Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepsiburada / Black Friday / 24.11.2017

paspatur

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

msi gt62vr 7re dominator 7.494TL

ne diyorsunuz arkadaşlar fiyatı iyi gibi geldi bana..

güzel de ekranı 60 hz, 1070 var içerisinde çok gereksiz. eğer harici ekran takıp oynarım diyorsan ayrı o zaman niye laptop ama? 120hz standrat olmaya başladı laptoplarda da, o yüzden 60 hz ve 1070li bi laptopa para vermek bence baya saçma.

klavey bolgesi hafif ısınsa problem olmaz dersen yüzde yüz şunu al o parayı gözden çıkaaracaksan:

http://www.hepsiburada.com/msi-ge73vr-7rf-raider-035xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1070-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000007PPZ2
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kulaklık alacaktım, bi tane ürün hakkaten girmiş %25 indirime. 2 ay önceki TL fiyatı neyse onun üstünden basmışalr indirimi helal.

Amazon.de ile karşılaştırdım, Amazon'da fiyat aynı kalmış euro olarak. Ama euro son dönemde coşmasına %10 artmasına rağmen Amazon fiyatı hala daha ucuz geliyor (eskiden arada uçurum vardı, şimdi daha yakınlar).

Kargo margo derdi de yok zırt pırt Almanya'ya gidiyorum. Kararsız kaldım.

Şunu düzeltiyorum, adamlar son baktığımdan bu yana iki dakkada 50 lira arttırmışlar fiyatı, geç uyandılar taktiğe heralde. Demin mesajı yazdığımdan bu yana fiyat da indirim de çatır çatır değişmiş.

Başta normal fiyatı üstünden indirim varken şimdi normal fiyatı yukarı çekip basmışlar indirimi, haliyle ciddi fark etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

masaüstünden önce samsung notebook vardı 17.3 baya kütle gibiydi kucakta olmuyordu o yüzden istemiyordum. biraz daha bakayım ben en iyisi.

ge serisi hafif kucakta takılınır ama oyun oynanmaz tabii bacaklar yanar, herhangi bi laptop ile de oynanmaz zaten. gt daha ağır kalın kasalar. ge72 var arkadaşımda çok rahat geziyor elinde baya hafif alet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...