ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 0-60 arası da scale oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Oluyor. Grafikler ve animasyon konusunda bence de BFA dönemi olabilirdi aslında, ama işte olabildiğince classic deneyimine sadık kalmaya çalışıyorlar. Benim itirazım yok gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 vanilla disinda bir yenilik getirmezlerse veyagetireceklerini duyurmazlarsa girip level kasmak cok sacma ayni seyleri yasamak saatlerce oynamak. bide bece hedef kitle vanillayi oynamis olanlar. Yeni nesil oynamaz bu halini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Vanilla teknik olarak zor değil abi zaten. Zor olan time sink olayı. Biraz biraz işler AQ40 ve Naxx ile ciddileşiyor, zaten bu raidler bence bugün ki wow a giden yolu açtılar. Mesela dün akşam SM Katedral ve Armory yaptık, quest için Houndmaster kalmış dedik Library girip keselim ama 2 dps işimiz var diye bastı gitti, 10 dk ayırmak zor geldi (retalici kesin sdf). Biz de tank dps healer girip Houndmaster yaptık 3 kişi. Tamam 33 level zone a 37 girdik ama 2005 de bunu yapsan dikebilirdi biz noob idik. Gayet sakin sakin kestik sdf. Bir sürü de muhabbet sohbet oldu, tankı da friend list e ekledim sağa sola giderken işi bilen adam sonuçta seslenirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Zaten en çok vanilla ruhu bu dediğin noktalarda ortaya çıkıyor. Birileri ile quest yapıyorsun party invite atıyorsun hemen kesince grup dağılmıyor. Muhabbet sohbet oluyor şu quest var mı bu quest var mı diye beraber aksiyon alınabiliyor. Yukarıdaki yorumlardan birinde okudum herhalde tahammül yok kimsede retailde. Gerek dungeonlarda gerek questlerde sürekli bir koşturmaca mevcut. Bu şekilde yavaş yavaş takılırken ve herkes de aynı moddayken çok daha keyifli gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) Beni koşmak ve parasızlık yordu resmen. LvL20 oldum elimde hala 1gold para yok deliricem. Biri para yollasın bana 3-5gold :P Mirage Raceway Ally Abso Eylül 4, 2019 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) Valla 40 a kadar para toplayıp mount alabilmek lazım yoksa 40 da hala koşuyor olacağız haha. Çözüm olarakda her skill i almayın her prof u öğrenmeyin vs demişlerde öylede oynanırmı ya. 60 olanlara güveniyorum alt malt yaparlar onlara AH de eşya satarız para anca öyle olur 60 olan tiplerinde çoğu exploit ile kastı resmen, herifler kaç kişi mage aoe ile raid içinde toplu mob keserek 60 a vurdu , bliz geç fixlemiş xp yi düşürdüler. Orjinalde olmayan layering i kullananlarda oldu. Kendiniz oynadıkça görüyorsunuz zaten dungeon spam en hızlı lvling şekli , questlerle bir oraya bir buraya koştur saatler alıyor. Eylül 4, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Ya en basitinden dün ilk defa Blackfathom Deeps yaptım. Parti kurdum, o sırada Loch Modan'da class quest yapıyorum diye ilk invite ettiğim adama liderlik verdim. Adam benim class quest'i ile uğraştığımı bildiği için kendi kendine LFM'dan adam buldu. Bilen bilir BFD Alliance oyuncular için uzak bir yol, Kalimdor'a geçicen de Darkshore'un boydan boya koşacan da vs. Adamlar resmen 30-35 dakika beni beklediler. Gittim Ironforge'un arkasındaki dağlardan yukarı çıktım, kendimi öldürdüm, Wetlands'de spawn oldum, gemiye bindim falan filan. Gıkı çıkmadı adamların. Dungeon'da da o kadar iyi bir geyik ve sinerji tutturduk ki bitirir bitirmez tekrar girdik hemen. Şu sabır, şu halden anlama, şu community feeling imkanı yok yeni dönem MMO'larda, retail WoW dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) çünkü retail wow'da çok fazla içerik var. worldq, m+ dungeon, hc/mythic raid, ratedbg, pvp eventler, islandlar, petler, transmog, toylar. tabi içerik arttıkça insanların hepsine yetişmek için zamanları azaldı, zamanları azaldıkça da millet birbirine karşı daha tahammülsüz olmaya başladı. gayet normal aslında. öte yandan classic wow'da hiçbir şey yok. o yüzden de muhabbet var zaten. insanlar koşarken muhabbet ediyor, tek artısı o. biliyorlar birini yarım saat bekleseler de pek bi şey kaybetmeyecekler. Eylül 4, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 1 saat önce, Absolut dedi ki: Beni koşmak ve parasızlık yordu resmen. LvL20 oldum elimde hala 1gold para yok deliricem. ben de 30 oldum, tam 1 goldum var. hiç parasızlık çekmedim ama çok enteresan. hep ucu ucuna yetiyor her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Benimde klasik wow dan aklimda kalan, paranin hep ucu ucuna yetmesiydi. Mount icin filan ayri kasmak gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Bi yayı upgrade edebilsem hayatım rahatlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Valla ben 28'im, bütün spell'leri öğrenmiş vaziyetteyim kendi level'ıma kadarki, 150 mining-engineering-first aid kastım, yanlış hatırlamıyorsam 9 gold'um falan var. Bir de mountum beleş. Quest'leri mi çok atlıyorsunuz acaba? Ya da AH'de hiç bişi satmıyor musunuz? Çok para olmuyor da level 30'da 1 gold ya da her şeyin ucu ucuna yetmesi pek olmuyor bana. Ki repair param da mail giydiğim için daha fazla tutuyor sanırım. Daha plate giyecez 40'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) 180 lw, 225 skinning, 190 first aid var. hatta mageweave bandage'ın kitabını da aldıydım 210 olunca basıcam. AH'de doğru dürüst bi şey satmadım genelde vendorlamak aynı hemen hemen, bazı şeylerde daha bile iyiydi. ama genelde lw+skinning olduğu için hayvan dolu bölgelerde dolaştım hep, humanoidlerden pek para lootlamadım o yüzden. @Absolut wailing caverns spamla o zaman, oradan düşen güzel bi bow var. Eylül 4, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) Valla biz iki kişiyiz. Alchemy, herbalism, enchanting ve tailor kasıyoruz ortak. Sadece oyun başında daha 20 olmadan sırf wand ve çanta ticaretincen skill şu bu masraflarımı düştüğümde ekstra 4 gold civarı para yaptım. Ah'yi düzgün kullanıp neye talep var takip ederseniz para kasmak o kadar sorun değil. Oyun başı çanta ve wandlara çok talep vardı. Şuan class spesifik setler çok satılıyor. Shadow ve frost damagei artıran 2 cloth set var mesela onlar gibi. Eylül 4, 2019 yazuach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 AH bok gibi. her haltı 15 yıl önceki gibi yaptıkları için buyout'a göre sıralayamıyorsun listeleri. AH'den bir şey satmak da almak da istemiyorum. gerçi addon falan var da işleri kolaylaştırıyorsa bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Bi rare item düşürürseniz lvl 40a kadar, mount parası çıkar. Gerçi kimsede yok henüz para heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Öyle bir şey yok, oturup eşek gibi gold farmlamanız gerekiyor mountlar için sdf Ben sattım mesela dün rare, 10g etti ancak. Çünkü millet aç aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 1-2 ay sonra 40g eder işte şimdi ucuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) Abiler selamlar, Konuya direk balıklama damlıyorum anlık hype gazıma verin, sıra listesi neden 2 ileri 1 geri modunda ilerliyor? Daha doğrusu benim sırada 1700. den 2040. oldu. nedeni nedir ? Eylül 4, 2019 sinera tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Bana olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Şuan 2400 oldum nereye kadar gidecek bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 range disindayken spelleri karartan addon ile,mana ve hp barlari sayisal olarak gostren(targetta ozellikle) addonu bulamadim bir turlu.kullandiginiz onerebileceginiz varmi.lvl 13 um 2 gold var bende,zygordaki tum questleri yaptim,herhangi bir meslek yok henuz firstaid disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 shadoweduf kullanıyorum @miyaw33 ; tüm dediklerini yapmıyor ama fena değil (+ bartender) lvl 31 (%1) 16 gold bende (mage, her skilli açmadım, professionlar yok gibi bir şey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Selamlar, Varsa casual takılan grup yada guild sahibi paticiler bilgilendirirseniz sevinirim :) uzun zaman sonra dönüş yapıcam yanlız takılmak istemiyorum en azından bir merhaba diyeceğim birileri olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar