Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Walla ciksin gunduz kusagi programlarina aciklasin. Altta yazi olarak gecerler "Guild Bank i kim bosaltti". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) Guildden birisinin karısı bana yazıyor dediği de 'selam, brd tanklar mısın?'dan ibarettir. Kasım 7, 2019 zipzip tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Hayır ama alt mesajda aslında ben dürüstüm diyo. Evet guildi dağıttım. Ama bir sor niye dağıttım? Adsadss. Ayrıca anlamadığım şey, guild üyelerinden birinin eşi bu barzoya niye yürüsün? Pre bis sevicimi afasdsdsa. ama net, pati ve wow Türk tarihinin en acayip draması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) Gene guilde adam topluyorlar. Mazoşist olan katılsın. https://forum.donanimhaber.com/classic-wow-ayasofya-ashbringer-pvp-eu-tr-semi-hardcore-raiding-guild-horde--140689019 Edit: Oha amma hızlı sildiler konuyu. Hatta açıklama da yazmıştı. Şöyle bir şeydi: Kutad hesabından bilmem ne tarihinde 20 oyuncu atıldı. Kutad hesabından bilmem ne tarihinde 60 oyuncu daha atıldı. Çıkan infial sonucunda ana kadrodan 86 oyuncu ayrıldı (ya da 68 mi idi ) Şu anda kalan 14 kişi var. Yeni raider topluyoruz. Birde şöyle bir beyanı var idi: Biz serverde raid yapan 2 nci guild olalım ben biliyorum başımıza gelecekleri. - yani katılım uçar gider, demek istiyor arkadaş. Kasım 7, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) Phase 2'ye 5 gün kala... Kasım 7, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) Ya neyse trollu beslemeyelim. Sildim. Dh de hemen siliyorlar buraya damlar şimdi. ------- Peki bu pve Server'da oynayanlar phase 2 de ne olucak? Honor var ama bg yok. Bunları teğet geçti update Hoş pvp server lar çok eğlenecek gibi... Kasım 7, 2019 hunty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Abi bayık bayık dolanacaksınız işte, her ne kadar PvP server'larına yeri geldiğinde sövsek de kesinlikle overall'da daha eğlenceliler. Hiç pişman değilim PvP'de oynadığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Ben de pvp server'dayim ama bir kaç gün oyuna girmeyeceğim. lvl54-60 arası böyle geçecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Ic camasiri reklamiyla pvp'nin ilgisini anlayamadim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 temiz camasir giyip cikacakmis iste, cesedini bulduklarinda ayip olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Takım olarak takılicaz artık demek istedim, takımlar tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) 19 saat önce, ozii_x dedi ki: Bu drama da bitti. Artik yenileri lazim. Biter mi daha yeni başlıyor kim bunu yaptıysa çok güldüm Kasım 7, 2019 Cagrikurt tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 sappers larimiz hazir bekliyoruz guildce 12 kasimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Aahaahah, Cağrukurtun koyduğu Screen harbi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Alıntı 5 dakika izledim raidlerini ve mc den dusen engineering recipe ini dkp ile vermeye kalktilar, dogal olarak kimse bidlemedi. Raidden birisi rolletelim bari bosa gitmesin dedi, adama kizdilar kural kuraldir deyip 5 golda mi ne vendora sattilar. Millet 5g verelim bize verin dkp harcamayalim dedi ama dinlemediler. Boyle de aptalca kurallarla 2005 de yasadigini zannneden tirt bir topluluk. 50 60 tane kafasi calismayan adami nasil toplayabilmis acaba, Dkp in 2019 lul.. dh'de yazmış biri bu kutadgil için. çok acayip olaymış bu gerçekten ya. bu askeri düzenden nasıl zevk alıyor insanlar da yüzlerce kişi bu guilde giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 İnsanlar international guild'lerde oynamaktan korkuyor o yüzden giriyorlar böyle guildlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Bedavaya vermedin, bari AH ye koysalardi, en azindan millet alirdi. Ne kafalar var, alt tarafi recipe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 (düzenlendi) Neyinden korkuluyor abi yabancı guild'ların? İnanılmaz eğleniyoruz bizim guildda, Norveç, İsveç, Romanya hangi ülkeyi ararsan var. Sanki yıllardır arkadaşmışız gibi muhabbet dönüyor valla. İsveçli Kürt bi arkadaş bile var lan dfsafas. Komboya gel. Ve acayip iyi herif. Kasım 8, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 dil sıkıntısı var insanlarda ya. yoksa korkulacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Retail'da curve aldığım semi-guild pug run'ında adamlar gel bizim server'a transfer paranı ödeyelim bile dediler sdf. Nesinden korkuyorsunuz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 (düzenlendi) Beyler golemagg da horde da güzel türk guildi arıyorum. daha level 17 yim ama. drama bittiyse buraya sıkıştırırayım güzel bi guild alsın beni. ingilizcem de var ama türk guild tercih ediyorum. muhabbeti fln oluo zevkli oluyo. daha önce razorgore da bad company diye bi guilddeydim allience da. ama sıkıldım gnome olmaktan. undead açtım golemagg da. undead ftw. Kasım 11, 2019 bao tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 bende golemaggda oynuyorum ama yabancı guilddeyim sana Türk guildlerinin isimlerini söyleyim takıl onlarla "Pain Train" ve "Reborn of Legends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Tamam teşekkürler. Pain Train den birilerini bulmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Bir şey soracağım. 40 da mount alacağım ama 100 goldu biriktirememekten korkuyorum. Biraz fishing bile kastım belki yarama çare olur diye ama onda da pek ışık yok gibi. 40 olana kadar 100 gold kendiliğinden birikir mi? Gereksiz şeyler satın almıyorum hiç hatta gereksiz büyüleri öğrenmiyorum bile. Yoksa gold mu satın almalıyım birilerinden? İhtiyaç var mı böyle bir şeye? Genelde dungeon ile level kasıyorum. Quest yapsam daha çok mu para toplarım? Prof olarak herbalism ve skinning seçtim. Çok bir para yok bu ikisinde de henüz ama akmasa da damlar dedim. Taktik verin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Olm yazdım ya diğer topic'de sana Gold falan satın alma, ban'ı yersin. Kasılıyor ufak ufak, heyecan yapma. Bir sürü insan level 40'da alamıyor zaten. Full dungeon yapmanın hata olduğunu savunuyorum ben, retail değil bu. Quest ile dungeon'ları dengelemen lazım, full dungeon yaparsan züğürt ağa gibi gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar