senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 zenci heimdall koydular zenci elf mi koymayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 1 saat önce, kizillelma dedi ki: Zenci elf koyarlarsa bozuşuruz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 zenci elf’e okeyim ama prime naomi campbell gibi olmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2022 8 saat önce, Xenocide dedi ki: Butun filmde luzumsuz bi glow vardi ya, kotulugu isik efektleriyle gizlemek istermiscesine Tam olarak bu ya, FIFA 2000deydi galiba, bir cheat vardı oyuncular RGB parlamaya başlıyordu, filmi izlerken o cheat açılmış gibiydi ahdskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 20+ adet karakter posteri gelmis: https://screenrant.com/lotr-rings-power-show-character-posters-images-amazon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 malum poster XL ver.: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 malum poster neden o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 e Sauron? (dur herhalde diye tahmin ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Black Númenóreans'i bunlar zenci diye yuttururlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 bezos doritos almamızı istiyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 (düzenlendi) 10 dakika önce, Norak dedi ki: e Sauron? (dur herhalde diye tahmin ediyorum) öyledir de, númenor'cuyuz hamdolsun Şubat 3, 2022 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Güzel reklam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 On 22.01.2022 at 12:54, Fistan dedi ki: zenci elf’e okeyim ama prime naomi campbell gibi olmaları lazım Aynen Baktığımızda bir heyecan bir çoşku olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 İyi merak build ediyor adamlar. Hepsi el kol resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 güzel hypeladilar gene, eylüle kadar böyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 (düzenlendi) https://www.vanityfair.com/hollywood/2022/02/amazon-the-rings-of-power-series-first-look?utm_brand=vf&utm_source=twitter&mbid=social_twitter&utm_medium=social&utm_social-type=owned Şubat 10, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 (düzenlendi) elrond: zenci elfler falan derken zenci cuceler cikti lol Şubat 10, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Elrond jr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 cücenin üstündekinin aragorn olduğuna yemin edebilirim ama değilmiş. wut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 (düzenlendi) Yani bu isten anlamadigimi kabul ediyorum ama su yeni dizilerde/filmlerde teknoloji farkindan dolayi midir renkler filan cok yapmacik geliyor. Mesela Peter Jackson filminden bir kare alin mesela, bu resimler sanki Vogue dergisi mankeni kapak cekimi yapilmis gibi duruyor. Hele su ilk resim ucuz Dungeons Dragons filmi havasi direk. Aynisini Disney SW dizilerinde aliyorum. Tanimlayamadigim bir yapmaciklik var; bir gizem vermiyor bana renk paletleri, cekimler vs. Wheel of Time da oyle duruyordu ve kotuydu. GoT'dan bir resim getirin mesela oyle deil. Şubat 10, 2022 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 post processing ya. bunların renkleri daha doğru ama işte sinematik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 daha hiç teaser çıkmadı değil mi ? bunlar set fotoğrafları color grading farklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 3 saat önce, Sotto dedi ki: Yani bu isten anlamadigimi kabul ediyorum ama su yeni dizilerde/filmlerde teknoloji farkindan dolayi midir renkler filan cok yapmacik geliyor. Mesela Peter Jackson filminden bir kare alin mesela, bu resimler sanki Vogue dergisi mankeni kapak cekimi yapilmis gibi duruyor. Hele su ilk resim ucuz Dungeons Dragons filmi havasi direk. Aynisini Disney SW dizilerinde aliyorum. Tanimlayamadigim bir yapmaciklik var; bir gizem vermiyor bana renk paletleri, cekimler vs. Wheel of Time da oyle duruyordu ve kotuydu. GoT'dan bir resim getirin mesela oyle deil. Kesinlikle dogru tespit. Renkler falan tvde aksam 4-5 civari yayinlanan uyduruk fantastik diziler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Hobbit'ten iyidir, benim kötü standardım o bu konuda, amatörden haliceydi efektler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2022 Yani siyah elf gerçek oldu mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar