Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Benim magein bwl zamanında frost bolt critiği 2,4k idi :) lvl 60 ortalama prieat hpsi 1.4 k felandı. Samanlar en kotusuydu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 benim mageim buydu peheh tbc başı https://www.youtube.com/watch?v=QvWCCTtRdh0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 abi hala saklarım şunu https://i.hizliresim.com/d7vrBZ.jpg Canı 3k mıydı neydi warriorun, full gm set 4,4k canım vardı. bi de üstüne bu dmg ımyeh ımyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 rogue açıp ambush/backstab combosuyla milleti kesmeye çalışanlarla dolucak serverlar bide bolbol frostmage gene tarren mill'de bi dünya outdoor pvp dönücek bunlar için güzel evet, gelinip oynanabilir. ama raid işi yaş benim gözümde, oynayan popülasyonun %10-15'lik bi kısmı yapar sağlam raid işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 %10-20 kötü bir oran değil ki abi ille %100 ü raid yapmak zorunda değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 hee benim oynadığım karakterler hunter ve druidd, birde pala alt. Hunter'ın deadzone u server açıldığında olursa kesinlikle tavsiye etmem heuahe sinirden geberirsiniz. Warlock açın dotları dizin fear spamleyip milleti öldürün mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Ambush bacstab / thistle tea cold blod evis Paper mage is dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Saeros said: açarım bikaç karakter takılırım ama haldır huldur kasıcağımı düşünmüyorum yalnız merak ediyorum nasıl olucak olabildiğince vanilla gibi yapıcaz demişler, ama aoe looting falan gibi şeyler olmazsa keyif kaçırır Koca blizzard'ta ilk oyunun client'i script'leri durmuyomuymuş? Çakmasını yapacaklarsa hiç bir anlamı kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Darksun said: hee benim oynadığım karakterler hunter ve druidd, birde pala alt. Hunter'ın deadzone u server açıldığında olursa kesinlikle tavsiye etmem heuahe sinirden geberirsiniz. Warlock açın dotları dizin fear spamleyip milleti öldürün mis :) wow hayatım boyunca oynamadığım 3 karakter, hunter/shaman/warlock diğer tüm class'lardan girip alt yaptığım merak ettiklerim olmuştu, ama şu üstteki 3 class hiç ilgimi çekemedi yıllardır. main mage her zaman tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 vanillayla beraber laintime zarthustra falan dönse oyuna allah allah https://www.youtube.com/watch?v=MpYstPRVTdY https://www.youtube.com/watch?v=GYlxx4R3qyE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Valla çok zaman alıyor oyun o yüzden donmez bir suru kişi gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Aylık ödeme olmazsa tam olur, oyunu yapsınlar 100-200 ne verdiyse artık üstüne farketmez o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 sinera said: Pordakal said: dungeon içinde 5dk yol yürüme Dungeona kadar 15 dk yol yürümeler ve o kadar hazırlıktan sonra dungeon kapısındaki karmaşada dayak yemeler... 6 saatlik brd runları ya yeter tek başına yemek molası veriyorduk geri geliyorduk falan. işsizlik başka bir şey değil fasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 BRD 15 kişilik değilmiydi zaten sonra değiştirdiler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Oyunun ruhunu öldürdüler işte, şimdi bi tık hop dungeon'dasın android uygulaması gibi bir şey oldu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 ubrs 15 kişiydi brd 5 hatırlıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 UBRS ilk 20 kişiydi, sonra 15'e düştü, en son 10 oldu sanırım. Son bosstan çıkan kalkanı MC'de tanklamak için kasıyolardı, Fire Resistance vardı. MC'ye UBRS'teki bir warlocku mind control yapıp Fire Resistance buff alıp raide öyle giriyoduk hatta :D. Ne günlerdi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 lbrs girisine dopru bi mob du o. lbrse gitmenın tek sebebı oydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 4 tane world boss vardı, haftalık, kesmeye giderdik. Hiç unutmam, Nihilum vardı serverda, Azshara'daki beyaz dragon abiyi kesmeye gittik. Nihilum kesiyormuş, %50'de biz de Nihilum'a daldık. Adamlar bizi kesti, sonra bossu kesti gitti :D. Khadgar's Rage falan vardı Alliance guildi BL'de hatırladığım o dönemlerden yabancı Türk karışık. Pain Train'deydim ben, Türk guildi idi. Se7en'ın üst guildiydi, Saints of The City vardı bir de Türk guildi. Yolu BL'ye düşenler hatırlayacaktır :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Tank 0 dps hatırlatayım :D Healerin healer tankın tank olduğu zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 yekeyeke said: 4 tane world boss vardı, haftalık, kesmeye giderdik. Hiç unutmam, Nihilum vardı serverda, Azshara'daki beyaz dragon abiyi kesmeye gittik. Nihilum kesiyormuş, %50'de biz de Nihilum'a daldık. Adamlar bizi kesti, sonra bossu kesti gitti :D. Khadgar's Rage falan vardı Alliance guildi BL'de hatırladığım o dönemlerden yabancı Türk karışık. Pain Train'deydim ben, Türk guildi idi. Se7en'ın üst guildiydi, Saints of The City vardı bir de Türk guildi. Yolu BL'ye düşenler hatırlayacaktır :). sen kimdin olm seven'da ve pain train'de.. Metaphor ben =) ailenizin human mage'i =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Vanilla tbc zamanlarında chromaggus serverında oynayan var mı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Ben de windfury ile Sulfuras proc'lamayı istiyorum full T2 tanklara 1 shot atmayı. Ama Blizzard'ın aq hala nereden parayı kırsam derdindeler, sırayla kapattıracaklar private vanilla contentleri Nostalrius - Elysium gibi oldukça popüler serverları. Aç gözlü oç Blizzard. BRM'yi UBRS balkonunu BWL orb'unu yedirmeyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 https://i.hizliresim.com/GymL8Z.png Liseliler bilmez agsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Tier 2 Rogue + Perdi blade + Zandalari + bwl trinket Şunu dizip akşamları 2 saat Blackrock’da takılsam günün stresini atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar