CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 eregorn said: 180tl civarında kinguinde gördüm battle.net ten almakla ne farkı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 daha önce hiç kinguinden pre order bişi sipariş etmedim. hep normal satın aldım. bi farkı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 pre orderlara galiba release'de yolluyorlar cd keyleri? b.net'ten alınca alır almaz acc'ın upgrade oluyor ama oyunu bekliyorsun. eğer release'den önce allied race vs. oynıcaksanız kinguine bir sorun almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 pati ahalisi olarak şöyle casual bi guild kursak nasıl olur BFA da ? türk guildlerinin yüzde 95 i fln keko veya aptal saptal tiplerle dolu özellikle yönetim vs gibi konularda çok aşırı saçmalıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Guilde gerek yok community geliyor diablo daki gibi Mythic harici herşey crossrealm oldugü için zaten hepimiz pati guildi içinde olucaz. Communtylerden kendine özel voice chat falan da olucakmis zaten, rahat rahat akariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Token 383k, Aylık ücret 64TL . Bye bye wow :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Kinguin'den alırsanız çıkınca gönderiyor keyi ama durmaplay'de anında teslim yazıyor. Anlamadım nasıl yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Hakkaten token de yaş aylık ücret de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 oyun çıktığından beri 13 euro. 14 yıl önceki 13 euro ile bugün aynı mı benim fransız vatandaşım alman vatandaşım için... şaka bir yana 2005 yıllarının sonunda almıştım ve o zamanlar kredi kartım yoktu, banka kartına bankamatikten 20 ytl yükleyip 1 aylık sub basabiliyordum ilk başladığım aylarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Durmaplay'de 60günlük prepaid kart 101tl https://www.durmaplay.com/tr/store/world-of-warcraft/buy/60-gunluk-prepaid CoD'un goldla alınabileceğini duyan abanıyor tokena, öyle olunca da artıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 pattisliborek said: oyun çıktığından beri 13 euro. 14 yıl önceki 13 euro ile bugün aynı mı benim fransız vatandaşım alman vatandaşım için... şaka bir yana 2005 yıllarının sonunda almıştım ve o zamanlar kredi kartım yoktu, banka kartına bankamatikten 20 ytl yükleyip 1 aylık sub basabiliyordum ilk başladığım aylarda... Ama yol yabdilar :( ekhonemi cogh eyi, allience bizi qisqaniyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 yekeyeke said: Durmaplay'de 60günlük prepaid kart 101tl https://www.durmaplay.com/tr/store/world-of-warcraft/buy/60-gunluk-prepaid CoD'un goldla alınabileceğini duyan abanıyor tokena, öyle olunca da artıyor tabi. Ben genelde token bitince 6 aylık alıyorum. işte aylık gene 50TL ye geliyor ama gene çok abi ya. 50TL PS store da yada steam de canavar gibi oyunlar denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Yani mutlaka 50tl güzel bir oyuna denk geliyor ama 50tlye oyun yerine wow oynamış oluyosun işte. Zaten 1 oyun alsan günde 2 3 saat oynasan belki 1 haftada bitecek, bu devamlı. Ben böyle görüyorum artık. Masrafım yok pek, bi buna para ayırıyorum, bazen gold ile destekliyorum falan. Gold gerçi coştu tabi, 1.5 sene gold ile devam etmiştim. Sonradan 2 aylık game time aldım sonra gene bi 4 ay devam etti vs. BFA'yı alıcam şimdi, gold ile, 10 euro eksik kaldı balanceda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 her gün token almak için ah açıyorum, hep 10k eksik çıkıyor. 5 günde ebeme atlandı resmen yeter daha artmasın ya... kasıyorum para tam alacağım gg... 2 aylık para var hesapta da patch'İ beleşe getirme hayalim vardı. o olmaz artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Herbalism ile şuan gold kazanılabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Ben LEgionunun büyük bir kısmını token ile oynadım + BFA da beleşe geldi :D Legion başı nasıl para kastıysam diyecem ama Başlarda 60-70k falandı 1 ayda 3 token parası çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Alphadan betaya gecilmis galiba. Muhtemelen yeni invitelar da gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 CuteButPsycho said: Herbalism ile şuan gold kazanılabilir mi ? Herşey ile kasılır. Ne kadar undercut edeceğin ve ne zaman sattığın önemli. Gerçi artık son demleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Order Hall'dan geliyor, 2 karakter var haftada ikisi toplam 20 30k çıkarıyor. 7 8 karakteri olan adam istifliyordur. Bir de farm yapıyosa, transmog + mine + herb, satıyodur da :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 2 karakter şanslı bir günde toplam 20k gold getirebilir Hall'dan. Primal Sargerite, Blood of Sargeras missionlar da getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Buarada MAghar orclarının RAcialler leş resmen . Ancestral Call- secondary stat veriyor. Sympathetic Vigor - pet healt %10 fazla veriyormuş. Lan pet healt in %10 fazla olması ne işe yarar? secondary stat vermesinin ne artısı olur? herhalde race change den para kazanmak istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 her raical op olacak diye bisi yok o pvpde baya + saglar hunter&dk'ya yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Human 2x trinkete alisti nooblar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 %90 ı PVE mainleyen factiona pvp de işe yarıyan racial vermek mantıksız diyim ozaman. evet bu saatten sonra %10pet healt için . ALliance tan beleş trinketi bırakmalarını reca ediyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 beta gelmiş bana. oley. e-mail gelmemiş ama, clienttan seçiliyor, region olan yerde, play tuşunun üstünde. siz de bakın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar