeyip yine rocky izlerim diğer film çok iddialı değilse. çünkü ROCKY" gibi. "ulan o dediğinin adı referans olmuyor yalnız"a takılmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 undisputed 2-3 fight scenes xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Spirited Away Interstellar Brazil V for Vendetta (cocukken daha guzeldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 çocukluğumdan beri snatch'e böyle bakarım ama rezil olmamak için söylemiyorum film dünyasına iyice girdiğimden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 sen dialogu bitirmemissin ki. arkadasina rockyye 10 uzerinden kac veriyon diye sorup, 6 mi verdi, imdb den mutlak degerini alip, ona gore puanin ustundeki filmleri solicektin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Jaegerjaquez said: undisputed 2-3 fight scenes xD Yuri boyka Odamda posteri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 onedio'ya en iyi film listesi haberi mi yazmaya çalışıyoruz nedir başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 boyka boyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 paradoksalkedi said: onedio'ya en iyi film listesi haberi mi yazmaya çalışıyoruz nedir başlık EN İYİ 7 DÖVÜŞ SAHNESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Fight clubin sonu yeaa dndimi? Pulp fiction ovuldumu? Bravo nolanlar cekildimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 tarih savaş thriller komedi fantasy https://www.youtube.com/watch?v=ZDoLID8feBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 LOTR Return of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 NE BİÇİM İNSANMIŞ ROCKY NEY HUEHUEHUE dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 The Crow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 referans dediğin interstellar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 tabii ki terminator 2, yapamayacaklar ötesini bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 terminator 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar