pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 (düzenlendi) Horde tarafı için de aynı abi. Zonelar belli sürede el değiştiriyor. Atıyorum, Thorium Point'i Horde aldıysa Alliance aşağıda Blackrock'ı biçiyor, Blackrock giderse Horde da Steppes'e geçip Ally'a biniyor vs. Böyle bir kısır döngü. Dün sabaha karşı Burning Steppes'de Rich Thorium farmlarken üzerimden 6-7 kişilik Alliance grubu geçti engineering helmlerle vs dolanıyor adamlar. İkinci kere de ölünce eh diyip uyumaya gittim mesela ki o dakika /who dan bakınca benden başka sadece 1 tane level kasan lowbie Horde vardı. Level kasanlara gerçekten geçmiş olsun. Bir de 2005 ile farkı şu; o gün daha honor point vs yoktu veya yeni gelmişti millet neyin nasıl kasıldığından bir haberdi ve belli zonelarda bu iş dönüyordu. Şimdi bütün millet manyak gibi 'grind' peşinde sdf. Bence AV'yi falan P3'den scraplayıp öne alırlar tıpkı Dire Maul gibi. Hayır onu da geçtim serverlar da sıkıntı yaşıyor prime time'da. Kasım 19, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 bi de dönen pvp eğlenceli de değil ki. çıktığından beri erekte olarak oynadığım oyundan zerre zevk almıyorum p2 başladığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Dire Maul gibi gelmesi gerekiyor BG'lerin, ben de öyle düşünüyorum. Öne almaları lazım yani. Öne alsalar bile anında kesilmeyecektir bence world PvP, ama %70-80 azalır kısa sürede. Hayır bir de insanlar şu an 2000-3000 HK'sının olmasının çok da bir değeri olmadığını kavrayamıyor. Giriyor bir raid grubuna, dakikada 2 - 3 tane HK geliyor zaten en azından. Ama puan olarak büyük bir karşılığı yok o şekilde gelen HK'nın, yukarıda attığım video da bunu anlatıyor zaten. Bir de kesinlikle karakter yaratırken server'lar için faction restriction gelmeli ya. Atıyorum %55 vs %45 gibi bir denge olmalı iki faction arasında, bu denge bozuluyorsa kalabalık olan tarafta karakter açılamamalı. Whining değil yani bu, açık ara Horde sevdalısı Classic'deki insanlar, ve P2 gibi bir dönemde hepten çekilmez oluyor Alliance tarafı için bu. Bizim server 60'a 40 lan. Capitallar dışında gittiğin her yerde biri bitiyor dibinde. Böyle de PvP olmasın yani arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 klasik klasik heuehueeh modundaydiniz aglamayin alin size gercek classic experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Arkadaşım ağlayacaktıysanız PvP serverında açmayacaktınız. Aradan geçmiş 15 yıl hala üweeeee bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Daha world bosslar gelecek, bu ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Gelmedi mi world boss'lar? Bakmadım ben de P2'de geliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Gelmedi mi world boss'lar? Bakmadım ben de P2'de geliyordu? Geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Kazzak inşallah Stormwind'e pullanamıyordur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Kazzaklara gelmeyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Değişiklik yok diye biliyorum ama merak etme getiremezler Stormwinde. Gelene kadar honor için allylar bin kere öldürür getirenleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Göz yaşları sel olmuş yine :D Phase 2 geldiğinden beri oyundan zevk almadığım kadar zevk alıyorum. Her haritada insanlar var en azından. Sorun casual insanların HOBAAA PVP falan diyip sağda solda gezmesi. 2 haftaya gider onlar düzgün PvP ler döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 (düzenlendi) Oeff Searing Gorge - Ubrs balkon arası corpse runlar tadından yenmiyor. Kuştan indin mi bi hoşgeldin heyeti karşılıyor, 8 - 10 corpse rundan sonra balkonda güle güle heyeti gönderiyor. Bir UBRS run minimum 30 dk rotarlı başlıyor. Diğer yandan serverların balance bozukluğu dışında bizim allylerde Pvp konusunda bi kabiliyetsizlik var. Hani 1vs1 de falan iyilerdir bilemem toplu hareket etme konusunda hordeler, allylerden 1 gömlek daha iyi gibi. Kasım 19, 2019 sinera tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Spy addonu sagolun hain kurtlara yem olmuyoruz. Kargathla thorium arasındaki boğazda soteye yatan birilerini invis potla aralarına girip kesmek gibi güzellikler sayesinde mümkün oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Mis gibi normal serverdayım kafam rahat valla. Çekemem öyle sokakta yürürken PvP falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 WsG ve AV, 10 Aralık haftası (ne demekse) geliyormuş. https://blue.mmo-champion.com/topic/1110091-classic-content-unlocking-in-december/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Biraz geç olsa da hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Dual spec gelsin ben başka bir şey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 bir noktadan sonra oyundaki tek gold sink respec atmak. ilk başlangıç için ağır gold farm gerekiyor belki (prof kasmak, craftlar, epic binek derken) ama sonraları oyunda para harcatacak birşey de kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 aq40-naxx aşamasında zaten 1 tane flask yapıp satsan respec parasını çıkartırsın. o da 1 black lotus bulmana bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 14 saat önce, Celtics dedi ki: aq40-naxx aşamasında zaten 1 tane flask yapıp satsan respec parasını çıkartırsın. o da 1 black lotus bulmana bakar. 2 haftadır 1 tane black lotus bulamadım :>:> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 adamlar uoda spawn timer tutar gibi black lotus timerı tutuyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Aynen öyle. Timer bilmeden lotus falan bulmak çok çok nadir olan bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar