Remus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Yuzuk lazimdi lbrsde 3 bossdan %5 ile dusen gemleri felan toplaman lazimdi. Benim magede vardi 5. Runda mi tamamlamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Bu ay sonunda (31 Mart'18) yeni Kronos 3 açılıyor vanilla realm vanilla sevenlere bilgi vereyim big-B Classic server kurması 2019'dan önce değil nasıl olsa :p merak eden pm atsın yönlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 açıldı kronos 3 diye güncelleme yapayım bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Kronos'un sayfasına bakındım ama bir açıklama bulamadım. Vanilla server pvp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Bluerain said: Evet http://www.kronos-wow.com/2018/03/28/faq-kronos-iii/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 https://www.technopat.net/2018/06/18/wow-classic-icin-kullanilacak-surum-aciklandi/amp/ Ruşen Göbel’in teyzesi muhtemelen blizzde cayci kaynak vermedigine gore 1.12 olcakmis. Bence vakit ve kaynak israfi ama insanlar musteri hatri icin neler yapmiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Tamam yazıyomuş en alta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Wotlk oynamak isterseniz sunwell.pl öneririm. Harika ötesi bi server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 open world pvp donuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Diğer privateleri bilmiyorum ama Nostalrius'tan devşirilme Light's Hope'da baya open world pvp dönüyor. 3k millet valla open worldde (bglerde de) üstüste yiyor birbirini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Ahanda şu an 10k olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 eyw bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 WOTLK için Warmane çok kalabalık oyuna giremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Bluerain said: Diğer privateleri bilmiyorum ama Nostalrius'tan devşirilme Light's Hope'da baya open world pvp dönüyor. 3k millet valla open worldde (bglerde de) üstüste yiyor birbirini :) Bunun için BURADAN wotlk indirsem yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Benim bahsettiğim vanilla wowdu, yani hiç expansion olmayan hali. Oynamak istersen web sitesi https://lightshope.org Şu an Northdale serverında 9k online var. Vanilla wowu kimse oynamaz artık diyenlere duyurulur :) Linkini attığın Wotlk ise 3.expansion. Ancak Warmane enteresan bi portal. 7 kat xp ile hızlı lvl almak ancak bglerde ya da quest yaparken p2w ile legendary weapon almış bebelerle uğtaşmak istiyorsan Warmane'deki Icecrown serverını, tüm oyunu blizzlike oynamak istiyorsan yine Warmane'deki Lordaeron serverını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Light's Hope'a girmeye çalışıyorum ama serverlar nedense bende hep offline gözüküyor. https://image.ibb.co/fgdYW9/4324.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://lightshope.org/donations saglam donation geliyor yalniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Bende şu an iki server da aktif. SS nasıl atabilirim bilmiyorum :) Yalnız senin SSda bir yanlışlık var. Server listin arka planında Wotlk background unun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Yazın geliyormuş. https://variety.com/2018/gaming/news/world-of-warcraft-classic-release-date-1203018632/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Birkaç teknik detay paylaşmışlar. - mob üzerinde 16 debuff limiti geri geliyor. Şu an böyle bir şey yok yani ama o zaman teknik olarak mecbur öyle kalmış. İstesek kaldırırız ama oyunun dengesi kırılır muhtemelen diyip klasik 16 debuff olarak kalmasına karar vermişler. - 1 saati aşan posta süreleri aynen geri gelecek. - Rogue energy regeni yine eskisi gibi olacak. Yine zamanında teknik sıkıntıdan kaynaklı imiş. Ama karakterin oynanış klasik hissetsin diye eski yönteme karar kılınmış. - add on için karar verilmemiş ama eskiden bu kadar gelişmiş makro ve addonlar yoktu. İzin vermeyebiliriz oynanış ruhunu baltalayacağı için demişler. - Wotlk ile gelen loot trading olacak. - dungeon finder, uçan mount, crossrealm, achiler falan tabi ki yok. Booty baydeki ah hariç ekstra yeni ortak bir hubAh falan da yok. Şimdilik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 5 dklik blessleri de getirsinler geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 kısa vadede sunucularda her gece login kuyruğu / high olur. 1-2 ay sonra da 1 sunucu hariç hepsi hayalet şehir olur. bu klasik aşığı tayfa bir serverda yuvalanır orda oynar müptelası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bedava verirlerse oynarim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Vanilla pvp de. Warrior shaman rogue mage ve lock iyi idi. Çöp sınıflar. Paladin hunter. Priest gearlaninca shadow kanırtiyor du. Druid i unutmadim her spec rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Yalnız bir kaç youtuber wow classic'in ana oyuna paralel olarak geliştirilebileceğinden bahsediyordu. Eğer o iş olursa kendi kitlesi oluşur. Ben de adamların bunca zaman harcayıp, ekstra gelir elde edemeyecekleri ve gelişime kapalı bir projeye gireceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar