Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha işkence sevenler oynasın işte, zamanında full oynadım hiçde özlemiyorum millet niye sayıklıyor anlamış değilim. Düşünün tbc geldiğinde quest hubları var diye büyük değişiklik demiştik çoğu aynı bölgeye quest veriyordu. Vanillada ya böyle uzun süre mob kesmek için uğraşıyorsun veya o questline ı bitirmek için 3-4 map dolaşıyordun. Barrens dan winterspring e oradan desolace a vs :p . Sadece dungeonlar daha güzeldi diyelim , her pull u marklaman lazımdı şunu dondur bunu sheep le ilk bunu öldür diye yoksa 5 tane mobu tanklayayım aoe leyelim gitsin diyemiyordun :p . Raidlerde ise 40 kişi olunca ölümlerin raide etkisi bayağı az oluyordu, hybrid denilen classların bir halta yaramaması ve setlerinin her statdan biraz biraz vermeside cabası hah.
Mesaj tarihi:
Panda expansionunu oynayıp bırakmış biriyim, ama hep vanillayı merak edip oynamak istedim. Şu sıralar vaktim yok ama bir ara mutlaka denerim..
Mesaj tarihi:
talep var diye sundularda update vs pek yapmazlar bir kaç server yapıştırıp kenarda tutarlar ne olacak :) Free serverlara olan ilgi fazlaymış hatta sanırım ekibe free servar yöneticilerini vs koydular.
Mesaj tarihi:
Ekstra satmayacaklar. Aylık wow sub'ın varsa oynayabilecen. Private serverda oynayanların %90ını çekecek bu. Direk olarak WoW sub sayısı artacak. Oynamak istemeyen için zaten sıkıntı yok. Oynamak isteyen de ayda 12dölar verecek o kadar.
Mesaj tarihi:
adamlar private server'dan oyuncu çekme çabasına niye girsin? liseli kafası mı bu?
ticari mantık olarak doğru bir şekilde, para kazanabileceği kitlenin %90'ını çeker. beleşçi kitleyi çekse ne işe yarıcak?
  • Yeni Oluştur...