kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Flam said: o değil de tavuk ölürse illidan amacına ulaşır. hoş binlerce yıldan sonra tyrande'yi napsın illidan çıtır elf kızları varken, o da ayrı mevzu. ama tyrande boşa çıkıyor yani. halihazırda demon avında diğer dünyaları filan gezmeye gitmediyse haber verin illidan reyise. Tavuk ölmez abi ölse çoktan ölürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 koca malfurion bir avuç tinerciye mi kurban gidicekti, o kadar da mal değil blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 aman abi şu greymane'in aşılarını falan aksatmayın. durduk yere kuduzla uğraşmayın bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 wow'un trash talkı bile elit be kardeşim sdsafasf it gibi özledim oyunu sabrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 ahahah güzel olacak beyler bu exp, şu yeni war mode betada bile zevkliydi baya, adam kovalıoduk sürekli mapte herkes bounty için koşuyor, sürekli düşen chestlerde ayrı bir ortam zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 BFA güzel zaten . SAdece LEgion gibi çok iyi bir expansionın ardından gelmesinin sıkıntısını yaşıyacak. BFA da içerik anlamında baya dolu, bir sürü gelecek şey var. İsland expeditionlar baya zevkli mesela. Bunun dışında Dungeonlar belki de gelmiş geçmiş en kısa en net dungeonlara sahip. Bu myhtic+ turnuvaları için düzenlenmiş. e-sports a uygun hale getirmeye çalışıyorlar. haliyle dungeonlar eskilerine göre baya akıcı. çat çat çat gidiyorsun dungeonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 applev0dka said: wow'un trash talkı bile elit be kardeşim sdsafasf it gibi özledim oyunu sabrediyorum. hayır, dün guildde bi muhabbet döndü, tiksinirsin. patinin trash talkı elit sadece. karşımızda alliance rp'sini yapan adam saeros. bu adamla atışmak bile keyifli. yalnız borek dogru söylüyor bak greymane'in aşı karnesini varian tahtın yanındaki LCWaikiki poşetinin içine koymuş, anduine söyleyin oradan alsın. zaten savaştasınız, bir de salgın falan diye ayrıca bi damage yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 pattisliborek said: aman abi şu greymane'in aşılarını falan aksatmayın. durduk yere kuduzla uğraşmayın bir de. adamın kulağı çentikli abi göremeyene gözlük...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Saeros said: horde tarafını da yapıcam bu akşam, merak ediyorum baine vs nasıl tepkiler veriyor olaylara ağır hayalkırıklığına uğradım ayrıca bu konuda sylvanas’ın undead olarak dirilttiği taurenleri vs görünce hah dedim baine buna fırçayı kayar bi güzel ama tek derdi saurfang’miş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 https://www.facebook.com/VeklarBlizzheart/videos/446545605845685/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Saeros said: koca malfurion bir avuç tinerciye mi kurban gidicekti, o kadar da mal değil blizz koca malfurion :D 1 tane stormrage var universte benim bildiğim oda malfurion değil bundan eminiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Halkını ölüme bırakıp tyrande ile SW ye oynaşmaya giden tavuktan mı bahsediyor abi koca malfurion diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 su sinematiklerden yapsalar ya warcraft animated filmini be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Ay keşke olsa ya öyle bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 ne bela adam su malfurion, corrupt olur, xavius kacirir, saurfang bekstaplar, koca hikayede baska adam mi yok pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Night elf hikayelerinin selameti için Malf ya da Tyrande'nin ölmesi lazım zaten ya. Jarod falan ön plana çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 pattisliborek said: Halkını ölüme bırakıp tyrande ile SW ye oynaşmaya giden tavuktan mı bahsediyor abi koca malfurion diye. :D adam ilk druid lan, boru mu halkını bırakıp bir yere gitti diyebilmen için seçim hakkı olduğunu varsayıyor olman lazım, ki adamın sırtına bacağım kadar balta giriyor insaf sdf orada kararı veren tyrande. ben de ilk başta yanlış buldum o kararı, lan millet ölürken kadın bastı gitti diyordum ama malfurion ölmesin diye tüm ilgisini ona yönlendiriyor olması mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 su ikilinin savunulacak bi yani yok ya. endustri meslek lisesine giden kiz iste tyrande moments of reflection questinden sonra kezban of elune olarak geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 tyrande’nin ağzına sıçtı blizzard, net wc3’te ortalığın tozunu attırıyordu, şimdi sinirleniyor ve ağlıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Saeros said: tyrande’nin ağzına sıçtı blizzard, net wc3’te ortalığın tozunu attırıyordu, şimdi sinirleniyor ve ağlıyor sadece. en efsane ultisiydi oyunun starfall ağlatıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 draenor flyingi hangi çarla kasayım. dh monk boomkin ve arms warrior var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 nesini kasicaksin? rep zaten quest chaini yaparken geliyo, digeri de xplore, mobilitysi iyi bisey yeter. sifirdan filan kascaksan cok sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Sıfırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Ben bi lock kasıyorum ama 110 warriorla da fullüyorum herşeyi. Bi switch olabilirim bfa başlayınca, senelerin hastalığı warrior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 çok çok zor değil ya, zaman lazım sadece, her gün girip girip sınırlı daily leri yapmak bayıyor gerçekten, bir de öyle 12 kuzu kes 20 tilki boku topla gibi de değil questler, zaman alıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar