barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Ben de 55” LG OLED B7 aldım bugun. Fiyat fena değildi. Bir de soundbar hediyesi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Ben de hem full-featured hem de F/P canavari diye bildigim icin B7 almayi dusunuyodum da 8000 TL olmus. Arkadasim 5000 kusure almisti sene ilkbaharda falan, cildirdim bu fiyati gorunce. Noldu yani simdi, bu civarda mi eli ayagi duzgun TV fiyatlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 barbu said: Ben de 55” LG OLED B7 aldım bugun. Fiyat fena değildi. Bir de soundbar hediyesi varmış. gule gule kullan OLED aldigin icin asiri mutlu olucaksin ama baska tv'ye bakamazsin artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu hortlattim ama bana da tavsiye lazim arkadaslar. TV kullanacak kisi babam. Kendisi emekli, dolayisiyla bolca TV izliyor. Netflixe filan girebilsin, adam akilli seyler izleyebilsin diye Internete de baglanabilecegi bir TV alacagiz. Ayirdigimiz butce 3K, bu civarda marka/model veya f/p onerilere ihtiyacim var. Sadece su markayi tercih et veya etme de olabilir. Bu alanda bilgim 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Herhangi bir 1080p akıllı tv işini görür. Benim 2013 yazında aldığım Samsung'un bile netflix app.ı var. Mümkünse bir mağazaya gidip televizyonun UI'ını deneyin, en hızlı olanını alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 1080P toshiba var bende, son 6-7 aydir hypelaniyorum 4k, egri ekran fln diye ama, topu topu izledigim de zaman buldukca hdfilmcehennemi, ve youtube takip ettigim kanallar, arada cuneyt fln asfdkj degmez dimi simdi buna, yani ne biliim emekliligi bekleyip, cidden zaman ayirdigimiz zaman, blueray fln alcagimiz zaman mi alalim. yoksa netflix falan hep 4k ultra super, extra uber HD fln, biz mi kaciriyoz? not: netflix yok bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 4K, HDR falan izledikten sonra, 1080p bile rahatsız ediyor. O yüzden hiç bulaşmamak en iyisi. Gördüğün en iyi görüntü 1080 ise öyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 aynen, benim tvde görüntü iyi geliyordu bana ta ki feritin evde netflixte 4k izleyene kadar. onlara gidip tvyi görünce kendi tvim inanılmaz dandik geliyor sonra alışıyor gözüm sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 One Year Update - OLED Burn-in Test https://www.youtube.com/watch?v=nOcLasaRCzY Yuhh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Selam TV tavsiyesi için geldim. Burada operatörün offer'I var https://www.lg.com/uk/tvs/lg-43UK6200PLA bu arkadaşı veriyolar ayda 9.03 € ayroya, 36 ay kontrat. LG önerileri gelmiş genel olarak ama Samsung'dan şaşma da denmiş. 43 inch de yeter bana zaten salonum o kadar geniş değil. Yorumlardan bir tanesinde memory bitiyor falan filan yazmış elemanın biri. Bilemedim kırk yılın başında olan sorunlardan biri mi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 On 09.01.2019 at 08:34, Liebe dedi ki: aynen, benim tvde görüntü iyi geliyordu bana ta ki feritin evde netflixte 4k izleyene kadar. onlara gidip tvyi görünce kendi tvim inanılmaz dandik geliyor sonra alışıyor gözüm sdsfds Damat ferit bizi hiç çağırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Killer dedi ki: Selam TV tavsiyesi için geldim. Burada operatörün offer'I var https://www.lg.com/uk/tvs/lg-43UK6200PLA bu arkadaşı veriyolar ayda 9.03 € ayroya, 36 ay kontrat. LG önerileri gelmiş genel olarak ama Samsung'dan şaşma da denmiş. 43 inch de yeter bana zaten salonum o kadar geniş değil. Yorumlardan bir tanesinde memory bitiyor falan filan yazmış elemanın biri. Bilemedim kırk yılın başında olan sorunlardan biri mi yine. selam, ne ogrenmek istiyorsun, tv'nin sifiri zaten 317 euro. 10 euro fark icin 36 taksitle bir sey alma. fps/spor/aksiyon spor oyunu ps4'de fln koydugun tv'de hayvan gibi ghosting olur. surdan bak reviewlara: https://www.rtings.com/tv https://www.rtings.com/tv/reviews/best/tvs-on-the-market direk karsidan kullanilacaksa ve oyun fln oynanicaksa, bu samsung serisini tavsiye ederim: https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu8000 daha ucuz bir sey onermiyorum motion blur ve ghosting minimal bu modelde. LG'de du minimum bu: https://www.amazon.de/LG-49SK8000PLB-Fernseher-Triple-Cinema/dp/B07B4M2SPM Nisan 13, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Çok sağol tavsiyeler için. Oyun bilmiyorum ileride xbox almam lazım, bizim oyunu oynamam için. Netflix dönsün youtube takılsın falandı ilk amacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 korsan dosyaları arka arkaya dayamış dayılar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Arkadaşa katılıyorum daha önce 4k izlemediysen. Hiç bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Merhabalar, ben de 50" bir televizyon bakıyorum da, hangi marka daha iyidir? Fiyat/performans ürünü arıyorum diyebiliriz. Samsung'lar bir tık pahalı gözüküyor, acaba o farkı gözden çıkarmaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Philips'in 4000 altına 50 Android TV'si var, görüntü ve ses kalitesi iyi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) philips onermeyin philips branding'i sadece OEM olarak baskasina urettiriyorlar, daha onceden de yazdim. 2011'de TV haklarini sattilar, royalty aliyorlar sadece. ghosting / baya delay var. review bile etmiyorlar, cogu pazarda yok... yine yazarim... Ocak 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) 1 saat önce, Coldwind dedi ki: Merhabalar, ben de 50" bir televizyon bakıyorum da, hangi marka daha iyidir? Fiyat/performans ürünü arıyorum diyebiliriz. Samsung'lar bir tık pahalı gözüküyor, acaba o farkı gözden çıkarmaya değer mi? turkiye'deysen LG veya samsung (sony bir tik daha pahali) ~4k ve alti: lg-50um7600plb-4k-ultra-hd-50" samsung-ue-50ru7440-4k-ultra-hd-50" 5k alti: samsung-ue-55ru7440-4k-ultra-hd-55" lg-55sm8000pla-nanocell-4k-ultra-hd-55" Ocak 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 57 dakika önce, Goering dedi ki: turkiye'deysen LG veya samsung (sony bir tik daha pahali) ~4k ve alti: lg-50um7600plb-4k-ultra-hd-50" samsung-ue-50ru7440-4k-ultra-hd-50" 5k alti: samsung-ue-55ru7440-4k-ultra-hd-55" lg-55sm8000pla-nanocell-4k-ultra-hd-55" Philips'in 50PUS7304 modeli f/p açısından fena değil gibi, aslında ilk bunu düşünmüştüm, iyi midir Philips? Samsung'un 50ru7440 shortlistimdeydi. Diğerlerine de bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) philips low-tier / shit-tier arasi sadece 350 Nits parlakligi var, reviewlarda bahsetmiyorlar... surdan bak bilinen sorunlari var: https://www.avforums.com/threads/philips-7304-reviews-experiences.2233157/page-23 lg veya samsung'un herhangi bir modelini tercih etmeni oneririm. Ocak 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 doğala en yakın görüntü philipslerde ambilight da varsa mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 philips one tv diye geçen modeller çok çok iyi, f/p direk. 4-5k'lık tv arıyorsanız öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 (düzenlendi) 42 dakika önce, cabiria dedi ki: philips one tv diye geçen modeller çok çok iyi, f/p direk. 4-5k'lık tv arıyorsanız öneririm ustte yazan bu "the one" tv https://www.trustedreviews.com/news/philips-tvs-2949029 350nit parlaklik sunuyor max, lg ve samsunglar 1000nit'ten basliyor. yani cok cok iyi degil 2019 samsung ve lg'lere gore... ne yazik ki. iyi olan modeli bu philips'in: https://www.akakce.com/4k-televizyon/en-ucuz-philips-55pos9002-4k-ultra-hd-55-uydu-alicili-smart-oled-televizyon-fiyati,106097256.html Ocak 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar