paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 300 lira bfa :D:D :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Bu gece mi live oluyor bfa yarın mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 1 saat 6 dakika sonra live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 smyrnas said: bende spinebreaker da oynadım uzun süre. hexagram diye shamanım vardı. Numenore nin guildte de oynadım. sonra bizimkiler "Arise" diye guild kurdu WOTLK ta baya güzel işler yaptıydık. Benim de güntülü diye shamanim vardı. Wotlk zamanı gerçekten çok güzel progress yapmıştık. Kel thuzad’i kesip satmıştım karakteri. Kanım cekiyor bazen o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 herkes oynuyor herhalde, yazan yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Biz de geldik işe , peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bende iş yerinden girmeye çalışıyorum ama gelen giden olunca sıkıntı oluyor . Eve gitsem 2 yaşında oğlan var oda saat 21:00 da yatana kadar rahat vermiyor. giremiyorum oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 1-2 haftalığına uyumasak yeter :p hanım da çok tepkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Dün bi yarım saat 45dk bakabildim, bugün iş, akşam maç. Bizim guilddakiler ben girene kadar dungeonlara başlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Bu devirde WoW oynayan babadan anneden 35 yaşında para alan zenginlerdendir ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 yok be yav. ben çocugun bez parasından çalıp yatırcam sdasd:D Mag'har açılınca race change yaparım diyordum. oda şu anki kur ile 190TL ye geliyor. vay anam vay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ben de girdim bi zandalara baktım, kralla tanıştık, buyur etti falan. Çıktım. Hafta sonu bayramla kasıcam artık, gold düşmüştü pazar akşamı, 346K'dan 289'a düşmüş direkt aldım. 2 aylığım oldu. EXP başı gold vurgunuyla 1 senelik yaptım yaptım yapamadım para vermek sıkıntı gerçekten :D, 2 aylık alayım desen 194tl olmuş, bu ne ya... Baktım şimdi 168'e düşmüş. Alıp stok mu yapsak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Valla gold kasıp wow token olarak ya da blizz balance olarak satmak gerçekten mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 millet horde oynayan 3 kişimiyiz la ? gelsenize aquilanın kurduğu komünümüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Ben akşam eklerim eve geçince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Anduin'in askerleri ekleyin : dynun#1350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 çoğunluk horde. alliance oynayan 3-5 kişi var. eve geçince eklerim komünü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 A gift from the Six questi sürekli wrong spec hatası veriyo nasıl düzeltiyoruz bunu bilen var mı Druid için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Şu Warbringers Jaina'yı spotify'a koysunlar ya, manyak gibi dinliyorum her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 offf cok iyi olmus ally hikayesi ya :( arthasli jaina flashback https://www.youtube.com/watch?v=f1gCxPe5G9g top tier cinematic ya, once arthas ve invincible ile damardan girdi sonra daelin flashbackleri ve sonunda jainanin arkasinda rhonin, varian, uther, daelin, arthas in durmasi ve finishi jainanin theme ile yapmalari ufff leziz direk dreadlord memeleri disinda jainanin kurtulusu yok gibi gozukuyordu su christie goldenin kitaplarda karakteri cektigi bok cukurundan, cok guzel toparladilar valla helal olsun. kalec ile yiyisiyor olmalarini filanda retconlarlar insallahda wc3 den beri en sevdigim karakterlerden biri kurtulmus olur en azindan laura bailey en iyi ya bu arada meanwhile @ horde https://i.imgur.com/qAoMUdz.jpg abv blizzort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 CANIMIZI ÇEKTİRMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 yok bende oyniyamiom parasizliktan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 113 oldum 3 saattede iş güç var diye malesef çıktık :D bugün devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 oyun nasıl gençler dönmeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Daelin gayet de adi bir adamdı abi. Sıkışınca eskilere saldırıp durun durun aslında o öyle değildi demek nedir yani. Yok kabus görüyor babasının cesedi falan of yani. Oynamasak wc3 bilmiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar