Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Black-ice said: 10 yıl biriyle evli kalmak bütün kadınlara nası davranılacağı konusunda genelleme yapmak için yeterli miymiş şimdi söylediği şeyler için yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 İstisnalar olduğunu mu ispat edeceksiniz abi işiniz mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 welcome to klap. hatta başlık açalım boşananlar kulübü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Hayırlısı olsun, o kaybetmiş bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Geçmiş olsun abi. Çocuk falan yoksa çok dert olmaz. İnşallah olmaz yani psikolojik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 paran yetmemiştir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 öncelikle geçmiş olsun. hayırlısı artık bundan sonrası. ayrıca patide amma çok varmış lan boşanan... Auril said: paran yetmemiştir ya şöyle aptalca şeyler söylemeyelim lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 op un mesajına göre kadın ne isterse almalıymışız, demek ki kadın istemiş alınmamış sonra en ufak tartışmada kafaya kakılmış ha alınsa daha da ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 dışarda nasıldır bilmem de tr'de ilişki/evlilik yaşayıp da max 3-5 ay sonra "şunu istedim almadın", "şu böyle olacaktı da sen ucuzuna kaçtın" vb. triplere girmeyen kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez ki. :D "ben hiç önemsemem" kafasındaki kadın bile yapar bunu. edit: he bunun çözümü her istediğini yapmak almak falan değil. çünkü o kafadaysa o istek bitmez. sen daha akıllı olup dengeyi tutturacaksın. yoksa her türlü sıkıntı yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Cute said: *Kadın asla unutmaz. *Aman gerek yok, yapma, alma derse bile alın yapın götürün. *Çiçeği her zaman sulayın asla herşey süper, uzun zamandır beraberiz diye atlamayın. su ergenlige giren her erkegin duvarina cercevelenip asilmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Celtics said: dışarda nasıldır bilmem de tr'de ilişki/evlilik yaşayıp da max 3-5 ay sonra "şunu istedim almadın", "şu böyle olacaktı da sen ucuzuna kaçtın" vb. triplere girmeyen kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez ki. :D "ben hiç önemsemem" kafasındaki kadın bile yapar bunu. edit: he bunun çözümü her istediğini yapmak almak falan değil. çünkü o kafadaysa o istek bitmez. sen daha akıllı olup dengeyi tutturacaksın. yoksa her türlü sıkıntı yaşarsın. averaj insan boyle dunyanin her yerinde evlilik kurumu kapitalist duzenin elinde en feci can veren kurum olabilir, cocuklar daha buyurlerken pazarlamasi her kanaldan pompalaniyor ortalama insana. turkiyede durum 10 kat daha facia tabiki omru boyunca birey olmanin ne oldugunu sorgulamamis insanda, iyi kotu egitim almis insanda ayni mesaja magruz kaliyor "hayatinin amaci evlenmek, cocuk sahibi olmak, ev/araba almak ve emeklilik beklemek" butun omrunu bu duzeni sorgulamadan yasiyan insanlar baliklama giriyor bu topa hic dusunmeden, kadinin ayri erkegin ayri beklentileri var ve bu kadar bireycilik uzerinden yuruyen yeni duzende yurumuyor bu is. evlenme oranlari ile bosanma oranlarinin yarisma sebebi bu. gelismis toplumlarda evlilik ve dogum oranlarinin hizla dusme sebebide bu. insanlar "ben bireysel olarak nasil mutlu olurum" diye sorgulamak yerine zaten 21.yyda varligi tartismali boyle bir kuruma atliyor iste sonra suclu ariyor nerde yanlis var hataku