k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 slav olmayan kadın da bakmaz da konu ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 manavdan slavmı alıyonuz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 keşke biraz yakışıklı olsaydık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Özbek tatar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Tatar iyidir de kilo aldirir. Bi de bizimkiler sey der tatar kızının ortasi yoktur ya cok çirkindir ya cok guzeldir. Haklilar da. Benim elderlara kalsa direk tatarla evlendirecekler zaten kan bozulmasin diye, sanki genetik mucizeyiz de kan bozulmayacak bir de sdf Nese, evlenmeyin, ben de evlenmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 evlenmeyip napıcaksınız abi ömür boyu? akıllı mantıklı iş değil evlenmemek.... illa ki bir yerlerde düzgün kadınlar vardır. olmadı annenize söyleyin size kız baksın. onların bulduğu kızlar iyi olur. anneler iyi seçer. ama asla evlenmeden olmaz. özellikle bir erkek için. zor abi... ben de istemiyorum evlenmek ama mecbur hissediyorum kendimi bak yaş geldi 27-28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 kişisine göre değişir o, benim için de evlilik zor. çok büyük sorumluluk, kaldırabilecek insan var kaldıramayacak insan var. şahsen ben kaldıramam. bi de o sorumlulukları yerine getirsen dahi her evlilik yine de mutluluk getirmiyor. bi de işin o tarafı var, kestiremediğin koca bi kısım. ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 sene olmuş 2019 hala evlilik lazım deyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Amma abartmışsınız ya evlilik güzel evlenmek lazım bence de ama en fazla 3 sene, sonra değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 evliliği şöyle ucundan tecrübe ettirecek bir şey olsa ne güzel olurdu yav. benim de bir yanım o sorumluluğu kaldıramam diyor bir yanım bu hayat tek geçmez diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 iki alamanci dugun videosu izle kendine gelirsin. bir de tek gecmemesi icin evlenmene gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 cevremde evli olup mutsuz olan kimse yok. bence çevrenizi değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 baya duz mantik, cevrende evlenilecek birisi yoksa, cevreni degistir? sorgulanacagini dusunmemistim yazarken. dikkat ederim bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 On 26.06.2019 at 08:56, riglous dedi ki: cevremde evli olup mutsuz olan kimse yok. bence çevrenizi değiştirin. Çevrende değilim. Evliyim. Mutsuzum. Sayılır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 10 saat önce, riglous dedi ki: baya duz mantik, cevrende evlenilecek birisi yoksa, cevreni degistir? sorgulanacagini dusunmemistim yazarken. dikkat ederim bir daha öyle demedin. çevrende evli olup mutsuz olan yokmuş, çevrenizi değiştirin dedin evli mutsuz olan çevremizi niye değiştirelim dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 evli olup mutlu olan yok gibi algiladim mesajlari okuyunca. ya da oyle yanlis bir cikarim yapmis da olabilirim. ki yanlis bile olsa, genel olarak mutsuz olan insanlarin tecihleri mutsuz kalmaksa zaten uzaklasmak iyi olabilir. seni de mutsuz eder bu, bir noktadan sonra. Evlilik kotu zor sikici ve mutsuzluk getiren bir durum degil, bence. @Aceace, sayamiyorum. Bosan abi, niye kasiyosun? Yok bosanmayacaksan da problemleri cozmeyi deniyorsunuzdur illaki ama belli ki asamiyormussunuz. Yazsana belki cozmus birileri yardimci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Ekimin ilk haftası güncelleme yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Nafaka vermeden bosanmak paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 On 25.06.2019 at 15:02, escape dedi ki: evlenmeyip napıcaksınız abi ömür boyu? akıllı mantıklı iş değil evlenmemek.... illa ki bir yerlerde düzgün kadınlar vardır. olmadı annenize söyleyin size kız baksın. onların bulduğu kızlar iyi olur. anneler iyi seçer. ama asla evlenmeden olmaz. özellikle bir erkek için. zor abi... ben de istemiyorum evlenmek ama mecbur hissediyorum kendimi bak yaş geldi 27-28 belli ki sen biraz çomarsın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 evleniyimde evi kari cekip cevirsin, 28 yasinda hala annemin evimi duzenlemesi gururumu incitiyor... turk erkegi genelde zaten annelik yapicak kadin ariyor kendine heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 On 16.08.2019 at 04:49, Cute dedi ki: Ekimin ilk haftası güncelleme yapacağım. wtf??? niye lan? yapsaba olm güncellemeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 dava görülmeden yazmak jinxlemek istememiş sanırım. belli ki dava ekimde, olmazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 On 29.06.2019 at 13:17, riglous dedi ki: Evlilik kotu zor sikici ve mutsuzluk getiren bir durum degil, bence. kadınların beklentilerini / isteklerini karşılayabildiğin sürece evet, bazen insanın işleri ters gidebilir ama her kadın o kadar anlayışlı / destekleyen birisi olmayabiliyor. maddi durumu bozulunca ayrılan kadın da gördük, kanser hastası eşini aldatan erkek de. işin kötüsü, insalar gerçekten tanımadan evleniyor. e sonrasında da evin içerisindeki denge öyle bir bozuluyor ki, ya erkek eziliyor ya da malum kadına karşı şiddet. (feministler istediğini desin ama erkeğin evde birazcık daha baskın olması gerekiyor, kadın daha çok kazanabilir ama hep üstte kalamaz yoksa o evlilik biter) bence evliliği kendi tecrübelerinize göre genellemeyin, evlenmek-boşanmak artık hayatın bir parçası, sadece gereksiz katlanılan bir yükümlülük gibi geliyor bana. 200-250k tl sadece düğündü çeyizdi zart zurt para harcayamacağım yani, zaten evleneceğim kadın da böyle bir istekle gelmeyen birisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 5 dakika önce, Allure- dedi ki: 200-250k tl sadece düğündü çeyizdi zart zurt para harcayamacağım yani, zaten evleneceğim kadın da böyle bir istekle gelmeyen birisi olsun. valla ya, böyle gelip "ama bi kere evleniyoruz, büyük gün" falan geyiği yaparsa büyük konuşmayayım ama tekmeyi basarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar