mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 nerde steam link 6 euro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 sardalya said: Steam Link aldim 6 euroya ne PC'm var ne xbox'im ne televizyonum. Cok ucuz gorunce dayanamadim birine hediye ederim artik. Harbi nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 https://www.mydealz.de/deals/steam-link-fur-599eur-gamestop-1075814 https://www.gamestop.de/Platform/Games/32447 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Kargo kac para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 bedava lan, ihtiyacım yok ama alasım geldi asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 tr ye yolluyo mu bu siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yok abi ben mi bulamadım bilmem ama checkout a kadar kör topal geldim almanya dışında ülke seçemedim adreste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 bana da çok lazım bundan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 gamestop en son yolluyordu, en son dediğim bi 4-5 sene önce ps3 oyunu falan almıştım birkaç tane asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yollamıyor şuan benim gördüğüm, almanyadan biri bizim için alsın da kargoyla yollasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 hepsiburda'da baya ürüne zam gelmiş bu arada son günlerde black friday öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 µh said: yollamıyor şuan benim gördüğüm, almanyadan biri bizim için alsın da kargoyla yollasın ya şu olursa ses edin plx, 2 tane falan almayı planlıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Vatanbilgisayar da bu hepsiburada ve teknosa indirimlerine karsi epic bir indirim yaparmi acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 2+1 varmı güzel bildiğiniz 50-60 euro civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 µh said: hepsiburda'da baya ürüne zam gelmiş bu arada son günlerde black friday öncesi başka ne bekliyorsun abi. türk işi çakallıkla kara cuma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 indirim başlamış %2 - %5 indirimler falan var. türk yapımı black friday böyle oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Khiran said: indirim başlamış %2 - %5 indirimler falan var. türk yapımı black friday böyle oluyormuş bu arada amazon da buna benzer bişi yapıyo. atıyorum 10bin tane item %40 falan görüyor mesela. geri kalan 1 milyon item max %10 falan yemiş. ha kesin hepsiburada daha beterdir, oturup kıyas yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Kulaklık alacaktım, bi tane ürün hakkaten girmiş %25 indirime. 2 ay önceki TL fiyatı neyse onun üstünden basmışalr indirimi helal. Amazon.de ile karşılaştırdım, Amazon'da fiyat aynı kalmış euro olarak. Ama euro son dönemde coşmasına %10 artmasına rağmen Amazon fiyatı hala daha ucuz geliyor (eskiden arada uçurum vardı, şimdi daha yakınlar). Kargo margo derdi de yok zırt pırt Almanya'ya gidiyorum. Kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bi 10 tane steam link alıp gelir misin almanyaya gidiyorsan, 6 euroya düşmüş hepimiz almak istiyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 50 tane alsa yetmez buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 olm 6 euro nerede, neden ben gormuyorum link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 µh said: bi 10 tane steam link alıp gelir misin almanyaya gidiyorsan, 6 euroya düşmüş hepimiz almak istiyoruz sdf Valla haftaya pazartesi gidiyorum mesela, ama 3 hafta oradayım en az. Nerede düşmüş ki? Amazon 42 avro diyör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 harbi steamlinke bir link atsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Steam linki salla ya vodka tekila falan getir abi sen sdfsf Ne oyle nerd gibi steam mteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar