2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Mercedes E 180 vs Audi A6 quattro
Mercedes e den başlar, e ise ikiyüzküsrden...
Valla arkadan itiş gerçekten karda rezil ediyor adamı. Hani Şahin, Doğan hariç arkadan itişin genelde premium markalarda olduğunu düşünürsek bir noktada paranla rezil oluyorsun.
sdfds ne alaka yahu, araba seçerken tek kriterin karda nasıl gittiğiyse bilemem tabii.
Yok değil. Hatta arkadan itişin normal sürüşteki keyfi kesinlikle çok daha iyi. Ama karda sürüşle ilgili yorumlar var diye yazdım. Yoksa 10-15 gün kar olacak diye kalan günlerden fedakarlık etmenin alemi yok.
makam arabası şeklindeki arabaları alıp bireysel kullanım yapmayın arkadaş. çoluklu çocuklu aile babası değilsen, 5ten E'den a6'dan uzak dur.
Bekar adamsın, illa 4 kapı istiyorsan git al bi 4 kapı coupe (grand coupe vs.) veya 2 kapı coupe bak keyfine. Biraz daha sportif olsun en azından. Ha zaten e serisi coupe alıcaktım ben diyorsan, o zaman o fiyata 718lere bakmak daha mantıklı.
Karda araç kullanımına gelince, arkadan itişli araç karda kullanılmaz. Fakat genel olarak kar ve buzlanma olduğu zaman araç kullanmak pek mantıklı değil zaten.
Bekar adamsın, illa 4 kapı istiyorsan git al bi 4 kapı coupe (grand coupe vs.) veya 2 kapı coupe bak keyfine. Biraz daha sportif olsun en azından. Ha zaten e serisi coupe alıcaktım ben diyorsan, o zaman o fiyata 718lere bakmak daha mantıklı.
Karda araç kullanımına gelince, arkadan itişli araç karda kullanılmaz. Fakat genel olarak kar ve buzlanma olduğu zaman araç kullanmak pek mantıklı değil zaten.
Audi A6 ile Mercedes E180 i kıyaslamayın lütfen.
Hele a6 quattro ise.
Teşekkürler.
Hayırlı forumlar.
Hele a6 quattro ise.
Teşekkürler.
Hayırlı forumlar.
1 karış çamura saplanıp çıkamayan benim Mercedes'i arkadaş gelip A6'sı ile çekip çıkarmıştı. Karda ise düz yolsa belki gider ama sokak aralarında sürekli 90 derecelik manevra yapacağın yerlerde arkadan çekişle gidemezsin.
Çıkaran A6 da aynı şekilde çamura girmiş miydi?
TheGreatWall haklı, çok saçma bir kıyas olur
Öne çıkan mesajlar