kim diye vs vs gecmis olsun diyelim baska diyicek bisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 paran varsa boyle dertlerin olmuyor tabii, paran yoksa ev araba gibi ufak seylerle mutlu olabiliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Loxias said: Cute said: *Kadın asla unutmaz. *Aman gerek yok, yapma, alma derse bile alın yapın götürün. *Çiçeği her zaman sulayın asla herşey süper, uzun zamandır beraberiz diye atlamayın. su ergenlige giren her erkegin duvarina cercevelenip asilmali - Bence Iliskiyi saglikli bir sekilde iki tarafli yurutmek gerek. Tekrar gecmis olsun, umarim karsina yine sevip yeniden hayat paylasabilecegin biri cikar. Gerci bosandiktan sonra insanlar biraz iliskilerden uzak durmak istiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 geçmiş olsun, hayırlısı. sabonis said: ayrıca patide amma çok varmış lan boşanan... zaten ülkede boşanma oranı %50 falan değil mi? buraya düşmüştür işte aşağı yukarı homojenik bi oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Auril said: op un mesajına göre kadın ne isterse almalıymışız, demek ki kadın istemiş alınmamış sonra en ufak tartışmada kafaya kakılmış ha alınsa daha da ister yıldönümünü unuttu,hediye almadı, istediğini almadı vs diye boşandığını sanmıyorum adamın. 10 yıl az bir zaman değil. detayları bilemeyiz vardır bir sürü neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 nafaka vermesen bari : ) bu saydığın küçük eften püften şeylerin alayı bahane. başka bir sebebi vardır bize anlattığın gibi eften püften değil de bir tane büyük anlaşmazlık yoksa. lan dedikodu ne güzel şey be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Hakikaten ne çok boşanmış patiler be :/ boşanma da evlenmek kadar doğal. Kimse başkasının hayatını yaşayamaz yaşamamalı. çocuk için, annen için, el alem ne der için evinde sevmediğin birini besliyorsan biyerde bi hata olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 10 sene cokmus.10 senedır tanıdıgın birinin senden sogudugunu fark edememekde entresan tamamen sasırmıs gibi yazmıssın ama bişeyleri onceden fark etmiş olman lazım gibi gerçi ögütlerde fark etmiş ama cok da sallamamıs oldugunu belirtmişsin. Neyse hayırlı olsun. Cocukda yoksa arkadasları paylasırsınız oldu bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 İlişki süremiz uzun aynı evde geçti 7 yılımız, evlilik ile resmileştirdik, 2. Yılın bitmesine ramak kalmıştı malum Kasım.3 bull terrier büyüttük,sıra çocuğa gelmişti. Kadınlara genelleme ile sıkıştırmıyorum aman yanlış anlama olmasın.Çevremden ve bana uzun zaman içinde söylenen ve gerçekleşen tavsiyeler verdim.Annem derdi hep kadın unutmaz diye, unutmuyor hocam, diğerleri güzel şeyler zaten ilgilenin, alma pahalı, götürme uzağa vs gibi şeyleri yapın ki hatırlasın. Ben severek geçirdim yıllarımı, bende ilk günkü gibi deli gibi aşık değildim ama farklı bir sevgim vardı.Üzülmedim ama birşeyleri kayıp ettim duygusu kapladı beni.Süreçte uzun bam diye boşluk oluşuyor, şimdi iyim çok şükür. Arkadaş kalalım dedi geçen dedim zor, neden duymak istedi.Bende başkasıyla olursun vs bana ters dedim.Yapamam gerçekten yani, artık önümüze bakmamız lazım. Kızgınımda çünkü istemiyorsun bizi ama ilişkimiz olsun.. Yani bende pet değilim ha gel ha git. Hayat arkadaşım sonuçta ama ben onun gibi pek bel altı vurmam. Hatalarımız illaki vardır ama boşanmaya değmezdi. Son konuşmaları uzatmamakda lazım çünkü çirkinleşiyor.Baktınız kurtarılmayacak gibi uzatıp eski anıları bozmayın. Boşanan çok konusu ile ilgili şunu eklemek isterim.Kalem davayı 15 Mayısa verecekti, inanılmaz dolu.Adamlara 500 500 indirdik,hemen verdiler günü. Malesef boşanan çok.Ben 36 yaşındayım, sülalede boşanma görmedik.Bize denk geldi, first blood =) Umarım herkesin gönlünce olur, aşk sevgi aile işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 cicibeybe said: Cute said: Fistan =) Boşanmaya o gitti, eskisi gibi hissetmiyorum dedi 2 ay uğraştım, çözemedim.Konuşuncada eski şeyler bahanelere, bahanelerde çirkinleşiyor..baktım olmuyor kal vas flam. Babamda aynısı dedi şimdi başlıyor hayatın, uzaydamıydık =p İyi dilekleriniz için tşkr. Olm ne kasiyon. Gidiyosa gitsin, selametle. Bekara kari bosamak kolay derler de artik evliyim rahat rahat konusabilirim ahaha. Esim gelip bana eskisi gibi hissetmiyorum ayrilsak mi dese basar giderim ne olacak. Ugrastigina degmez sal gitsin, baskasini bulursun. ss aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Cute said: İlişki süremiz uzun aynı evde geçti 7 yılımız, evlilik ile resmileştirdik, 2. Yılın bitmesine ramak kalmıştı malum Kasım.3 bull terrier büyüttük,sıra çocuğa gelmişti. Kadınlara genelleme ile sıkıştırmıyorum aman yanlış anlama olmasın.Çevremden ve bana uzun zaman içinde söylenen ve gerçekleşen tavsiyeler verdim.Annem derdi hep kadın unutmaz diye, unutmuyor hocam, diğerleri güzel şeyler zaten ilgilenin, alma pahalı, götürme uzağa vs gibi şeyleri yapın ki hatırlasın. Ben severek geçirdim yıllarımı, bende ilk günkü gibi deli gibi aşık değildim ama farklı bir sevgim vardı.Üzülmedim ama birşeyleri kayıp ettim duygusu kapladı beni.Süreçte uzun bam diye boşluk oluşuyor, şimdi iyim çok şükür. Arkadaş kalalım dedi geçen dedim zor, neden duymak istedi.Bende başkasıyla olursun vs bana ters dedim.Yapamam gerçekten yani, artık önümüze bakmamız lazım. Kızgınımda çünkü istemiyorsun bizi ama ilişkimiz olsun.. Yani bende pet değilim ha gel ha git. Hayat arkadaşım sonuçta ama ben onun gibi pek bel altı vurmam. Hatalarımız illaki vardır ama boşanmaya değmezdi. Son konuşmaları uzatmamakda lazım çünkü çirkinleşiyor.Baktınız kurtarılmayacak gibi uzatıp eski anıları bozmayın. Boşanan çok konusu ile ilgili şunu eklemek isterim.Kalem davayı 15 Mayısa verecekti, inanılmaz dolu.Adamlara 500 500 indirdik,hemen verdiler günü. Malesef boşanan çok.Ben 36 yaşındayım, sülalede boşanma görmedik.Bize denk geldi, first blood =) Umarım herkesin gönlünce olur, aşk sevgi aile işleri. Bir süre sonra arayıp tekrar görüşmek isteyecek, onca yıl geçirdik birlikte hala umarım mutlusundur diye düşünüyorum falan diyip bulusmak isteyecek. o buluşmaya evet dersen sıçtın işte asdsdf arkadaş kalalım laflarına falan sakın kanma yani direk çıkar hayatından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ben 10 sene evli kalsam, lan şimdi kim uğraşacak diye boşanmaya üşenirim herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Su arkadas kalalim kalibini biten her iliskide kullandim. Bi tanesi de tamam demedi ki fuck body kalalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Auril said: fuck body şundan kaynaklanıyor olabilir abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 imamizer said: ben 10 sene evli kalsam, lan şimdi kim uğraşacak diye boşanmaya üşenirim herhalde ya duz adam sdgsd gecmis olsun op. ikiniz icin de daha mutlu bi hayat dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar