Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Darksun

Öne çıkan mesajlar

ozii_x said:

smyrnas said:

guilde falan gerek yok . zaten BFA da community olayı gelicek, oradan toplaşırız :)

Vıyy buyir o nedir ;)

Diablo'da yaptıkları konu, server bağımsız, community içinde olanlarla raide girebiliceksin vs. Zor oluyordu insanlar için zaten şu an ama gene de zaman ayarlayıp sözleşip raid yapabiliyorlardı. Diablo'daki communityi WoW'a taşıyacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni ırklar geldi ve gelmeye devam ediyor. Oyunda var olan karakterleri (highmountain tuaren gibi) tarafına çekebileceksin ve onlarla oynayabileceksin.

PVE PVP server sistemi kalkıyor. Oyun tek düze server sistemine geçiyor.

Oyun içinde pvpyi açarsan, daha fazla xp ve rep kazanabileceksin. Aynı zamanda sadece pvpsi açık olan oyuncuları görebileceksin.

Pvp açıksa eğer, pvp skillerini istediğin an kullanabileceksin. pve yaparkende.

PVP yaparken kill streak'in yüksek olursa, map de gözükeceksin. Ganklicekler seni

Yeni haritalar ve lvl 120 durumu var

Ada çıkartmaları yapıp belli bir süre içerisinde pve yada pvp modunda en fazla puanı alan takım olmaya çalışacaksın.

warfronts adı altında Warcraft modu olacak. 20 kişilik bir raid ekibine katılıp pve yapacaksın. Eğer savaşı kazanırsan, warfrontun bağlı olduğu haritanın world questleri sana açılacak.

Yeni raidler yeni dungeonlar

Zırhlara skill sistemi

Oyun içi discord tipi comunity paneli

Hesabında ki bütün karakterlere ortak pvp lvlı ve puanları
Sosyal ağlarda paylaş

bana da aynı şekilde geldi ya da artık spam e fln düştü bakmadım oraya.

BFA çok güzel; grafiklerde bariz bir iyileşme var atmosfer fln güzel olmuş baya , bana mapler baya dolu geldi hemen bitirilmiyor 2 ada var her ada da 3 farklı map var.Hikaye ve konu güzel ilerliyor dungeon sayısı release de önceki xplere göre fazla.Şu ana kadar pek olumsuz bir deneyimim olmadı ama 116 2 char kastım daha, 120 de nasıl olacak bilemiyorum zaten end game de başlıyor problemler.
Sosyal ağlarda paylaş

bfa şimdilik güzel. Ama tıkanıp kalıyorsun tabi bir yerden sonra.

Mythic ve raid yaptım onlarda şimdilik iyi. Aradaki kapışma harici karanlık güçlere dalanlarla uğraşıyorsunuz. Arathide bir savaş var pve ama şu anlık. WC gibi lumber/ore toplayıp troop armor upgrade falan yapıyorsunuz :D Her şey gelecek bir şeyin hazırlığı aslında. İleride çok daha büyük kapışma dönebilir. En son sylvanas tavuk kovalıyordu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...