Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 birine sert cevap verdiğimi görmüşsen önce o saldırmıştır bana şahsi olarak, aksi durum gördüysen koy mesajları görelim madem öyle diyorsun. ben firefox eleştirdikçe bana saldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 boş eleştiriyorsun çünkü. eleştirinin kimseye bir katkısı yok topicin kendisi dahil. sadece haklı çıkmak için varsın abi topicde başka bir sebebi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ok o zaman oyun başlıklarında da eleştirenleri kovalım, bir faydası yok çünkü. gündemde de politikacıları eleştirenleri kovalım, haklı çıkmak için varlar. forumun yüzde doksanını atmak lazım şu mantıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hm, alindiysan ozur dilerim, bu kadar ciddiye alacagini bilemedim, forumdayiz sunun surasinda degmez bi browser icin kavgaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 --- neyse topice dönecek olursak benim de birkaç spesifik addonum var chromeda, eksikliğini hissediyorum. ama chromeun yediği ram ve cpunun haddi hesabı yok, vallahi quantum ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 özrün için teşekkür ederim ama gerek yok, doğrudur ben de fazla sinirledim, siz de kusura bakmayın. browser için değmez o da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Add-on tartismasi bittigine gore, youtube konusunda fikri olan var mi? Bulamadim google'da bisey. firefox'u her actigimda yeni arayuzle gosteriyor youtube'u, manuel eski arayuze donuyorum, ayni sorunu yasayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 sağ yukarda login zımbırtısı var ona bas return to old version var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Abi onu her browser acip kapattigimda manuel yapmak zorunda kaliyorum iste. Eski versiyonda kalmiyor, firefoxu guncelledikten sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 şunu kur bi dene. https://greasyfork.org/en/scripts/9932-youtube greasemonkey yada violentmonkey falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 buna geçince şifreler falan gidecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 terazine bastm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 twitchte fps düşük bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 geçen bi sitede denk gelmiştim, "bitcoin kazıyoruz üstünden, durdurmak istersen tıkla" gibi bişey. Şimdi de bakınırken şu eklentiyi gördüm, kurdum ama bilgisi olan var mıdır? Asıl şimdi kazmasınlar? :) eklenti: NoMiner - Block Coin Miners Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ublock engelliyor minerları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 bende de ublock origin var ama uyarı çıkmıştı yine de. Uyarı çıksa da engelliyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Adguard da benzer durumlarda uyarı veriyor, bu site mining yapıyor, devam etmek istiyor musun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 şu listeyi ekleyin adblocklardaki filterlara https://github.com/hoshsadiq/adblock-nocoin-list/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Sana güvendim, ekledim. Teşekkürler şimdilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 https://github.com/gorhill/uBlock/wiki/Blocking-mode:-medium-mode ublock'u medium mode'da kullanırsan engelliyor zaten o tarz scriptleri. ama filterlara eklemekten zarar gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 http://prntscr.com/hcw5tn Şu yeni sekme şeysini nasıl sola çekerim beceremedim. Customizationda kurcalarken olmuştu bir ara da tekrar yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 + ile tablar arasında addon simgesi, flexible space falan kalmışsa onları kaldır restart at düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Tablerin orada sağ tıkla özelleştire gel + buttonunu aşağı bakan okun önüne al sonra işine bak........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 tamamdır restart atmak da gerekiyormuş :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar